- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.701
Bende sizi seviyorummmBiri hamile Kaldığında arka arkaya geliyo haberler biliyorsunuz demi kızlar. Şimdi uzun aradan sonra sevgülle yeniden başlar inş. Arka arkaya gelsin bebişlerimiz inşallah. Sevincimiz hep devam etsin inşallah. Ayyy ya çok mutluyum gerçekten, hepinizi seviyorum, ve bu bebişler gelecek artık hissediyorum
Arzuuuummm :) siz hep olun emi hiç bi yerlere gitmeyinSayende canım benim.. hepimizin bu habere ihtiyacı varmış ipinden kurtulmuş boğa gibi olduk sözüm meclisten dışarı
İnşallah meleğimmmmBiri hamile Kaldığında arka arkaya geliyo haberler biliyorsunuz demi kızlar. Şimdi uzun aradan sonra sevgülle yeniden başlar inş. Arka arkaya gelsin bebişlerimiz inşallah. Sevincimiz hep devam etsin inşallah. Ayyy ya çok mutluyum gerçekten, hepinizi seviyorum, ve bu bebişler gelecek artık hissediyorum
Bende sizi çok seviyorum valla iyi ki tanıdım sizleriAy yerim sizi ben ya iyiki varsınız sizi çok seviyorum inanın ki
Bende iyiki tanıdım balım şanslı hissediyorumBende sizi çok seviyorum valla iyi ki tanıdım sizleri
Ağzın bal yesin emiiiBiri hamile Kaldığında arka arkaya geliyo haberler biliyorsunuz demi kızlar. Şimdi uzun aradan sonra sevgülle yeniden başlar inş. Arka arkaya gelsin bebişlerimiz inşallah. Sevincimiz hep devam etsin inşallah. Ayyy ya çok mutluyum gerçekten, hepinizi seviyorum, ve bu bebişler gelecek artık hissediyorum
Kızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
canım hafta sonu pek giremiyorum bu hafta sonu çok yoğun geçtiA anneveoglusu ablaa nerdesn sen ya
@t
Canım kan tahlili verdim bugün 18.72 çıktı sonuç daha doktora gitmedim randevu alıp gidecem inşallah. Seninki gibi silikti benimkide
Sevom M miyaz fulya haftasonları girmiyor ama görür görmez o da bizler gibi sevinç naraları atacaktır A anneveoglusu
Buralar çok güzel kızlar gelsenize
tey tey teyyy
İnşallah fulişm sıra sende inşallahgünaydınlarr herkese güzel haftalar
yeni yılın ilk bebek haberi geldi allah sağlıkla diğer güzel haberleri almayı ve banada vermeyi nasip etsin inşallah
Edecek cnm inanıyorum, yine peşpese gelecek inşallah. Rabbim arka arkaya güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahAğzın bal yesin emiii
Inşallah canım dileğimiz hep aynı hamilelerimiz sağlıkla bir avazda kuzularına kavuşsun isteyen herkes de gebelik haberiyle sevinçten havalara uçsun.. doğru diyorsun peşpeşe haberler almıştık ardı ardına.. tarih neden tekerrür etmesin ki
Allah razı olsun ablacım darısı sizlere inşallah güzel haberler alalım peşpeşe dularımdasınızcanım yaa haftaya böyle güzel haber ile girmek ne güzel
çok mutlu oldum maşallah allah tamamına erdirsin
mart ayında bu sayfa hatunları ile taıştım bu süreçte aramızda hep pozitif olan sendin
bunu hakkettin bir tanem gözün aydın çok ama çok sevindim
Merak ettim seni ablacım ama çok şükür iyiymişsin. Sizin haberlerinizle bende mutlu olacam inşallah yakındır inanıyorum bunacanım hafta sonu pek giremiyorum bu hafta sonu çok yoğun geçti
beni nasıl mutlu ettin anlatamam
Allah razı olsun ablacım sizinde mutlu haberlernizi alacağız inşallah sizinde kalbiniz güzel sizleri çok seviyorum iyik varsınız
Kendi gebeliğimizmiş gibi seviniyoruz her bi haberde ne güzel bişey sevincide hüznide bir hissedip paylaşmak inşallah o kötü günlerin tekrarı yaşanmayacak bi daha ablacım güzellikler paylaşılacak her daim allahın izniyleaynen benim içinde yeriniz ayrı dış gebelik sonrası o zor günlerde bu topicte bana o kadar çok moral oldunuz ki
şimdi anne oluyorsunuz tek tek o kadar güzel bir duygu ki rabbim bu sayfada her kadına bu güzel duygusu sağlıkla nasip etsin
bende hepinizi çok ama çok seviyorum
Amin canımmm hep inaniyorduk elbet gelecek bu haber diye sorguluyorduk çıkageldi ilk minnakgünaydınlarr herkese güzel haftalar
yeni yılın ilk bebek haberi geldi allah sağlıkla diğer güzel haberleri almayı ve banada vermeyi nasip etsin inşallah
Amin canımın içi inşallah inşallahEdecek cnm inanıyorum, yine peşpese gelecek inşallah. Rabbim arka arkaya güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?