2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Maşallah canım değerin çok güzel artmış darısı keseyi görmeye artık rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Delimanya yı da yol tutuyormuş sagolsun o cevaplamis gene de sağol canım

Maşalh maşalah canm çok şülür Allaha.

Sağol canım ben de onu iceyim o zaman
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmm

Maşalh maşalah canm çok şülür Allaha.

Sağol canım ben de onu iceyim o zaman
İç canm hem çok da güzel uyku yapıyo onu içince gayet iyi gidiyorm yoksa mahvoluyorm.arabaya bnmeden yarm saat önce iç ama tmm

Maşallah canım değerin çok güzel artmış darısı keseyi görmeye artık rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Delimanya yı da yol tutuyormuş sagolsun o cevaplamis gene de sağol canım
Amiiinnn inşallah kuzucum. Canım o kadar çok hasta var ki artık tartışma çıkıyor ben 7:30 da ordaydım benden önce gelenler vardı düşün ben bunalldım bile yani

ooyyy maşallah cumartesi kuzunuda görürsün sağlıkla inşallah çok mutlu oldum güzel haberlerin ile

Yok cnm renkli ultrasona gitmiştim o söyledi kordonu. Genel olarak memnunum ama ne biliym riskli bi durum çıkınca ortaya hastane de yoğun bakım ünitesi olmaması da etkiledi tabi, bilmiyorum çok karışığım :-(

Ayyy böyle şeyleri duydukça rahatlıyorum, sıradan bişeymi gibi geliyo, inşallah bende alırım kucapıma

Canm sonuçta sen merkezi bi yerde deil misin .hani yoğun bakıma alınma durumnda sevk edilir diye düşünüyorm tabiki doktornla yinede knş.Ama değiştrmek senn içinde problem olmuycaksa için rahat etsn değiştr tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…