2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ardemir canım nasılsın kontrol histereskopisi sonrasında dr bir tedavi verdimi

M miyaz mide bulantıları başlamış ufaklık ben burdayım diyor anlaşılan inşallah yarın kendisinide görürsün sende yarın güzel haberle hamişlik cetvelini yap artık bence

.@MeLMuR_2016 çok uzun zamandır yazmıyor merak ettim onu

N Nazo-58 canım sen ne yaptın doğum oldumu sen diğer hamişlere göre önde idin

hafiften başladı ablacım bugün kendimi çok bitkin hissediyorum yemek yiyesimde yok gibi pek. İnşallah görecem canım bi haftasını söylesin doktor yapayım cetvelide

Tmm ablacm kötüledi mi miden baya.Birde hepimizede ya evvel mi yazalm sence ?
Kuzu bulantı oluyor da çıkarmıyorum ilerisini bilmiyorum bugün çok fazla halsizlik var yeğenim bendeydi gözümü açıp çocukla ilgilenemedim babam aldı götürdü. Ya Evvel olur bence kızlarda karar versinler de

canım son aylar adetin düzenli miydi bana nedense düzenli olunca hamilelik olur gibi geliyor ama kısmet tabi..benim yine on gün gecikti gelen giden yok bi düzene sokamadım şunu

Bende katılırım kuzum..

Canım elhamdülillah çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Şimdi genetikten gelecek trombofili panelini bekliyoruz ama bi kaç ay akışına bırakacağını söyledi doktorum.. gebelik oluşmazsa o zaman yol değiştirebiliriz dedi.. şimdi testin sonucuna göre kan pıhtılaşması varsa hamile kalsam da kalmasam da aynı tedavi uygulanacak.. beklemedeyiz yani kuzum anlayacağın..

hayırlısı olsun bir tanem. inşallah doğal yoldan gelir kuzun sağlıkla

hayırlısı olsun bir tanem. inşallah doğal yoldan gelir kuzun sağlıkla
Aynen öyle canımın içi.. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.. ne güzel zikirede başlıyoruz bak nasıl mis kokacak buralar.. nasıl güzel haberler gelecek ardarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…