2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Seninde güzel haberlerini alalım Ablam

Kızlar merhabalar ıcınde tecrubesı olanlardan yardım ıstıyorum lh tedtı yaptım son ucu dune aıt bıanda koyulasıp sılıklestı koyu olan 10:00 ıkıncı 15:00 en son 21:00 de yaptım yumurtam catlamıs oldumu sızce

Eklentiler

• 0943326F-3E50-42B1-A85E-67EB52B45101.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım dördüncüsünü yaptığında yumurtlamışsın büyük ihtimal silikleşmiş sonra çatlamıştır

A
Ay kızlar bende bi kaç gündür çok ağrlk hissetmeye başladm ya yani sürekli karnmda bi sertlk ağrlk siz naslsnz.
Aynen canım bemde de öyle, hatta nefes alamıyorum artık, gece sağdan sola dönemiyorum. Bi de üstüne bulantılar tekrar başladı bende ya, 2 gündür midem fena :-( bunlara rağmen çok şükür diyorum, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.

Yumurtlamanjn kac inci günü ya da adetin kaçıncı günü daha mantıklısi
Benim erken öğrenmem gerek
Hayırlı olsun M miyaz

Evet canm bide onu söylüyolar mide tekrar bulanıyomş heralde bebek dönerken.Canm sen bendende öndesn ya ben böyleyse sen daha ağırlaştın.Tabiki canm çok şükür inşallah sağlkla kavuşalmda Allahm yardm et diye dua ediyorm.Psikoljk olarkta çok hassasm bu aralar.ne zormş annelk şmdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…