2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

çok geçmiş olsun allah şifa versin babacığına size bağışlasın

o kadar üst üste geldiki bunları düşünmen yorgun düşmen çok normal her anlamda

Umutsuz olma
keske yaptırsan bugun kan testını :) netleşirdi hem
canım olsa çıkardı neyse sana ne diyeceğim ben tıp fakültesinden sekreter ile görüştüm bana tüp bebeği yapamayacaklarını çünkü laboratuvarın olmadığını söyledi zaten aşılama içinde dışardan yaptırdık sperm yıkama işlemlerini filan dr istanbuldan bir dr yönlendiriyormuş

Ben bugun anlayamadımm seni:)
sen hıc test yaptın mı olsa nerede cıkacak
kan testı yapmadım regl olmayı beklıyorum demedın mı?

bunda tutmasa da ıkıncı asılamada tutar inşallah
acaba bizimkilerde mı dısarıda yıkattı çünkü işlem 2 saat falan sürdü.
bilemedim ki

e ne yapacaksın bu durumda peki

canım ben dün eşimin ısrarı ile ile evde test yaptık negatif aşılama olmadı malesef
Tatlım sabırla beklemeye devam.. kurban olduğum mevlam yardım bekleyen kullarına deva verecek ben inanıyorum.. bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. siz bu ay çalışmaya devam edin lütfen duyguyu hatırla fulyam

Geçmiş olsun canım.

Günaydın canlarım.. dün belki geçicidir dedim ama bugün mide bulantısıyla uyanıp banyoyla bütünleştim Sanırım bundan sonra böyle olacak hayırlısı artık..
Bayram izni de 10 gün olmuş bu arada umarım hepiniz için ilaç olur.. şifa olur..

canım ben dün idrar ile evde test yaptım yani aşılamanın 15. günü kanda yaptırmadım çünkü idrarda çıkmadı

sizin hastanede labarutuvar var bence yoksa sizide dışarı yönlendirirlerdi

drumun önerdiği o dr gideceğim ekim ayında istanbulda

Dün doğum günümdü canım. Baya kalabalıktık evde. Güzel geçti şükür pek bakamadım o yüzden nete.

canım doğum günün kutlu olsun allah sevdiklerinle güzel ve sağlıklı bir ömür nasip etsin
yeni yaşında bebeğine hayırlısı ile kavuşman dileğiyle

öyle sabırla bekleyeceğim. canım benim yaş ve rahim yapısı sorunları beni geriyor
yoksa eninde sonunda biliyorum anne olacağım rabbim nasip ederse

eylülde aşılama olacak inşallah

hım şimdi anladım
idrarda 15 gun erkenmiş ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…