2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Yaa aaa inanmıyorum, öyle sevindim öyle mutlu oldum ki, tam uyıcaktım buraya bi bakayım dedim valla tepkimi görmen lazım dı çoook sevindim yaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ayyy inanamıyorum, gittin mi doktora ne zaman öğrendin anlat hadi, çook heyecanlandım ya

Bugün evde test yaptım silik çıktı çizgi gidip acile kan verdim pozitif çıktı canım 18.72 sonuç daha yeni artar inşallah kuzu

@t

Canım kan tahlili verdim bugün 18.72 çıktı sonuç daha doktora gitmedim randevu alıp gidecem inşallah. Seninki gibi silikti benimkide
İnşallah kat be katlanır canım içini ferah tut çok şükür birini daha anne yaptık allahın izniyle :) sıra A anneveoglusu @Halim rabbime malum ebru_can_ebru @yagmur_20 de başka unuttuğum varsa kusura bakmasın.... Adeta kaç gün var veya geçti mi canım

İnşallah canım inşallah içim ferah allahın dediği olur dün bi akraba sinirimi bozmuştu ama geçti rabbime emanet bakalım inşallah kızlarda hamile kalacak inanıyorum buna gönülden canım pko varya adet düzensiz ben geçen aya bakıp geçmiş dedim ama sanırım geçmemiş ya

ben 22 sinde adet olucam cnm bu ay pek umutlu degilim diger ay asilama yaptirican zaten hayirlisi allahtN

sweetdreams1985 beren20 kız nerdesiniz siz ya hamileyim been
Ayyy canım benim çok sevindim okuyunca çığlık atmışım. Yeniden teyze oluyoruz oleeeeeyyyy Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah Sevgülüm. Ay hala inanamıyorum Degerin inşallah kat kat yükselir bitanem

Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah hamile olan herkes sağlıklı sıhhatli doğurup alsınlar kucaklarına. Alışamadım hoş daha erkende zaten ama rüya gibi durup durup bi ağlayasım geliyor duygu dalgalanmaları yaşıyorum kuzu :)

Amin canım amin ben de ilk öğrendiğimde aynen senin gibiydim. Hele keseyi gör bebişinin kalp atışını duy o zaman daha farklı olur.

Miyaz farklı bir şey yaptın mı bu ay zikir olabilir bitkisel varsa bizlerede söyle
Canım zikir ben sürekli çekiyorum zaten senin aldığın macun varya onu evde kendim yaptım ben bitkilerim vardı zaten ama denildiği gibide kullanmadım bıraktım kullanmayı bir hafta falan anca kullandım sanırım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…