- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.661
Aaaaaaaaaaaa inanmıyorum cidden mi ayy allahım süper bi haber bu valla okudum evde çığlık attımKızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Yaa aaa inanmıyorum, öyle sevindim öyle mutlu oldum ki, tam uyıcaktım buraya bi bakayım dedim valla tepkimi görmen lazım dıKızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Canım kan tahlili verdim bugün 18.72 çıktı sonuç daha doktora gitmedim randevu alıp gidecem inşallah. Seninki gibi silikti benimkideAaaaaaaaaaaa inanmıyorum cidden mi ayy allahım süper bi haber bu valla okudum evde çığlık attımne zaman kaç haftalık
Bugün evde test yaptım silik çıktı çizgi gidip acile kan verdim pozitif çıktı canım 18.72 sonuç daha yeni artar inşallah kuzuYaa aaa inanmıyorum, öyle sevindim öyle mutlu oldum ki, tam uyıcaktım buraya bi bakayım dedim valla tepkimi görmen lazım dıçoook sevindim yaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ayyy inanamıyorum, gittin mi doktora ne zaman öğrendin anlat hadi, çook heyecanlandım ya
❤❤❤Bugün evde test yaptım silik çıktı çizgi gidip acile kan verdim pozitif çıktı canım 18.72 sonuç daha yeni artar inşallah kuzu
Canım şimdi gördüm çok sevindim hayırlı olsun inşaallahKızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Allah razı olsun canımcım darısı sizlere inşallah. Umarım benimde sağlıklı devam eder dualarınızı eksik etmeyin lütfenCanım şimdi gördüm çok sevindim hayırlı olsun inşaallah
İnşallah kat be katlanır canım içini ferah tut çok şükür birini daha anne yaptık allahın izniyle :) sıra A anneveoglusu @Halim rabbime malum@t
Canım kan tahlili verdim bugün 18.72 çıktı sonuç daha doktora gitmedim randevu alıp gidecem inşallah. Seninki gibi silikti benimkide
Artar artar inşallah. Benimde 20 şerde bişeydi. Ayyy çok mutlu oldum
İnşallah canım inşallah içim ferah allahın dediği olur dün bi akraba sinirimi bozmuştu ama geçti rabbime emanet bakalım inşallah kızlarda hamile kalacak inanıyorum buna gönülden canım pko varya adet düzensiz ben geçen aya bakıp geçmiş dedim ama sanırım geçmemiş yaİnşallah kat be katlanır canım içini ferah tut çok şükür birini daha anne yaptık allahın izniyle :) sıra A anneveoglusu @Halim rabbime malumebru_can_ebru @yagmur_20 de başka unuttuğum varsa kusura bakmasın.... Adeta kaç gün var veya geçti mi canım
ben 22 sinde adet olucam cnm bu ay pek umutlu degilim diger ay asilama yaptirican zaten hayirlisi allahtNİnşallah kat be katlanır canım içini ferah tut çok şükür birini daha anne yaptık allahın izniyle :) sıra A anneveoglusu @Halim rabbime malumebru_can_ebru @yagmur_20 de başka unuttuğum varsa kusura bakmasın.... Adeta kaç gün var veya geçti mi canım
Ayyy canım benim çok sevindim okuyunca çığlık atmışım. Yeniden teyze oluyoruz oleeeeeyyyy
Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah hamile olan herkes sağlıklı sıhhatli doğurup alsınlar kucaklarına. Alışamadım hoş daha erkende zaten ama rüya gibi durup durup bi ağlayasım geliyor duygu dalgalanmaları yaşıyorum kuzu :)Ayyy canım benim çok sevindim okuyunca çığlık atmışım. Yeniden teyze oluyoruz oleeeeeyyyyRabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah Sevgülüm. Ay hala inanamıyorum Degerin inşallah kat kat yükselir bitanem
Amin canım amin ben de ilk öğrendiğimde aynen senin gibiydim. Hele keseyi gör bebişinin kalp atışını duy o zaman daha farklı olur.Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah hamile olan herkes sağlıklı sıhhatli doğurup alsınlar kucaklarına. Alışamadım hoş daha erkende zaten ama rüya gibi durup durup bi ağlayasım geliyor duygu dalgalanmaları yaşıyorum kuzu :)
O günleri görecem değil mi bende allahın izniyleAmin canım amin ben de ilk öğrendiğimde aynen senin gibiydim. Hele keseyi gör bebişinin kalp atışını duy o zaman daha farklı olur.
Canım zikir ben sürekli çekiyorum zaten senin aldığın macun varya onu evde kendim yaptım ben bitkilerim vardı zaten ama denildiği gibide kullanmadım bıraktım kullanmayı bir hafta falan anca kullandım sanırım kiMiyaz farklı bir şey yaptın mı bu ay zikir olabilir bitkisel varsa bizlerede söyle
Gelmiş değil mi sevilmek güzel bişey kız baksana okuyan sevinç çığlığı atmış duygular karşılıklı tabi bende sizleri çok seviyorum ballar.. Ya bu fulya abla nerdeki iyi mi acaba ya A anneveoglusu abla nerdesin iyi misin yaOhhh buralara bi neşe gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?