2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sevom M miyaz fulya haftasonları girmiyor ama görür görmez o da bizler gibi sevinç naraları atacaktır A anneveoglusu

Buralar çok güzel kızlar gelsenize
tey tey teyyy
Kuzu iyi olsunda ya insan merak ediyor beni biliyorsun :) bi hareketlendi topic değil mi kuzu sessizdi bu aralar ayy hadi inşallah daha çok bebiş haberleri gelir sizlerden de bende bi nara atayım

Kuzu iyi olsunda ya insan merak ediyor beni biliyorsun :) bi hareketlendi topic değil mi kuzu sessizdi bu aralar ayy hadi inşallah daha çok bebiş haberleri gelir sizlerden de bende bi nara atayım
Sayende canım benim.. hepimizin bu habere ihtiyacı varmış ipinden kurtulmuş boğa gibi olduk sözüm meclisten dışarı

Olsun ben 5.8 le öğrendim hamile olduğumu )) doğum evindeki doktor bana sen hamile değilsin ki bu sonuç pozitif değil demişti gıcıkkk (( ondan sonra katlandı gitti çok şükür hiiiçç moralini bozma canım sen dinlen dua et gerisi rabbimin işi

Merhabalar kuzum benim ovülasyon dönemindeyim sanırım bat 30 ocak
Sevom M miyaz fulya haftasonları girmiyor ama görür görmez o da bizler gibi sevinç naraları atacaktır A anneveoglusu

Buralar çok güzel kızlar gelsenize
tey tey teyyy
hahahahahaha bence de iki gündür çok mutluyum M miyaz ımın sayesinde

Niye hep böyleler acaba yaa yani olablrde olmaya bilir de desinler niye illa olumsz şeyler hep enteresan

Merhabalar kuzum benim ovülasyon dönemindeyim sanırım bat 30 ocak
hahahahahaha bence de iki gündür çok mutluyum M miyaz ımın sayesinde
Dimi çiçeğim maşallah sübhanallah haberler gelsin hep.. ben böyle ne yerde ne gökte olmaya razıyım mutluluktan dana gibi yiyorum
Ay sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün abla ya senn şu tabrlerin öldürüyor beni
Ama öyle şaaapmadık mı güzelim? Haberler gelsin geldikçe kuduralım bizde

Yani bazıları öok cinsler ya hani uslup yanlış evvela

Biri hamile Kaldığında arka arkaya geliyo haberler biliyorsunuz demi kızlar. Şimdi uzun aradan sonra sevgülle yeniden başlar inş. Arka arkaya gelsin bebişlerimiz inşallah. Sevincimiz hep devam etsin inşallah. Ayyy ya çok mutluyum gerçekten, hepinizi seviyorum, ve bu bebişler gelecek artık hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…