2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

bebişten sonra daha zor olır canım yaa, şöyle bi sabah kalksam her yer tertemiz olsa
Öyle mi dion ya niye uyudukça yaplmaz mı :))

Evet şimdiden araştırıyorum normal doğumu nasıl yapabilirim doğru nefes egzersiz leri nasıl olmalı diye..
Valla canm güya bnde squat yapcak düzenli olarak amma gel gör ki vakit bulamıyorm eve gel yemek yap ye toparla snra çay faslı snra erknden uyku ve yorgnlk zaten bacm

İyiye yoruyorum kuzu allah büyük. Gelecek tabiki canım o günlerde allah kolaylık versin her sıkıntı bebeğin verdiği gibi olsun canları sağolsun kuzucukların

İyiyim canim cumartesi temizlik yaptım biraz pazarı hasta geçirdim. Üç gündür de okul yoğun geçiyor ondan pek ugrayamadim. Sen nasılsın balım?
Bende iyiyim çok şükür kuzu çok yorma kendini ama dikkat et canım İş güç bitmez malum ben eşime diyorum bu iş ne zaman bitecek diyor bitmez iş hep yenisi çıkar doğru ama çok yüklenme yani hasta olacak kadar ne diye uğraşıyorsun canımcım canına yazık hamile hamile sıkıntını arttırma

Öyle mi dion ya niye uyudukça yaplmaz mı :))

Valla canm güya bnde squat yapcak düzenli olarak amma gel gör ki vakit bulamıyorm eve gel yemek yap ye toparla snra çay faslı snra erknden uyku ve yorgnlk zaten bacm
O uyudukça kızımla ilgilenmek zorundayım malum çocuğum boşluğa düşmesin, onunla bişeyler yaparım anca. Eee biraz da dinlenmek isteyecem illa ki. Yanii benim için o zman daha zor olur sanki. Rabbim o günlere bi kavuştursun hayırlısıyla sağ salim

Deli ya allah korusun kız olmaz bişey çok yorma sen kendini
Yaa artık böyle sinir basıyor, her yer her yerde. Valla çok bunalıyorum. Böyle deli gibi temizlikyyapasım var. Bugün eşim işten geldi, yazık nereye oturayım şimdi diyo kokanepenin birinde kızın okul çantası kitapları, birinde ben oyuncaklar, bebekler. Salonun ortasında trambolin gözünüzün önünde egetirin valla. Ama oturacak yer bulamad.gördükçe, her yere baktıkça bi sinir geliyo ki

Selam kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız Var mi yeni hamisler insalah vardır benide uyku tutmadı artık çok zorlaniyorum

Bayağı karışıkmış :) canım yapta yormadan yani

Günaydn kzlar.
Selam kızlar bayadır giremiyorum nasılsınız Var mi yeni hamisler insalah vardır benide uyku tutmadı artık çok zorlaniyorum
Ay canm ya senn bayadr uyku problemn var sanki.Durumlr nasıl bebeğin nasıl normal doğuma görünüyo dimi.Valla bnde ağırlaşmaya başladm artk işe gidip gelmeye zorlanıyorm bu ara .
P pastadelisi canm bende casual air baktm çok hoşuma gitti ama 1500 fiyat olunca uygn olanlarıda bi bakıym dedm ama bakmadn da alınmıyo araba mağazaya gidemiyorm burda yok.Ama casual air şmdlk favorm kampanyasnı bekliyorm.

Canım fiyat o aralardaydı ewt ama. Biz bu hepsiburada da kara cuma mıydı neydi öyle bişey yaptılar. O zamn aldık 750 ye inmişti

Uyk
Uykusuzluk bende de var anım yaa. İnan dün gece 1de yattım, 3de kalktım. Sonra uyku falan yok. Uyuyamadık a sinirleniyorum bu sefer. Çünkü gündüz uyumak gibi bi şansım yok benim malum. Nolacak böyle bilmiyorum. Nerde bu uykuuuu ya:-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…