- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.041
İnsallah canim bakalım hersey güzel olur bizim de bebesimiz olur insCanım hayırlısı olsun inşallah ben ara verdim biliyorum ne kadar zor bekleyişler ama sonu güzel olacak inşallah
Canim sen nasıl başladın aşılamamı olsun bana anlatırmışsın kaçıncı gün asilama oldunİnsallah canim bakalım hersey güzel olur bizim de bebesimiz olur ins
Kuzum ben tedavi görmedim hiçCanim sen nasıl başladın aşılamamı olsun bana anlatırmışsın kaçıncı gün asilama oldun
İnsallah canim bakalım hersey güzel olur bizim de bebesimiz olur ins
Kısmet kuzum napalım katlancaz artık
Cumayı bekliyorum bide dört gözle.. hiç bir şey hissediyor musun fulyam
adet olmadıysan belli olmaz daha ablacım bekle biraz dahacanım ben dün eşimin ısrarı ile ile evde test yaptık negatif aşılama olmadı malesef
günaydın
günaydın ecegünaydın
test gunun bugun du değil mi
verdin mi kan
ben cok heyecanlıyım
iyiyim sen nasılsın?günaydın ece
nasılsın canım
test günü dan idi kan vermedim canım
pazartesi gününe kadar gelmesze o zaman kan veririm
adetim bugün canımiyiyim sen nasılsın?
test gunun dün müydü?i
adetin pzt gunu mu?
adetı mı bekleyeceksın
Sağol canım allah razı olsunCok geçmiş olsun cnm
Amin canım benim allah razı olsun hasta olan şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah
Allah razı olsun sağol ablacım valla zaten beş tane stend vardı kalbinde üç dört gündür kalbim sancıyor diyordu işte iki gündür hastaneye gidiyorduk dün tıkalı bi damar daha var dedi doktor anjio yaptı bi stend daha taktı normalde baypaslık bu hasta ama böbrekte sıkıntı var kaldıramaz anjioyla açılıyor bereketten ki dedi inşallah daha sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?