- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.161
canım bulantılar bulantılar, herşey pis kokuyor. Eşime elini bile yıkatmıyorum o kadar. Tam azalıyor gibi dedim, tekrar başlıyor gibi. Dün Kız kardeşime gideyim dedim, hamilelikten beri hiç gitmedim. Evi arabayla 15 dk mesafede. Düşün o mesafede ile elimde poşetle indim. Baya bi kusuyorum. ( kusura bakmayın ama başka kelinebulsmadım) insan sürekli hiç bişey yapmadan yatmak ister mi yaa, bi halsizlik anlatamam. Normalde ben çok hareketli biriyimdir. Hiperaktif olduğum bile söylenir. Bi yerde uzun süre falan hiç oturamam. Ama şimdiHayırdır canım neyin var
Aynen canım benimde şimdiden p kadarr çok yırtılma var ki şaşkınım. İlk hamileliğimde bi tane bile olmamıştı. Nasıl rahattım o yüzden hiç yırtılma, çatlama olmadı diye. Şimdiden fena olmuş. Ama olsun amaaa an napim. Ne kadar bekledim ben yaa insan bunu bile takmıyor vallaBiz doktordan geldik teyzeler kesemiz büyümüş ama kalp atışı alamadık 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktorumuz.. bulantılar için dramamine verdi Çıkarsan da midene mutlaka birşeyler sokmaya çalış dedi.. dört dörtlük beslenmene imkân yok kraker de olsa leblebi de olsa yeterki midene birşeyler girsin dedi.. meyve yediğimi söyledim harika dedi.. devam et bulanana kadar dedi.. inanmayacaksınız ama bel bölgemden yırtılmalarım başlamış ona çok şaşırdık eşim ben doktor civanım.. karnım erken pırtladığı için
İnşallah olmazsın da kan verirsin sonra da bize güzel haberler verirsin inşaallah. AMİNNNCanım pazartesi gününe kadar olmazsam kan vereceğim
Oldun mu reglcanım 5 yıldır hep negatif görürsen sabır elde ediyorsun birde rahim sıkıntı varya tutmaz gözüyle bakıyorum
8-10 bin arasıymış canım
Aaa şimdi okudumSakinecim gece yarısı kırmızı kart yedim canım
İyi diyelim iyi olsun kuzu çok şükür bugünümüzede. Sen nasılsın nasıl oldun canımGünaydın canım nasılsın
Üzülme ablacım belki kendiliğinden geliverir aşılamadan sonrasında. hayırlısı olsun hayırlı bi zamanda güzelleşerek gelecek inşallah canımcımSakinecim gece yarısı kırmızı kart yedim canım
Sağol fulyamoooyy maşallah kuzuya allahım korusun inşallah mucizeni
Valla sakinem benim ilk gebelikte de karnım cabuk çıkmıştı ama hiç yırtılma vs olmamıştı aynen ama bu eşek 5. Haftada çizmeye başladı haritayıAynen canım benimde şimdiden p kadarr çok yırtılma var ki şaşkınım. İlk hamileliğimde bi tane bile olmamıştı. Nasıl rahattım o yüzden hiç yırtılma, çatlama olmadı diye. Şimdiden fena olmuş. Ama olsun amaaa an napim. Ne kadar bekledim ben yaa insan bunu bile takmıyor valla
:-((( çok üzüldüm yaa. Yemin ederim. İnşalllah bu son olur. Tüm kalbimle istiyorum bunu. Herşeyin hayırlısı kuzu. Sen bizden daha güçlüsünSakinecim gece yarısı kırmızı kart yedim canım
Bende bulantıdan çok şikayetçiyim sürekli halsizlik uyuma isteği baş dönmesi var bide bikaç gündür her yere yığılacak gibi hissediyorum dışarı çıkmaya korkuyorumcanım bulantılar bulantılar, herşey pis kokuyor. Eşime elini bile yıkatmıyorum o kadar. Tam azalıyor gibi dedim, tekrar başlıyor gibi. Dün Kız kardeşime gideyim dedim, hamilelikten beri hiç gitmedim. Evi arabayla 15 dk mesafede. Düşün o mesafede ile elimde poşetle indim. Baya bi kusuyorum. ( kusura bakmayın ama başka kelinebulsmadım) insan sürekli hiç bişey yapmadan yatmak ister mi yaa, bi halsizlik anlatamam. Normalde ben çok hareketli biriyimdir. Hiperaktif olduğum bile söylenir. Bi yerde uzun süre falan hiç oturamam. Ama şimdi
Baban nasıl canım inş toparlamıştır :) ben iyi değilm canım bi dengesizkeştim öyle böyle değilİyi diyelim iyi olsun kuzu çok şükür bugünümüzede. Sen nasılsın nasıl oldun canım
Sağol canım ağzına sağlıksweetdreams1985 duygucm dualarını bitirdim canım, Rabbim kabul etsin inşallah. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Rabbimisteyeherkesenasipetsin. Böylelikle liste tamamlandı canlar
Oldum canım. Hayırlısı buymuş demek eşimle konuştuk cuma günü için İstanbul'da bahsettiğim bahçeci fulya tüp bebek merkezinde remzi abalidan randevu aldık. Dr gidip görüşeceğiz yol haritası çıkaracağız artık zaman kaybetmk istemiyoruz gelişmeleri yazarımOldun mu regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?