- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.461
Öyle mi dion ya niye uyudukça yaplmaz mı :))bebişten sonra daha zor olır canım yaa, şöyle bi sabah kalksam her yer tertemiz olsa
Valla canm güya bnde squat yapcak düzenli olarak amma gel gör ki vakit bulamıyorm eve gel yemek yap ye toparla snra çay faslı snra erknden uyku ve yorgnlk zaten bacmEvet şimdiden araştırıyorum normal doğumu nasıl yapabilirim doğru nefes egzersiz leri nasıl olmalı diye..
Deli ya allah korusun kız olmaz bişey çok yorma sen kendiniDetaya giriyim bi zahmet canım yaa, baya saldım kendimi. Maazallah çocuk doğar doğmaz enfeksiyon kapar
İyiye yoruyorum kuzu allah büyük. Gelecek tabiki canım o günlerde allah kolaylık versin her sıkıntı bebeğin verdiği gibi olsun canları sağolsun kuzucuklarınİyiye yoralım iyi olsun canımbende iyi sayılırım mide yanmalarım tam gaz devam ediyor halsizlik çok fazla var bebek tüm enerjimi sömürüyor galiba ama bugünüme çok şükür yinede inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelir.. Bu arada zikirle r noldu başlanmadı galiba kimseden ses yok
Bende iyiyim çok şükür kuzu çok yorma kendini ama dikkat et canım İş güç bitmez malum ben eşime diyorum bu iş ne zaman bitecek diyor bitmez iş hep yenisi çıkar doğru ama çok yüklenme yani hasta olacak kadar ne diye uğraşıyorsun canımcım canına yazık hamile hamile sıkıntını arttırmaİyiyim canim cumartesi temizlik yaptım biraz pazarı hasta geçirdim. Üç gündür de okul yoğun geçiyor ondan pek ugrayamadim. Sen nasılsın balım?
Ben yoyko alacağım Travel sistem diye geçiyo canım gayet şık amortisör lü bi bakKızlar bebek arabasnda Lelebaby markasını bilen var mı
Yoyko mu onuda ilk defa duydum canm.ben aslnda casual bakmştm ama bunun indirimini gördüm ve çok güzel yormlr vardı ondan merak ettm canmBen yoyko alacağım Travel sistem diye geçiyo canım gayet şık amortisör lü bi bak
O uyudukça kızımla ilgilenmek zorundayım malum çocuğum boşluğa düşmesin, onunla bişeyler yaparım anca. Eee biraz da dinlenmek isteyecem illa ki. Yanii benim için o zman daha zor olur sanki. Rabbim o günlere bi kavuştursun hayırlısıyla sağ salimÖyle mi dion ya niye uyudukça yaplmaz mı :))
Valla canm güya bnde squat yapcak düzenli olarak amma gel gör ki vakit bulamıyorm eve gel yemek yap ye toparla snra çay faslı snra erknden uyku ve yorgnlk zaten bacm
Ben casual aldım canım, çok beğenerek aldımYoyko mu onuda ilk defa duydum canm.ben aslnda casual bakmştm ama bunun indirimini gördüm ve çok güzel yormlr vardı ondan merak ettm canm
Yaa artık böyle sinir basıyor, her yer her yerde. Valla çok bunalıyorum. Böyle deli gibi temizlikyyapasım var. Bugün eşim işten geldi, yazık nereye oturayım şimdi diyoDeli ya allah korusun kız olmaz bişey çok yorma sen kendini
Ben welgro travel sistem aldım görüntüsü filan çok hoş inşallah memnunda kalırımBen casual aldım canım, çok beğenerek aldım
Bayağı karışıkmış :) canım yapta yormadan yaniYaa artık böyle sinir basıyor, her yer her yerde. Valla çok bunalıyorum. Böyle deli gibi temizlikyyapasım var. Bugün eşim işten geldi, yazık nereye oturayım şimdi diyokokanepenin birinde kızın okul çantası kitapları, birinde ben oyuncaklar, bebekler. Salonun ortasında trambolin gözünüzün önünde egetirin valla. Ama oturacak yer bulamad.gördükçe, her yere baktıkça bi sinir geliyo ki
Ay canm ya senn bayadr uyku problemn var sanki.Durumlr nasıl bebeğin nasıl normal doğuma görünüyo dimi.Valla bnde ağırlaşmaya başladm artk işe gidip gelmeye zorlanıyorm bu ara .Selam kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız Var mi yeni hamisler insalah vardır benide uyku tutmadı artık çok zorlaniyorum
Günaydın kızlar beni bu bildirim olayı kasmaya başladı ha ama iyice neyse nasılsınız
Yavaş yavaş başlıyım diyorum, uzun yapamıyorum zaten. Hemen bel sırt karın ağrısı başlıyor. Az az yapıyorum mecburBayağı karışıkmış :) canım yapta yormadan yani
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kullanalım inşallahBen welgro travel sistem aldım görüntüsü filan çok hoş inşallah memnunda kalırım
Canım fiyat o aralardaydı ewt ama. Biz bu hepsiburada da kara cuma mıydı neydi öyle bişey yaptılar. O zamn aldık 750 ye inmiştiGünaydn kzlar.
Ay canm ya senn bayadr uyku problemn var sanki.Durumlr nasıl bebeğin nasıl normal doğuma görünüyo dimi.Valla bnde ağırlaşmaya başladm artk işe gidip gelmeye zorlanıyorm bu ara .
P pastadelisi canm bende casual air baktm çok hoşuma gitti ama 1500 fiyat olunca uygn olanlarıda bi bakıym dedm ama bakmadn da alınmıyo araba mağazaya gidemiyorm burda yok.Ama casual air şmdlk favorm kampanyasnı bekliyorm.
Uykusuzluk bende de var anım yaa. İnan dün gece 1de yattım, 3de kalktım. Sonra uyku falan yok. Uyuyamadık a sinirleniyorum bu sefer. Çünkü gündüz uyumak gibi bi şansım yok benim malum. Nolacak böyle bilmiyorum. Nerde bu uykuuuu ya:-((Selam kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız Var mi yeni hamisler insalah vardır benide uyku tutmadı artık çok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?