- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.901
Nasılsın arzucanmP pastadelisi Tatlım sakin ol.. hiç birseycik olmaz Allahın izniyle.. kızların söylediği gibi sen stres yapma yeter..
M miyaz bu gunlerin daha daha güzeli gelecek sevo kuşum ya sabır..
Gelecek inşallah balım allah var gam yok sabırla bekliyoruzP pastadelisi Tatlım sakin ol.. hiç birseycik olmaz Allahın izniyle.. kızların söylediği gibi sen stres yapma yeter..
M miyaz bu gunlerin daha daha güzeli gelecek sevo kuşum ya sabır..
Ekle tabikide nagişciğim :)
Kızlaaaar been hamileyiiimmmmm :)
Amin canım allah razı olsun cumartesi keseyi görmeye gidecem inşallah darısı sizlere ve isteyen herkese allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin hepinizede sizleri çok seviyorumCanım çok sevindim okuyunca inanamadım bayadır girmiyordum ne güzel gelişmeler var..Allahım tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum umut oluyorsunuz ne güzel
Hastalık şu bu bahane isteyince yaradan oluyor bak canım hiç umutsuzluk yok allah büyük güzelleştirip verecek inşallah nette bi macun var alıp kullsnın ben evde kendim yaptım çokta kullanmadım gerektiği gibi ama belkide o vesile oldu ben şifa niyetli kullanmıştım belkide bunaymış kısmetCanım çok sevindim okuyunca inanamadım bayadır girmiyordum ne güzel gelişmeler var..Allahım tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum umut oluyorsunuz ne güzel
Amin canım allah razı olsun cumartesi keseyi görmeye gidecem inşallah darısı sizlere ve isteyen herkese allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin hepinizede sizleri çok seviyorum
Günaydınlar hanımlarr
yok canım kasım kontrolünde dr ocak transferini rahim toparlasın diyerek şubata attıgünaydın abla ne zamndır girmiyordum seni de merak ettim ocakta transfer olacaktı sanırım ne oldu
Çok çok çok iyiyim elhamdülillah prensesimin annesi Sen nasılsın?Nasılsın arzucanm
Aynen canım.. göbüşler şişecek o bebişler bu topiğe gelecek inancımız tam!Gelecek inşallah balım allah var gam yok sabırla bekliyoruz
Tabikide tam allaha şükür kuzuÇok çok çok iyiyim elhamdülillah prensesimin annesi Sen nasılsın?
Aynen canım.. göbüşler şişecek o bebişler bu topiğe gelecek inancımız tam!
Canım clife mı ne olmuş adı içinde aslan pençesi çörek otu hayıt tohumu adaçayı civan perçem var ben evde kendim yaptım istetmedim benim elmde bitkilerim vardı az çokta anlıyorum ben çokta kullanmadım ama. Biliyorum pko olduğunu kuzu ama umutsuzluk yok bak benim bi kaç öncr gittiğim dojtor resmen sinir kriz geçirtti bana salak kadın ama ne oldu bak hamileyim şeytan dityor al sonucu gig gözünün içine sok gelayy nasıl güzel heyecan nasıl mutlu oldum senin için belli değilbende de pko var biliyorsun umut oldun bana amin darısı isteyen herkese inşallah..
macunun adı neydi canım gerçi şuan kullanamam bende bitkisel tedavideyim eşimle beraber belki içeriği benim içtiklerim arasındadır..
Canım clife mı ne olmuş adı içinde aslan pençesi çörek otu hayıt tohumu adaçayı civan perçem var ben evde kendim yaptım istetmedim benim elmde bitkilerim vardı az çokta anlıyorum ben çokta kullanmadım ama. Biliyorum pko olduğunu kuzu ama umutsuzluk yok bak benim bi kaç öncr gittiğim dojtor resmen sinir kriz geçirtti bana salak kadın ama ne oldu bak hamileyim şeytan dityor al sonucu gig gözünün içine sok gel
yok canım kasım kontrolünde dr ocak transferini rahim toparlasın diyerek şubata attı
şubat adetini bekliyorum sen nasılsın
Canım onlar yumurtlatıyorda ben macun yaptım bala koydum bu bitkileri yumurtlama dönemi bırakıp adetin ikinci günü yine başlıyorsun yarar tabi allahın izniyle allah sanada isteyen herkesede vesile kılsın bişeyleri inşallah sizlerinde dualarınıza talibim inşallah bu dönemi sıkıntısız atlatırım bende sağ salim. Yüreğiniz temiz buna gönülden inanıyorum herşey gönlünüz gibi güzel olacak allahın izniylekuzum bende kullanıyorum o bitkileri 11 günlük bi tedavi bitince ara verip tekrar başa dönücez hergün başka bi karışım çayı içiyorum inanıyorum inş işe yarayacak ilaç kullanmak istemiyorum artık çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?