- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.181
Kendiliğinden gebe kalan bir kadın olarak asilamanın sonuç vereceğine inanmıştım ama maalesef olmadı Demek ki hayırlısı buymuş Artık önümüze bakmak ve zaman kaybetmemek zorundayızÜzülme ablacım belki kendiliğinden geliverir aşılamadan sonrasında. hayırlısı olsun hayırlı bi zamanda güzelleşerek gelecek inşallah canımcım
Evet canım bundan sonraki bat 17 Eylül bu ay hiçbir şey yapmayacağız doğal akışına bıraktık cumaya tüp bebek görüşmesi için İstanbul'a gidiyoruz doktorumun onerdigi klinik ve doktorla görüşeceğiz bize yol haritası çizmesini isteyeceğiz ona göre işlem Neyse hareket edeceğiz Hakkımızda hayırlısıSağol fulyamyeni batımız 17 eylül dimi? Onu da bekleriz gene.. hem tebdil-i mekan da ferahlık vardır.. tatil hepinize iyi gelecek inşallah..
Valla sakinem benim ilk gebelikte de karnım cabuk çıkmıştı ama hiç yırtılma vs olmamıştı aynen ama bu eşek 5. Haftada çizmeye başladı haritayı
Aman canları sağolsun da sabah 5lerde kalkıp kusmaktan da istediğim şeyleri yiyememekten de şikayetim yok vallaAllah büyük geçecek bugünler..
Biliyorum sende benim gibi ikinci için çok bekledin benim yaş sıkıştırıyor artık sakine zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebek tedavisi yapalım diyoruz bakalım ne göreceğiz bu aşamaya gelmemek için yıllarca oteledim ama nasip olmuyor 5 yılda bir kez oldu oda dış gebelik tanısı ile gitti allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin ilerde pişman olmamak için şartlari zorlayacagiz miyon için tekrar ameliyat derse onuda olacağım:-((( çok üzüldüm yaa. Yemin ederim. İnşalllah bu son olur. Tüm kalbimle istiyorum bunu. Herşeyin hayırlısı kuzu. Sen bizden daha güçlüsün
Canım vardır bunda da bi hayır insan biraz yıkıma uğruyor ama zaten aşılama normal yolla hamilelikten çok farlı bi durum değilm doktorlar çok umut vermiyo ama olsun Rabbim inş oğlusunA bir kız kardeş verir şenkenir ailenizBiliyorum sende benim gibi ikinci için çok bekledin benim yaş sıkıştırıyor artık sakine zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebek tedavisi yapalım diyoruz bakalım ne göreceğiz bu aşamaya gelmemek için yıllarca oteledim ama nasip olmuyor 5 yılda bir kez oldu oda dış gebelik tanısı ile gitti allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin ilerde pişman olmamak için şartlari zorlayacagiz miyon için tekrar ameliyat derse onuda olacağım
Aynen canım bende çok stresliyim, bi an önce zaman geçse de sağlıkla kucağımıza bir alsak, zaman hiç geçmiyor ki sanki. Sürekli herşey de bişey aramak, herşeyden korkmak beni de mahvetti. Bi türlü rahat olamıyorum.Bende bulantıdan çok şikayetçiyim sürekli halsizlik uyuma isteği baş dönmesi var bide bikaç gündür her yere yığılacak gibi hissediyorum dışarı çıkmaya korkuyorumbütün bunlar psikolojimi de etkiliyor sinirli duygusal depresif ne ararsan var ben normalde de pimpirikli biriyim birde şimdi gebelik olunca iyice herşeyi kafaya takar oldum poffffff.. Şöyle bi relax olamadım allahım nolur çabuk bitsin şu dönem
İnşallah Rabbim yüzünü güldürsün, orası için çok iyi diyorlar, hep duyuyordum. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Bizim zaman kaybetmemizin bi sebebi de ilk gebelikler kendiliğinden kolay olduğu için, yine olur diye ertelemek okuyor. Bak ben 3 yılın sonunda doktora gittim. Hiç bişeyim ertelememek gerekiyor, en doğru kararı vermişsin canım. İnşallah herşey yolunda gider, herşey istediğin gibi gider. Rabbim en güzelini nasip etsin. Dualarımdasın inşallah olacak, inanıyorum. Hissediyorum gelecek güzel haber. Bak ben bunu ne zaman yazsam geliyor hamiş haberleri ona göreBiliyorum sende benim gibi ikinci için çok bekledin benim yaş sıkıştırıyor artık sakine zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebek tedavisi yapalım diyoruz bakalım ne göreceğiz bu aşamaya gelmemek için yıllarca oteledim ama nasip olmuyor 5 yılda bir kez oldu oda dış gebelik tanısı ile gitti allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin ilerde pişman olmamak için şartlari zorlayacagiz miyon için tekrar ameliyat derse onuda olacağım
Valla sorma canım günn sayıyorum ama böylede strese girdim ben bi okula gitsem bi uğraşım olsa bu kadar vücudumu dinlemeyrceğim ama boşluk da insanı perişan ediyor.. Sana tavsiyem yapabiliyorsan kitap oku evde internetten yoga ve gevşeme egzersizleri yap yararını gören çok :) bende deneyeceğim inş bizim ilgimizi sıkıntılardan uzaklaştırıp farklı şeylere yoğunlaşmamız lazımAynen canım bende çok stresliyim, bi an önce zaman geçse de sağlıkla kucağımıza bir alsak, zaman hiç geçmiyor ki sanki. Sürekli herşey de bişey aramak, herşeyden korkmak beni de mahvetti. Bi türlü rahat olamıyorum.
