2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çoğu gitmiş azı kalmış canım hayırlısıyla kalanda geçer gider inşallah doğumu normal mi yapacaksın ne düşünüyorsun
Aynen kuzum inşallah ya su an herşey normal gözüküyor ama çatı muayenesi yapilmadi şancı olunca yapılıyormuş yani beklemedeyim akışına bıraktım bakalım öncelik normal tabi ama şartlara bağlı

rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım
bizlerede dua et doğumda hayırlısı ile bizde gelelim arkandan

Hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa senle bebişin o nasibiniz olsun inşallah balım

ALLAH KUVVETİNİZİ ARTTIRSIN CANIM DR İLE KONUŞ BU KONULARI ERKEN BAŞLAMIŞ SIKIŞTIRMALAR BENCE
Canım konuştum çarpıntı için normal dedi çok yeme az ve sık ye dedi aç karnına ve sabahları çok rahatım özellikle akşam oluyor nefes de aynı şekilde sırt üstü yatarken oluyo veya midem çok dolu olduğu zaman.. İdare etmeye çalışıyorum

Hastanedeki ebe arkadş dopplerle baktı gayet iyi kalp atmları sen sıkılma dedi.
Hayrlı cumalar ablacm sen nasılsn.
maşallah kuzuya allah sağlıkla kucağına göstersin
iyiyim şükür canım müfettiş gelecek onların hazırlığı var yılbaşı sonrası başlıyor denetime bakalım allah yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah benim transfer öncesi biter

Kızlar bi kaç gündür bebişin harektlernde azalma var neden ki ya normal mi önceden kıpır kıpırdı
Canım o haftalar benimde azalma olmuştu doktora gittim serum takıldı hareketlendi ama günde 10 tane hareket sayıyorsan yeter yinede doktora git için rahat ets in

Fulişim Allah razı olsn inşallah darısı sizlere.Dualarmdasnz.Ay ablacm yılsonu kurumlarda yoğunlk var Allahm yardmcn olsun.İnşallah şu yeni yılın ilk güzel haberinide senden alalm.
Hayırlı cumalar canlar nasılsınız
Hayrlıcumalar miyazım çok şükür sen masılsn nası gidiyo

Canım o haftalar benimde azalma olmuştu doktora gittim serum takıldı hareketlendi ama günde 10 tane hareket sayıyorsan yeter yinede doktora git için rahat ets in
Ay sinem sorma ben evhamlanınca hareketlenmeye başladı bizim kızçe çok şükür :)rahatladm çok şükür.Sen naslsn aynı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…