2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ben iyiyim canım bana geliyor bildirim sana neden gelmiyor ki
sen nasılsın annen nasıl oldu
Abla kaç aydır böyle ya alıntı yapılmadan yada etiketlenmediğim sürece bildirim yok ara ara bi düzeliyor sonra yine aynı bende mi sıkıntı sayfada mı bilemedim valla neyse bende iyiyim çok şükür anneminde ağrısı şuan hafiflemiş durumda ama izinli onunda faydası var sanırım yormuyor kolu. Senin baban nasıl oldu

Evet cnm geceleri uyuamıyorum(onun dışında çatı ağrıları ayak yanması yani son ay iyice zorlaştı

Evet cnm geceleri uyuamıyorum(onun dışında çatı ağrıları ayak yanması yani son ay iyice zorlaştı
Oy oy Allah kolaylk versn inşallah

Canım şu anda hepsi burada da bugüne özel yine indirim var, bi bak istersen. 21 Aralık en uzun gece indirimi diyor. Sadece 1 günlük. Anne bebek ürünlerine de var, bi göz at istersen
Saol canm şmdi bakıyorm

Oy oy Allah kolaylk versn inşallah

Canım şu anda hepsi burada da bugüne özel yine indirim var, bi bak istersen. 21 Aralık en uzun gece indirimi diyor. Sadece 1 günlük. Anne bebek ürünlerine de var, bi göz at istersen
Saol canm şmdi bakıyorm

Günaydın kızlar nasılsınız? Zikirler ne oldu ya aklımdayken sorayım bi düzenleyelim de başlayalım artık kuzular

Kızlar bugün apartmanda boya yapıldı. Mecburen kokuya maruz kaldım. Ama öyle böyle değil baya koktu. Hatta ağzımı burnumu tülbentle sardım, o halde bile dayanamadım. Çıktım evden. Eşim sormuş meğer tiner miş o koku. Boyayla karıştırmıilar. Şimdi çok korkuyorum bebeğime bişi olcak, etkilenecek diye. Off kızlar yaa çok telaş yaptım

Canım yoğurt ye bolca bişey olacağını sanmıyorum millet püfür püfür sigara içiyor gebe iken zehirliyor bebeğini senin boya kokusu çekmen bence çok etkilememiştir stres yapma bol temiz hava al sık sık pencereyi aç.. Bende okulda kimyasal madde listesi yaptım geçen hafta meğer sem cam pencere kapalı olduğu için oda kokmuş farkına varmamışım sonradan genzim yanınca anladım hemen temiz,hava aldım falan çok şükür bişey olmadı sanada olmaz,Allah ın izniyle

İnşallah canım çok sağol. Doktora mesaj atmıştım o zamn sonra rahat dönüş yaptı, bişey olmaz dedi. Çok şükür rahatladım ama yine de insan tedirgin oluyo. Rabbim bütün bebekleri korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…