2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Teşekkürler yorum için. Bir çok kür ismi duydum. Ama denemedim hiçbirini. Nasıl yaptınız? Kim uyguladı ikinizde mi? Ve ne sıklıkta
Canım hoş geldin bende bir yılı devirdim bekliyorum her yaşadığın anı bizlerde yaşıyoruz paylaşıyoruz İnan. Sabır dua başka çare Yok. Çok güzel dostluklar edindik burada birlikte güldük ağladık ama şunu gördüm zamanı gelince herkes birer ikişer yaşadı bu duyguyu. İlk önce testler keseler kalp atışları hatta bu aralar yiğenlerimizin cinsiyet telaşı inşallah geçecek bu günler rabbim yardımcımız olsun

Teşekkürler yorum için. Bir çok kür ismi duydum. Ama denemedim hiçbirini. Nasıl yaptınız? Kim uyguladı ikinizde mi? Ve ne sıklıkta
Bende en çok soğan kürü ile kalanlara şahit oldum denedim ama 4 gün sonra yapamadım bünyem kaldırmadı canım ama ilk önereceğim kür kesinlikle o Saraçoğlu'nun videoları var kesinlikle izlemeni tavsiye ederim

İnşallah tutar canım benim bunlar vesile eğer olacaksa fakülte de de olur Allah un izniyle

A
amin inşallah :)

Adetimin bittiği ertesi günü başladım sabah akşam 1 bardak klorsuz suya orta boy bi soğanı 4 e kesip attım ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynatıp biraz ılıyımca içtim hergün taze yaptım 13 gün yapabildim ben ve çok şükür meleğim geldi.. İbrahim Saraçoğlunun kürü bu

Anladım. Peki eşiniz bir şey kullandı mı ? Benim herhangi bir sağlık problemim yok çünkü. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş:)

Günaydın kızlar iki gündür odunuydu kömürüydü odunluğu temizlemesiydi pert olduk şükür çoğu bitti kalanı hafta sonu halledecez tatile gitmeden halledelim dedik siz neler yaptınız nasılsınız

Anladım. Peki eşiniz bir şey kullandı mı ? Benim herhangi bir sağlık problemim yok çünkü. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş:)
Eşimin sperm sonuçları WHO ya gore normaldi ama KRUGERE gore bıraz ortalamanın altındaydı hareketlilik falan esim o ay bişey kullanmadı ama hergun arı sütü val polen garışımı macundan yedik 1 cay kaşığı. Birde eşinde sorun varsa keçi bıynuzu kürü aeaştır ve yap canım faydasını goreceğini düşünüyrm

Gunaydın canım kolay gelsin ne seveeim sobalı evi sıcacık ohh miss. İyiyiz canım çok şükür

canım eylül için aşılamayı dr ile görüşme sonrası karar vereceğim, anladım herkesin kendine özgü planları ve malı durum tablosu var haklısın. bizim ev borcu ekimde bitiyor o biraz bu kararı almamızı hızlandırdı.
İnşallah aşılama ile senden güzel haberler alırız canı yürekten diliyorum ilk bebeğini isteyen arkadaşların hemen gebe kalmasını rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…