- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.881
Maşallah canım değerin çok güzel artmış darısı keseyi görmeye artık rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Delimanya yı da yol tutuyormuş sagolsun o cevaplamis gene de sağol canımBen geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükürberen20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını
Maşalh maşalah canm çok şülür Allaha.Ben geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükürberen20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmmSağol canım ben de onu iceyim o zaman
Maşalh maşalah canm çok şülür Allaha.Ben geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükürberen20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmmSağol canım ben de onu iceyim o zaman
Amiiinnn inşallah kuzucum. Canım o kadar çok hasta var ki artık tartışma çıkıyor ben 7:30 da ordaydım benden önce gelenler vardı düşün ben bunalldım bile yaniMaşallah canım değerin çok güzel artmış darısı keseyi görmeye artık rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Delimanya yı da yol tutuyormuş sagolsun o cevaplamis gene de sağol canım
Evet kuzu bin şükürMaşalh maşalah canm çok şülür Allaha.
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmm
Maaşallah sübhanallah Rabbim hayırlı haberler alırsın inşallahAyy inşallah balım allah razı oldun teşekkür ederim
Allah razı olsun canımcım inşallah. Sizinde güzel hayırlı haberlerinizi almak nasip olur inşallah tez vakitteMaaşallah sübhanallah Rabbim hayırlı haberler alırsın inşallah
ooyyy maşallah cumartesi kuzunuda görürsün sağlıkla inşallah çok mutlu oldum güzel haberlerin ileBen geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükürberen20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını
Çok şükür kuzum benimAllah razı olsun canımcım inşallah. Sizinde güzel hayırlı haberlerinizi almak nasip olur inşallah tez vakitte
Yok cnm renkli ultrasona gitmiştim o söyledi kordonu. Genel olarak memnunum ama ne biliym riskli bi durum çıkınca ortaya hastane de yoğun bakım ünitesi olmaması da etkiledi tabi, bilmiyorum çok karışığım :-(P pastadelisi cnm genel olarak memnun deilmydn doktorndan yani msjını görmştür ama sonçta acil biley oldu gibi yazmamisn ya belki o an cvp verememitr.Msjda öğrendi doktorun anlamdm kndi doktorun söylemedi mi yani kordonu
Ayyy böyle şeyleri duydukça rahatlıyorum, sıradan bişeymi gibi geliyo, inşallah bende alırım kucapımacanım korkma allahın izniyle birşey olmaz oğlumda ben 7. aydan itibaren boynuna dolalı birşekilde hamilelik geçirdim o yüzden sezeryan doğum yaptım. sen bebek hareketlerine dikkat et gün içinde 10 kez hareket ediyorsa korkma allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
İnşallah ablacım inşallh sizdende güzel haberler alacağız tez vakitte çok çok dua ediyorumooyyy maşallah cumartesi kuzunuda görürsün sağlıkla inşallah çok mutlu oldum güzel haberlerin ile
Darısı sizlere balım inşallahÇok şükür kuzum benim
Canm sonuçta sen merkezi bi yerde deil misin .hani yoğun bakıma alınma durumnda sevk edilir diye düşünüyorm tabiki doktornla yinede knş.Ama değiştrmek senn içinde problem olmuycaksa için rahat etsn değiştr tabi.Yok cnm renkli ultrasona gitmiştim o söyledi kordonu. Genel olarak memnunum ama ne biliym riskli bi durum çıkınca ortaya hastane de yoğun bakım ünitesi olmaması da etkiledi tabi, bilmiyorum çok karışığım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?