- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.721
Seninde güzel haberlerini alalım Ablamaynen benim içinde yeriniz ayrı dış gebelik sonrası o zor günlerde bu topicte bana o kadar çok moral oldunuz ki
şimdi anne oluyorsunuz tek tek o kadar güzel bir duygu ki rabbim bu sayfada her kadına bu güzel duygusu sağlıkla nasip etsin
bende hepinizi çok ama çok seviyorum
Canım dördüncüsünü yaptığında yumurtlamışsın büyük ihtimal silikleşmiş sonra çatlamıştırKızlar merhabalar ıcınde tecrubesı olanlardan yardım ıstıyorum lh tedtı yaptım son ucu dune aıt bıanda koyulasıp sılıklestı koyu olan 10:00 ıkıncı 15:00 en son 21:00 de yaptım yumurtam catlamıs oldumu sızce
Kızlar kan verdim bugün yne sağlık ocağına gidip cumartesi 18.72 idi bugün 52.91 olmuş çok şükür
Ayyyy yerim yaa çok mutluyum, çok şükür canım. Daha da artacak inşallah.Kızlar kan verdim bugün yne sağlık ocağına gidip cumartesi 18.72 idi bugün 52.91 olmuş çok şükür
Ilk sılıklestıgı andamı catlamıs oluyo cnmCanım dördüncüsünü yaptığında yumurtlamışsın büyük ihtimal silikleşmiş sonra çatlamıştır
İnşallah balım artacak dua etAyyyy yerim yaa çok mutluyum, çok şükür canım. Daha da artacak inşallah.
Sanırım öyle canım çatlayınca silikleşiyorIlk sılıklestıgı andamı catlamıs oluyo cnm
Hadı bakalım cnmSanırım öyle canım çatlayınca silikleşiyor
Tebrikler canım maşallah artık dua et bol bol inş daha da artacakİnşallah balım artacak dua et
Aynen canım bemde de öyle, hatta nefes alamıyorum artık, gece sağdan sola dönemiyorum. Bi de üstüne bulantılar tekrar başladı bende ya, 2 gündür midem fena :-( bunlara rağmen çok şükür diyorum, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.Ay kızlar bende bi kaç gündür çok ağrlk hissetmeye başladm ya yani sürekli karnmda bi sertlk ağrlk siz naslsnz.
ohhhh kuzum adtmis degerin cok sevindim yaa insaallah kese kalp atisi diymaya:)Canım dördüncüsünü yaptığında yumurtlamışsın büyük ihtimal silikleşmiş sonra çatlamıştır
İnşallah balım inşallah. Darısı sizlere isteyen herkese olsun rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah tez vakitte hayırlısıylaohhhh kuzum adtmis degerin cok sevindim yaa insaallah kese kalp atisi diymaya:)
Yumurtlamanjn kac inci günü ya da adetin kaçıncı günü daha mantıklısiOlsun ben 5.8 le öğrendim hamile olduğumu)) doğum evindeki doktor bana sen hamile değilsin ki bu sonuç pozitif değil demişti gıcıkkk (( ondan sonra katlandı gitti çok şükür hiiiçç moralini bozma canım sen dinlen dua et gerisi rabbimin işi
Evet canm bide onu söylüyolar mide tekrar bulanıyomş heralde bebek dönerken.Canm sen bendende öndesn ya ben böyleyse sen daha ağırlaştın.Tabiki canm çok şükür inşallah sağlkla kavuşalmda Allahm yardm et diye dua ediyorm.Psikoljk olarkta çok hassasm bu aralar.ne zormş annelk şmdidenA
Aynen canım bemde de öyle, hatta nefes alamıyorum artık, gece sağdan sola dönemiyorum. Bi de üstüne bulantılar tekrar başladı bende ya, 2 gündür midem fena :-( bunlara rağmen çok şükür diyorum, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
günaydın hamişim nasılsınGünaydın canlarıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?