Amin canım inşallah Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık
Babam daha iyi çok şükür canım. Herkesin gebelik aynı olmuyor kuzu kmisinde hiç bulantı vs olmuyor kimisi çok yoğun yaşıyor geçecek inşallah az daha sabır allah yardımcın olsun kolaylık versinBaban nasıl canım inş toparlamıştır :) ben iyi değilm canım bi dengesizkeştim öyle böyle değilbulantı baş dönmesi hat safhada bi gün bi yere yıkılacam diye korkuyorum bütün bu fizyolojik değişiklikker psikolojimi de alt üst etti bazen acaba gebeliğe hazır değil miydim diye düşünüyorum bide çarpıntılarım başladı arada oda oluyo
Hakkında hayırlısı olsun ablacım rabbim daha fazla aratmasın ne şekil neyi vesile kılarak verecekse oraya yönlendirsin inşallah allah gönlüne göre versinKendiliğinden gebe kalan bir kadın olarak asilamanın sonuç vereceğine inanmıştım ama maalesef olmadı Demek ki hayırlısı buymuş Artık önümüze bakmak ve zaman kaybetmemek zorundayız
Evet vardır bi sebebi bizim bilmediğimizOldum canım. Hayırlısı buymuş demek eşimle konuştuk cuma günü için İstanbul'da bahsettiğim bahçeci fulya tüp bebek merkezinde remzi abalidan randevu aldık. Dr gidip görüşeceğiz yol haritası çıkaracağız artık zaman kaybetmk istemiyoruz gelişmeleri yazarım
Evet bende diyorum okul açılsa diye,kızım 1.sınıfa başlayacak inşallah, muhtemelen git gel, belki orda bekle zaman geçer gibi geliyor bakalım hayırlısı bi tamamlasakValla sorma canım günn sayıyorum ama böylede strese girdim ben bi okula gitsem bi uğraşım olsa bu kadar vücudumu dinlemeyrceğim ama boşluk da insanı perişan ediyor.. Sana tavsiyem yapabiliyorsan kitap oku evde internetten yoga ve gevşeme egzersizleri yap yararını gören çok :) bende deneyeceğim inş bizim ilgimizi sıkıntılardan uzaklaştırıp farklı şeylere yoğunlaşmamız lazım
Günaydınlar hayırlı pazarlar her gününüz hep aydınlıklar içinde olsun inşallah[/QUOTE günaydın, nasılsınız neler yapıyorsunuz
Aramıza hoşgeldin canım inan burda hikayesi sana benzeyen o kadar arkadaş var ki seni çok iyi anlıyoruzMerhAba hepinize.. bu siteyi yıllardır takip ediyorum ama kısa süre önce üye oldum. Kimseye anlatmıyorum daha da susarsam patlıcam artık! İki yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyoruz ama nasip olmadı. 7 8 ay normal yollarla denedik olmadı. En son ısrarımla doktora gittik. Sol da varikosel çıktı. Bi sürü test falan derken en son ameliyat olsa iyi olur dendi. Ameliyat oldu eşim mayıs sonu. Üç ay oldu ben hala umutla bekliyorum.
Kızlar İnanın hiç iyi değilim. Pollyannacılık oynuyorum bazen sonra bir anda ümitsizliğe kapılıyorum. Her ay çamaşır da o lekeyi görmek beni kahrediyor. Eşime belli etmiyorum. Hiçbir arkadaşıma da söylemedim kimseyle paylaşmıyorum ama çok bunaldım. Rabbim in imtihanı elbet kaldırabiliyorum ki verdi bu imtihanı. Ama çok zorlamıyorum. Her ay hamile gibi hissediyorum kendimi. Bir yıldır her ay hamileyim diyorum. Kendimce belirtiler görüyorum. Şuram ağrıyor diyorum kesin hamileyim. Yok belim ağrıypr yok idrar rengi böyle Yok akıntım çok. Bunların hepsi belirti nedeni benim için. Cümleleri bir araya getiremiyorum. Saçmalıyoruö belki bilmiyorum. Sabah test yaptım. Tek çizgi gördüm. Yine de atmayayım dedim şimdi tekrar baktım sanki hayali çizgi var. Sonra kendime kızdım yine bir şeye umut bağlıyorum. Yine olmayan şeyleri varsayıyorum. Sizden ne mi bekliyorum peki. Sanırım sadece... dua ... bana da yer verin dualarınızda lütfen. Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?