- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.681
Kuzu iyi olsunda ya insan merak ediyor beni biliyorsun :) bi hareketlendi topic değil mi kuzu sessizdi bu aralar ayy hadi inşallah daha çok bebiş haberleri gelir sizlerden de bende bi nara atayımSevom M miyaz fulya haftasonları girmiyor ama görür görmez o da bizler gibi sevinç naraları atacaktır A anneveoglusu
Buralar çok güzel kızlar gelsenize
tey tey teyyy
Sayende canım benim.. hepimizin bu habere ihtiyacı varmış ipinden kurtulmuş boğa gibi olduk sözüm meclisten dışarıKuzu iyi olsunda ya insan merak ediyor beni biliyorsun :) bi hareketlendi topic değil mi kuzu sessizdi bu aralar ayy hadi inşallah daha çok bebiş haberleri gelir sizlerden de bende bi nara atayım
Hep böyke olur inşallah canım devamı sizlerle gelecek bunu yürekten diliyorumSayende canım benim.. hepimizin bu habere ihtiyacı varmış ipinden kurtulmuş boğa gibi olduk sözüm meclisten dışarı
Allahin izniyle göreceksin tabi canımO günleri görecem değil mi bende allahın izniyle
Olsun ben 5.8 le öğrendim hamile olduğumuİnşallah canım inşallah içim ferah allahın dediği olur dün bi akraba sinirimi bozmuştu ama geçti rabbime emanet bakalım inşallah kızlarda hamile kalacak inanıyorum buna gönülden canım pko varya adet düzensiz ben geçen aya bakıp geçmiş dedim ama sanırım geçmemiş ya
Merhabalar kuzum benim ovülasyon dönemindeyim sanırım bat 30 ocakİnşallah kat be katlanır canım içini ferah tut çok şükür birini daha anne yaptık allahın izniyle :) sıra A anneveoglusu @Halim rabbime malumebru_can_ebru @yagmur_20 de başka unuttuğum varsa kusura bakmasın.... Adeta kaç gün var veya geçti mi canım
hahahahahaha bence de iki gündür çok mutluyum M miyaz ımın sayesindeSevom M miyaz fulya haftasonları girmiyor ama görür görmez o da bizler gibi sevinç naraları atacaktır A anneveoglusu
Buralar çok güzel kızlar gelsenize
tey tey teyyy
Mesajını severimKızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Ay sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün abla ya senn şu tabrlerin öldürüyor beniSayende canım benim.. hepimizin bu habere ihtiyacı varmış ipinden kurtulmuş boğa gibi olduk sözüm meclisten dışarı
Niye hep böyleler acaba yaa yani olablrde olmaya bilir de desinler niye illa olumsz şeyler hep enteresanOlsun ben 5.8 le öğrendim hamile olduğumu)) doğum evindeki doktor bana sen hamile değilsin ki bu sonuç pozitif değil demişti gıcıkkk (( ondan sonra katlandı gitti çok şükür hiiiçç moralini bozma canım sen dinlen dua et gerisi rabbimin işi
Kuzum bir sorun olsa ayrıntılı fark ederdi çok dinlememek lazım sonradan gerileme olmaz kemik yapısı küçülmez yaNiye hep böyleler acaba yaa yani olablrde olmaya bilir de desinler niye illa olumsz şeyler hep enteresan
Dimi çiçeğim
Ama öyle şaaapmadık mı güzelim? Haberler gelsin geldikçe kuduralım bizdeAy sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün abla ya senn şu tabrlerin öldürüyor beni
İnşallah canm benm inşallahKuzum bir sorun olsa ayrıntılı fark ederdi çok dinlememek lazım sonradan gerileme olmaz kemik yapısı küçülmez ya
Dimi çiçeğimmaşallah sübhanallah haberler gelsin hep.. ben böyle ne yerde ne gökte olmaya razıyım mutluluktan dana gibi yiyorum
Ama öyle şaaapmadık mı güzelim? Haberler gelsin geldikçe kuduralım bizde
İnşallah kuzu dualarını eksik etmeAllahin izniyle göreceksin tabi canım
Amin canımın içi sizinde inşallah güzel haberlerinizi alalım rabbim sizlerede tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallaaahhhMesajını severimallahım hep güzel haberlerini almayı nasip etsin
Yani olmayacak olsa bile biraz pozitif olmak çok mu zor herşey tokat gibi hastanın yüzüne denmez ki tövbe haşa sanki Allâh gibi herşeyi bilir gibi bi ukalalıkNiye hep böyleler acaba yaa yani olablrde olmaya bilir de desinler niye illa olumsz şeyler hep enteresan
Yani bazıları öok cinsler ya hani uslup yanlış evvelaOlsun ben 5.8 le öğrendim hamile olduğumu)) doğum evindeki doktor bana sen hamile değilsin ki bu sonuç pozitif değil demişti gıcıkkk (( ondan sonra katlandı gitti çok şükür hiiiçç moralini bozma canım sen dinlen dua et gerisi rabbimin işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?