- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.201
Canım hoş geldin bende bir yılı devirdim bekliyorum her yaşadığın anı bizlerde yaşıyoruz paylaşıyoruz İnan. Sabır dua başka çare Yok. Çok güzel dostluklar edindik burada birlikte güldük ağladık ama şunu gördüm zamanı gelince herkes birer ikişer yaşadı bu duyguyu. İlk önce testler keseler kalp atışları hatta bu aralar yiğenlerimizin cinsiyet telaşıTeşekkürler yorum için. Bir çok kür ismi duydum. Ama denemedim hiçbirini. Nasıl yaptınız? Kim uyguladı ikinizde mi? Ve ne sıklıkta
Bende en çok soğan kürü ile kalanlara şahit oldum denedim ama 4 gün sonra yapamadım bünyem kaldırmadı canım ama ilk önereceğim kür kesinlikle o Saraçoğlu'nun videoları var kesinlikle izlemeni tavsiye ederimTeşekkürler yorum için. Bir çok kür ismi duydum. Ama denemedim hiçbirini. Nasıl yaptınız? Kim uyguladı ikinizde mi? Ve ne sıklıkta
İnşallah tutar canım benim bunlar vesile eğer olacaksa fakülte de de olur Allah un izniyleEvet vardır bi sebebi bizim bilmediğimiz
O halde sen eylül aşılamadan vazgectin
İyi yapmıssınız tabi bu işler zaten cok zaman alıyor
Bizim suanda aylık 3000 tl ev kredimiz var o yüzden benim özelde tüp bebek yaptırma imkanım yok
Mecbur fakültede yaptıracagız
Ona da sıra anca subat mart ayında falan gelecek:)
Belki ikinci asılamada tutar umudum var:)
Aminnnn kuzum cümlemizden inşallahAmin canım inşallah Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık
Kızlar bu aya bir kırmızı kartta benden malesef
Evet doğru diyorsunİnşallah tutar canım benim bunlar vesile eğer olacaksa fakülte de de olur Allah un izniyle
Çok zor ya yaşamayan bilemez valla canım benim ama geçecek İnan rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşEvet doğru diyorsun
Tesekkur ederim
Valla cok yıprandım artık bu süreçlerden
amin inşallah :)Canım hoş geldin bende bir yılı devirdim bekliyorum her yaşadığın anı bizlerde yaşıyoruz paylaşıyoruz İnan. Sabır dua başka çare Yok. Çok güzel dostluklar edindik burada birlikte güldük ağladık ama şunu gördüm zamanı gelince herkes birer ikişer yaşadı bu duyguyu. İlk önce testler keseler kalp atışları hatta bu aralar yiğenlerimizin cinsiyet telaşıinşallah geçecek bu günler rabbim yardımcımız olsun
Adetimin bittiği ertesi günü başladım sabah akşam 1 bardak klorsuz suya orta boy bi soğanı 4 e kesip attım ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynatıp biraz ılıyımca içtim hergün taze yaptım 13 gün yapabildim ben ve çok şükür meleğim geldi.. İbrahim Saraçoğlunun kürü buTeşekkürler yorum için. Bir çok kür ismi duydum. Ama denemedim hiçbirini. Nasıl yaptınız? Kim uyguladı ikinizde mi? Ve ne sıklıkta
Sizin Oldu mu bebeğinizÇok zor ya yaşamayan bilemez valla canım benim ama geçecek İnan rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş
Anladım. Peki eşiniz bir şey kullandı mı ? Benim herhangi bir sağlık problemim yok çünkü. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş:)Adetimin bittiği ertesi günü başladım sabah akşam 1 bardak klorsuz suya orta boy bi soğanı 4 e kesip attım ağzı kapalı şekilde 5 dk kaynatıp biraz ılıyımca içtim hergün taze yaptım 13 gün yapabildim ben ve çok şükür meleğim geldi.. İbrahim Saraçoğlunun kürü bu
Aynen canım her ay bizimO zaman diğer ayı bekleriz bizde
Sizin Oldu mu bebeğiniz
Yoksa sizde mi beklemedesiniz
Amin herkesin
Eşimin sperm sonuçları WHO ya gore normaldi ama KRUGERE gore bıraz ortalamanın altındaydı hareketlilik falan esim o ay bişey kullanmadı ama hergun arı sütü val polen garışımı macundan yedik 1 cay kaşığı. Birde eşinde sorun varsa keçi bıynuzu kürü aeaştır ve yap canım faydasını goreceğini düşünüyrmAnladım. Peki eşiniz bir şey kullandı mı ? Benim herhangi bir sağlık problemim yok çünkü. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş:)
Gunaydın canım kolay gelsin ne seveeim sobalı evi sıcacık ohh miss. İyiyiz canım çok şükürGünaydın kızlar iki gündür odunuydu kömürüydü odunluğu temizlemesiydi pert olduk şükür çoğu bitti kalanı hafta sonu halledecez tatile gitmeden halledelim dedik siz neler yaptınız nasılsınız
sizde sıkıntı nedirBeklemedeyim bende hala canım
Evet vardır bi sebebi bizim bilmediğimiz
O halde sen eylül aşılamadan vazgectin
İyi yapmıssınız tabi bu işler zaten cok zaman alıyor
Bizim suanda aylık 3000 tl ev kredimiz var o yüzden benim özelde tüp bebek yaptırma imkanım yok
Mecbur fakültede yaptıracagız
Ona da sıra anca subat mart ayında falan gelecek:)
Belki ikinci asılamada tutar umudum var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?