- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.481
Aynen canm bende indirim bekliyorm.bu modelde inşallah düşer de alırm.Canım fiyat o aralardaydı ewt ama. Biz bu hepsiburada da kara cuma mıydı neydi öyle bişey yaptılar. O zamn aldık 750 ye inmişti
Abla kaç aydır böyle ya alıntı yapılmadan yada etiketlenmediğim sürece bildirim yok ara ara bi düzeliyor sonra yine aynı bende mi sıkıntı sayfada mı bilemedim valla neyse bende iyiyim çok şükür anneminde ağrısı şuan hafiflemiş durumda ama izinli onunda faydası var sanırım yormuyor kolu. Senin baban nasıl olduben iyiyim canım bana geliyor bildirim sana neden gelmiyor ki
sen nasılsın annen nasıl oldu
He aferin yormadan yap canım sen ve bebiş daha önemlisinizYavaş yavaş başlıyım diyorum, uzun yapamıyorum zaten. Hemen bel sırt karın ağrısı başlıyor. Az az yapıyorum mecbur
Evet cnm geceleri uyuamıyorumGünaydn kzlar.
Ay canm ya senn bayadr uyku problemn var sanki.Durumlr nasıl bebeğin nasıl normal doğuma görünüyo dimi.Valla bnde ağırlaşmaya başladm artk işe gidip gelmeye zorlanıyorm bu ara .
P pastadelisi canm bende casual air baktm çok hoşuma gitti ama 1500 fiyat olunca uygn olanlarıda bi bakıym dedm ama bakmadn da alınmıyo araba mağazaya gidemiyorm burda yok.Ama casual air şmdlk favorm kampanyasnı bekliyorm.
Amin cnm inşallahİnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kullanalım inşallah
doğuma yaklaştın artık sen çok normal bunlar allah kuvvet versinEvet cnm geceleri uyuamıyorum(onun dışında çatı ağrıları ayak yanması yani son ay iyice zorlaştı
Canım şu anda hepsi burada da bugüne özel yine indirim var, bi bak istersen. 21 Aralık en uzun gece indirimi diyor. Sadece 1 günlük. Anne bebek ürünlerine de var, bi göz at istersenAynen canm bende indirim bekliyorm.bu modelde inşallah düşer de alırm.
Oy oy Allah kolaylk versn inşallahEvet cnm geceleri uyuamıyorum(onun dışında çatı ağrıları ayak yanması yani son ay iyice zorlaştı
Saol canm şmdi bakıyormCanım şu anda hepsi burada da bugüne özel yine indirim var, bi bak istersen. 21 Aralık en uzun gece indirimi diyor. Sadece 1 günlük. Anne bebek ürünlerine de var, bi göz at istersen
Oy oy Allah kolaylk versn inşallahEvet cnm geceleri uyuamıyorum(onun dışında çatı ağrıları ayak yanması yani son ay iyice zorlaştı
Saol canm şmdi bakıyormCanım şu anda hepsi burada da bugüne özel yine indirim var, bi bak istersen. 21 Aralık en uzun gece indirimi diyor. Sadece 1 günlük. Anne bebek ürünlerine de var, bi göz at istersen
Çok güzel kuzum elhamdulillah iyiyim iş eğlenceli bir sürü bebişim var onlarla zaman geçiyorAy bidenem saolasn sanrm ben internet giriş modumu değiştirmişim ondan olmuş ya :) neyse sen nasılsn bakim minnoş nasıl gidiyo iş hayatı herşey yolunda mı
Amin inşallah cnm hepimize çok sağol.Oy oy Allah kolaylk versn inşallah
Saol canm şmdi bakıyorm
Ohh ne güzel balm bebişlerin arasnda hormonlarda depreşir etkiliyomş ciddenÇok güzel kuzum elhamdulillah iyiyim iş eğlenceli bir sürü bebişim var onlarla zaman geçiyor
Canım yoğurt ye bolca bişey olacağını sanmıyorum millet püfür püfür sigara içiyor gebe iken zehirliyor bebeğini senin boya kokusu çekmen bence çok etkilememiştir stres yapma bol temiz hava al sık sık pencereyi aç.. Bende okulda kimyasal madde listesi yaptım geçen hafta meğer sem cam pencere kapalı olduğu için oda kokmuş farkına varmamışım sonradan genzim yanınca anladım hemen temiz,hava aldım falan çok şükür bişey olmadı sanada olmaz,Allah ın izniyleKızlar bugün apartmanda boya yapıldı. Mecburen kokuya maruz kaldım. Ama öyle böyle değil baya koktu. Hatta ağzımı burnumu tülbentle sardım, o halde bile dayanamadım. Çıktım evden. Eşim sormuş meğer tiner miş o koku. Boyayla karıştırmıilar. Şimdi çok korkuyorum bebeğime bişi olcak, etkilenecek diye. Off kızlar yaa çok telaş yaptım
Abla listeyi ben bi ara yazanlarnkini aldm ama köse yokki hani herkes yazsn dedim amaGünaydın kızlar nasılsınız? Zikirler ne oldu ya aklımdayken sorayım bi düzenleyelim de başlayalım artık kuzular
İnşallah canım çok sağol. Doktora mesaj atmıştım o zamn sonra rahat dönüş yaptı, bişey olmaz dedi. Çok şükür rahatladım ama yine de insan tedirgin oluyo. Rabbim bütün bebekleri korusunCanım yoğurt ye bolca bişey olacağını sanmıyorum millet püfür püfür sigara içiyor gebe iken zehirliyor bebeğini senin boya kokusu çekmen bence çok etkilememiştir stres yapma bol temiz hava al sık sık pencereyi aç.. Bende okulda kimyasal madde listesi yaptım geçen hafta meğer sem cam pencere kapalı olduğu için oda kokmuş farkına varmamışım sonradan genzim yanınca anladım hemen temiz,hava aldım falan çok şükür bişey olmadı sanada olmaz,Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?