- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.521
Aynen kuzum inşallah ya su an herşey normal gözüküyor ama çatı muayenesi yapilmadi şancı olunca yapılıyormuş yani beklemedeyim akışına bıraktım bakalım öncelik normal tabi ama şartlara bağlıÇoğu gitmiş azı kalmış canım hayırlısıyla kalanda geçer gider inşallah doğumu normal mi yapacaksın ne düşünüyorsun
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canımAynen kuzum inşallah ya su an herşey normal gözüküyor ama çatı muayenesi yapilmadi şancı olunca yapılıyormuş yani beklemedeyim akışına bıraktım bakalım öncelik normal tabi ama şartlara bağlı
Hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa senle bebişin o nasibiniz olsun inşallah balımAynen kuzum inşallah ya su an herşey normal gözüküyor ama çatı muayenesi yapilmadi şancı olunca yapılıyormuş yani beklemedeyim akışına bıraktım bakalım öncelik normal tabi ama şartlara bağlı
Amin cnm inşallah sagolasinHakkınızda hangisi hayırlı olacaksa senle bebişin o nasibiniz olsun inşallah balım
Canım konuştum çarpıntı için normal dedi çok yeme az ve sık ye dedi aç karnına ve sabahları çok rahatım özellikle akşam oluyorALLAH KUVVETİNİZİ ARTTIRSIN CANIM DR İLE KONUŞ BU KONULARI ERKEN BAŞLAMIŞ SIKIŞTIRMALAR BENCE
Bi kaç gün bekledm ama hala sakin canım ne biliyim gece uyandm uyayamadm kafaya takmaktanGünaydın kızlarrrrD Deli_manya kuzum bir doktora git için rahat etsin saat 2 de yazmışsın üzme kendini bebek büyüdükçe aksamalar olur ama önce baktırman lazım
Kızlar bi kaç gündür bebişin harektlernde azalma var neden ki ya normal mi önceden kıpır kıpırdı
Hastanedeki ebe arkadş dopplerle baktı gayet iyi kalp atmları sen sıkılma dedi.canım karnın büyüdükçe bebişin hareketi azalır bir günde 10 kez hareket ediyorsa yeterli derdi drum bana
maşallah kuzuya allah sağlıkla kucağına göstersinHastanedeki ebe arkadş dopplerle baktı gayet iyi kalp atmları sen sıkılma dedi.
Hayrlı cumalar ablacm sen nasılsn.
Canım o haftalar benimde azalma olmuştu doktora gittim serum takıldı hareketlendi ama günde 10 tane hareket sayıyorsan yeter yinede doktora git için rahat ets inKızlar bi kaç gündür bebişin harektlernde azalma var neden ki ya normal mi önceden kıpır kıpırdı
Amin inşallah kuzumHakkınızda hangisi hayırlı olacaksa senle bebişin o nasibiniz olsun inşallah balım
Fulişim Allah razı olsn inşallah darısı sizlere.Dualarmdasnz.Ay ablacm yılsonu kurumlarda yoğunlk var Allahm yardmcn olsun.İnşallah şu yeni yılın ilk güzel haberinide senden alalm.maşallah kuzuya allah sağlıkla kucağına göstersin
iyiyim şükür canım müfettiş gelecek onların hazırlığı var yılbaşı sonrası başlıyor denetime bakalım allah yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah benim transfer öncesi biter
Hayrlıcumalar miyazım çok şükür sen masılsn nası gidiyoHayırlı cumalar canlar nasılsınız
Ay sinem sorma ben evhamlanınca hareketlenmeye başladı bizim kızçe çok şükür :)rahatladm çok şükür.Sen naslsn aynı mıCanım o haftalar benimde azalma olmuştu doktora gittim serum takıldı hareketlendi ama günde 10 tane hareket sayıyorsan yeter yinede doktora git için rahat ets in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?