2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Slm kızlar nasılsınjz ne var ne yok yeni hamiş var mı site bende zor acıldıgı için giremiyorum merak ediyorum sizleri hepiniz iyisinizdir inşaAllah
Hamişler nasıl gidiyor hamilelikleriniz

canım maşallah bebiş büyümüş seninde allah sağlıkla tamamına erdirsin
yeni hamiş yok malesef
ben iyiyim şubat ayını bekliyorum transfer için

Slm kızlar nasılsınjz ne var ne yok yeni hamiş var mı site bende zor acıldıgı için giremiyorum merak ediyorum sizleri hepiniz iyisinizdir inşaAllah
Meraba nazoş malesef yeni haber yok.Bizlerde şükür iyiyz sen nasılsın nası gidiyo hamilelk baya ilerlemiş cinsiyetiniz ne?

Günaydın hayırlı haftalar olsun hepimize inşallah
Günaydn ablacm yılın son haftası.inşallah yeni yıl yeni haberleri umutları getirsn hepimizede.

canım maşallah bebiş büyümüş seninde allah sağlıkla tamamına erdirsin
yeni hamiş yok malesef
ben iyiyim şubat ayını bekliyorum transfer için
Amin amin inşaAllah
Hadr hayırlısı olsun saglıcakla gelsin bebiş inşaAllah

Meraba nazoş malesef yeni haber yok.Bizlerde şükür iyiyz sen nasılsın nası gidiyo hamilelk baya ilerlemiş cinsiyetiniz ne?
Daim olsun cnm..2.paşam geliyor inşaAllah
Muhammed Eymen im..
Son 5 haftamız kaldı inşaAlşah

iyiyim şükür canım babamda daha iyi toparladı kendini

sen nasılsın kuzum
Çok sevindim inşallah daha da iyi olur...
Biz de dna hasar tedavisi için Kaan hocadan randevu aldık gibi ocak sonunda ona gideceğiz inşallah.
Ocak ayından umutluyum inşallah çok güzel bir ay olacak..
İnşallah hep hayırlı haberler alacağız..

Çok şükür iyiyim canım ben akşam çarpıntıları oluyo bazen birde arada nefes alırken zorlanıyorum tok karnına özellikle

CANIM YAA EN İYİ DR GİDİYORSUNUZ BU ALANDA İNŞALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN
SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…