2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm hemen acele etmesen mi doktor hastane değiştrme konusunda belki düzelecek hı? Pazartesi git bi bakalm
Yaa bilmiyorum doktoruma dün yazdım, kordon bebeğin boynundaymış napacam ne olacak çok korktum gibi. Dünden beri cvp vermedi, gördüğü halde bana dönüş yapmadı. Bu durum beni çok kızdırdı açıkcası, acil bi durumda ulaşamıcam demek ki dedim. Ben dün renkli ultrasona gitmiştim 2.kez ordaki doktor söyledi bunu

Kızlar biraz önce hatim duamı yaptım, Rabbim kabul etsin inşallah. Hepinize tek tek dua ettim, isimlerinizle. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzuları
Amin canım rabbim dualarını kabul etsin inşallah

İnşallah canım dua et. Sen nasılsın bu arada balım
İyiyim canım yarıyıl tatiline girdik artık dinlenme vakti allah izin verirse çarşamba günü ailemin yanına gidicem bir haftalığına.

Sen de dikkat et kendine ağır kaldırma yukarı uzanma canım güzel haberlerini bekliyorum

Bugün eşimle az bi evi sildik viledayla üsttrn o da öğrendiğimden beri bişey yaptırmıyor ki canım sağolsun sürekli dinlenir haldeym bu ara. Sende dinlen tabi aleni de gör keyfin yerine gelsin balım

P pastadelisi cnm genel olarak memnun deilmydn doktorndan yani msjını görmştür ama sonçta acil biley oldu gibi yazmamisn ya belki o an cvp verememitr.Msjda öğrendi doktorun anlamdm kndi doktorun söylemedi mi yani kordonu

Kızlar çok moralim bozuk, bebişi görmeye gittik ama boynuna kordon dolanmış hemde 2 kez. Nolur dua edin çok korkuyorum

canım korkma allahın izniyle birşey olmaz oğlumda ben 7. aydan itibaren boynuna dolalı birşekilde hamilelik geçirdim o yüzden sezeryan doğum yaptım. sen bebek hareketlerine dikkat et gün içinde 10 kez hareket ediyorsa korkma allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın kuzunu

canım güzel haberlerini alalım inşallah bize haber et oldumu güzelim

Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

benimde oğlan ve eşim kyvdeler ile birlikte nevşehire gittiler
ev çok sessizdi cumartesi onlar gittikten sonra evi temizlemeye verdim
dün paso uzandım yıllardır bir çekyatta 4-5 saat tv karşısında yattığımı hatırlamıyorum çok tuaf geldi

Ohhh ne güzel işte abla kafa deşarj olmuştur :)) hayrdr neden gittiler ki

Ohhh ne güzel işte abla kafa deşarj olmuştur :)) hayrdr neden gittiler ki
canım zaten bende idiler 2 aydır ben aralık başında antalya eğitimine gidecem diye eşim sağolsun oğlana 5 gün tek bakmaya koktu annesini çağırdı gideli 2 ay olmamışken...
oğlan karne alınca bir hafta gideriz her yıl memleketlere ama bu yıl ben ayrılamadım müfettişler var
kyvdeler dönerken eşim ve oğlanda gitti değişiklik olur dedik

Oooo iki ay mı abla çocuğnda küçğk deil ya demi yani 5 gün bakılamıyck gibi amaan yaa

Bugün eşimle az bi evi sildik viledayla üsttrn o da öğrendiğimden beri bişey yaptırmıyor ki canım sağolsun sürekli dinlenir haldeym bu ara. Sende dinlen tabi aleni de gör keyfin yerine gelsin balım
Dinlen kuzum bebişin sağlıkla büyüsün.
Beni yol tutuyor canim da senden bir ricam var 23. haftada yol tutmaması için metpamid dramamine veya emedur gibi bir ilaç içebilir miyim ya da hamilelerin kullanabilecegi hangisi doktoruna bir sorar mısın?

Sorayım canım

işte rahat adam ne deyim kızdım bende zaten
Amann boşver abla sen skma canını napcan

Canm ben dramamine içiyorm hep.benide çok yol tutuyo

Ben geldim kızlar değerim 2415 olmuş cumartesi keseyi görmeye gidecez inşallah geç düşmüştür rahmine dedi önceki değerlere bakınca şuan herşey yolunda çok şükür beren20 kuzu ilacı soramadım içeri hasta doluydu doktor tahlile bakıp çıkardı hemen beni ultrason bakmaya gitti hastaya sekreteri gıcık etti zaten beni doktor iyi olunca yanındakiler cins oluyor hoş karınca gibi hastası var adamın deli ettiler kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…