- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.061
çok geçmiş olsun allah şifa versin babacığına size bağışlasınAllah razı olsun sağol ablacım valla zaten beş tane stend vardı kalbinde üç dört gündür kalbim sancıyor diyordu işte iki gündür hastaneye gidiyorduk dün tıkalı bi damar daha var dedi doktor anjio yaptı bi stend daha taktı normalde baypaslık bu hasta ama böbrekte sıkıntı var kaldıramaz anjioyla açılıyor bereketten ki dedi inşallah daha sıkıntı çıkmaz
aa tamam :)adetim bugün canım
benim evet test günüm dündü
o kadar üst üste geldiki bunları düşünmen yorgun düşmen çok normal her anlamdaMerhaba kuzular nasılsınız bu ara burayıda biraz ihmal ediyorum kusura bakmayıj öncesinde sayfada sıkıntı vardı zaten bu aralarda b koşturmacadır almış gidiyor dört gözle bayramı bekliyorum köye kaçmak için ruhen de bedenen de yoruldum gerçekten ölümler hastalıklar herşey birbirine girdi rabbim sonumuzu hayır eylesin cümlemizinde
umudum yok canım bayramda tatile gideceğiz ondan önce gelsin bitsin diyorum şimdi deaa tamam :)
inşallah olmazsın guzel haberlerini alırız
Umutsuz olmaumudum yok canım bayramda tatile gideceğiz ondan önce gelsin bitsin diyorum şimdi de
canım olsa çıkardı neyse sana ne diyeceğim ben tıp fakültesinden sekreter ile görüştüm bana tüp bebeği yapamayacaklarını çünkü laboratuvarın olmadığını söyledi zaten aşılama içinde dışardan yaptırdık sperm yıkama işlemlerini filan dr istanbuldan bir dr yönlendiriyormuşUmutsuz olma
keske yaptırsan bugun kan testını :) netleşirdi hem
canım merhaba nasılsın hatırladın mı beni bayadır görüşemedik hamilesin sanırım çok sevindim hayırlısı olsun inşallahGeçmiş olsun canım baban içinokullar bayramın hemen ertesi açılıyo inşallah bende bugün domates aldım kışlık sos yaptım
Ben bugun anlayamadımm seni:)canım olsa çıkardı neyse sana ne diyeceğim ben tıp fakültesinden sekreter ile görüştüm bana tüp bebeği yapamayacaklarını çünkü laboratuvarın olmadığını söyledi zaten aşılama içinde dışardan yaptırdık sperm yıkama işlemlerini filan dr istanbuldan bir dr yönlendiriyormuş
Günaydın ablacım hayırlısı olsun çok üzüldümGünaydın hanımlar
Naber tatlım?
Tatlım sabırla beklemeye devam.. kurban olduğum mevlam yardım bekleyen kullarına deva verecek ben inanıyorum.. bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. siz bu ay çalışmaya devam edin lütfen duyguyu hatırla fulyamcanım ben dün eşimin ısrarı ile ile evde test yaptık negatif aşılama olmadı malesef
Ablacım bu ara gelen gidendi hadtane işleriydi bitmedi sıcakta ayrı bunaltıyor bi arada migrenim tuttu kaldı da kaldı bugün de yine sabah erkenden babamı götürdüm hastaneye tekrar gün boyu hastanedeydim yeni geldim eve ve yine migren çekiyorum inanki bu ara bi dağılıştayım ben ys. Babam anjio oldu bugün
MeLMuR_2016 kuzum tesbihlerini okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Ay canım kusura bakma bilmiyordum Nice nice yıllara Bu yaşın hediyesiyle gelsin meltemim..Dün doğum günümdü canım. Baya kalabalıktık evde. Güzel geçti şükür pek bakamadım o yüzden nete.
canım ben dün idrar ile evde test yaptım yani aşılamanın 15. günü kanda yaptırmadım çünkü idrarda çıkmadıBen bugun anlayamadımm seni:)
sen hıc test yaptın mı olsa nerede cıkacak
kan testı yapmadım regl olmayı beklıyorum demedın mı?
bunda tutmasa da ıkıncı asılamada tutar inşallah
acaba bizimkilerde mı dısarıda yıkattı çünkü işlem 2 saat falan sürdü.
bilemedim ki
e ne yapacaksın bu durumda peki
Dün doğum günümdü canım. Baya kalabalıktık evde. Güzel geçti şükür pek bakamadım o yüzden nete.
Tatlım sabırla beklemeye devam.. kurban olduğum mevlam yardım bekleyen kullarına deva verecek ben inanıyorum.. bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. siz bu ay çalışmaya devam edin lütfen duyguyu hatırla fulyam
hım şimdi anladımcanım ben dün idrar ile evde test yaptım yani aşılamanın 15. günü kanda yaptırmadım çünkü idrarda çıkmadı
sizin hastanede labarutuvar var bence yoksa sizide dışarı yönlendirirlerdi
drumun önerdiği o dr gideceğim ekim ayında istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?