2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bende sizi seviyorummm

İ
İnşallah meleğimmmm

Ağzın bal yesin emiii
Inşallah canım dileğimiz hep aynı hamilelerimiz sağlıkla bir avazda kuzularına kavuşsun isteyen herkes de gebelik haberiyle sevinçten havalara uçsun.. doğru diyorsun peşpeşe haberler almıştık ardı ardına.. tarih neden tekerrür etmesin ki

Kızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)

canım yaa haftaya böyle güzel haber ile girmek ne güzel
çok mutlu oldum maşallah allah tamamına erdirsin
mart ayında bu sayfa hatunları ile taıştım bu süreçte aramızda hep pozitif olan sendin
bunu hakkettin bir tanem gözün aydın çok ama çok sevindim

@t

Canım kan tahlili verdim bugün 18.72 çıktı sonuç daha doktora gitmedim randevu alıp gidecem inşallah. Seninki gibi silikti benimkide

maşallah maşallah kat ve kat katlansın değerin inşallah
rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip etsin
sabrının karşılığı olarak

Sevom M miyaz fulya haftasonları girmiyor ama görür görmez o da bizler gibi sevinç naraları atacaktır A anneveoglusu

Buralar çok güzel kızlar gelsenize
tey tey teyyy

inan öyle oldum çok mutlu oldum anlatamam ay ayy dedim
tebrikleri okuyunca kim dedim hamile arka sayfalara döndüm
kalbi güzel M miyaz hamiş olmuş çok mutlu etti bizi rabbim onunda yüzünü güldürsün inşallah

darısı sana bana ve diğer bekleyen arkadaşlara olsun

Edecek cnm inanıyorum, yine peşpese gelecek inşallah. Rabbim arka arkaya güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah

Allah razı olsun ablacım darısı sizlere inşallah güzel haberler alalım peşpeşe dularımdasınız

Allah razı olsun ablacım sizinde mutlu haberlernizi alacağız inşallah sizinde kalbiniz güzel sizleri çok seviyorum iyik varsınız iyiki hayatımdasınız

aynen benim içinde yeriniz ayrı dış gebelik sonrası o zor günlerde bu topicte bana o kadar çok moral oldunuz ki
şimdi anne oluyorsunuz tek tek o kadar güzel bir duygu ki rabbim bu sayfada her kadına bu güzel duygusu sağlıkla nasip etsin
bende hepinizi çok ama çok seviyorum

Kendi gebeliğimizmiş gibi seviniyoruz her bi haberde ne güzel bişey sevincide hüznide bir hissedip paylaşmak inşallah o kötü günlerin tekrarı yaşanmayacak bi daha ablacım güzellikler paylaşılacak her daim allahın izniyle

günaydınlarr herkese güzel haftalar
yeni yılın ilk bebek haberi geldi allah sağlıkla diğer güzel haberleri almayı ve banada vermeyi nasip etsin inşallah
Amin canımmm hep inaniyorduk elbet gelecek bu haber diye sorguluyorduk çıkageldi ilk minnak arkadaşlarını da getirecek ben biliyorum..
Edecek cnm inanıyorum, yine peşpese gelecek inşallah. Rabbim arka arkaya güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Amin canımın içi inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…