- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.981
Gerçekten çok üzüldüm ya inan şemsime kırıldn mı yoksa banakeşke deseydn uyarsaydn beni
Başla canm ağzına sağlk bnde rica ederm
Aynı ben :) ama inan bi şeyliğime denk gelmş yani sanki hep eklisn gibi sandm ya inan ki. Kırılma bana.sanrm bi ara düşük yaşamştn ya ondn snra oldu olan sildk ama ben hala duruyosn sandm demkki bilmiom neyse sağlıkla gebeliğin devam etsnde canmYok kırılmadım canım için rahat olsun gözünden kaçmış olabilir. Benim de öyle bir huyum var beni de ekle falan diyemem. Alacağım olsa onu bile isteyemem.
Tabi katılırım meleğimmmmHalim rabbime malum
@ardemir
@anneveoglusu
ebru_can_ebru
M miyaz
sweetdreams1985
P pastadelisi
beren20
Kızlar listeyi böyle yapıcam katılamıycak olan varmı dua listesi yapıcaz inşallah.
yok kuzum ya öyle düşünme bence benim de düzenli ama olmuyor bunu düşünüp stres olma bizim bebişlerin tarihi belli inşallah sırayla geleceklercanım son aylar adetin düzenli miydi bana nedense düzenli olunca hamilelik olur gibi geliyor ama kısmet tabi..benim yine on gün gecikti gelen giden yok bi düzene sokamadım şunu
Günaydn sevocm ay ay çok şükürGünaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Canm Allah kabul etsn. İlk sırada fulya abla var yalnz gözndn kaçtı sanrmHalim rabbime malum canım ben duanı okudum Allâh kabul etsin inş
İnşallah kuzu daha çok minik kese 6mm olmuş dedi kaç haftalık olduğunuda ben sordum 4+3 görünüyor dedi şuan herşey yolunda bi sıkıntı görünmüyor rahimde kesede falan 15 gün sonra gelde kalp pıt pıtlarını duyalım beraber dedi :) doktorum çok hoş sevdim mülayim biri her işede besmeleyle başlıyor buda ayrı hoşuma gidiyor tabikiGünaydn sevocm ay ay çok şükürinşallah mink kalbinn atışınıda duyacaksn Allhn iznyle
Abla benmkinn en altnda yazıyo bak hamilelk takvimi için tıklayn diyeTakvimi yapamadım yaa
Ordan girdim zaten kuzu ama ekran telefona sığmıyor tarihi yazıp ekle diyorum çıkmıyorAbla benmkinn en altnda yazıyo bak hamilelk takvimi için tıklayn diye
neyse artık son bi kez daha denedim olmazsa da uğraşamam uykum geldi kız :)Abla benmkinn en altnda yazıyo bak hamilelk takvimi için tıklayn diye
Hayırlı olsun tatlım benimGünaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Teşekkür ederim canımın içi darısı sizlere inşallahHayırlı olsun tatlım benim
Hadi yaa ona,dikkat etmemişim olsun bugünde fulyaya okurum o zaman :)Canm Allah kabul etsn. İlk sırada fulya abla var yalnz gözndn kaçtı sanrm
Takvimini sevsinler :))Teşekkür ederim canımın içi darısı sizlere inşallah
Aynen canm olsn Allah kabul etsn :) Nasılsın bakim ben bu aralar eserekliye bağladm ya duyguuuuHadi yaa ona,dikkat etmemişim olsun bugünde fulyaya okurum o zaman :)
Ayy maşallah cnm, çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Sevsinler mi :)Takvimini sevsinler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?