2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Yok kırılmadım canım için rahat olsun gözünden kaçmış olabilir. Benim de öyle bir huyum var beni de ekle falan diyemem. Alacağım olsa onu bile isteyemem.
Gerçekten çok üzüldüm ya inan şemsime kırıldn mı yoksa bana keşke deseydn uyarsaydn beni

Başla canm ağzına sağlk bnde rica ederm

Yok kırılmadım canım için rahat olsun gözünden kaçmış olabilir. Benim de öyle bir huyum var beni de ekle falan diyemem. Alacağım olsa onu bile isteyemem.
Aynı ben :) ama inan bi şeyliğime denk gelmş yani sanki hep eklisn gibi sandm ya inan ki. Kırılma bana.sanrm bi ara düşük yaşamştn ya ondn snra oldu olan sildk ama ben hala duruyosn sandm demkki bilmiom neyse sağlıkla gebeliğin devam etsnde canm

Tabi katılırım meleğimmmm
canım son aylar adetin düzenli miydi bana nedense düzenli olunca hamilelik olur gibi geliyor ama kısmet tabi..benim yine on gün gecikti gelen giden yok bi düzene sokamadım şunu
yok kuzum ya öyle düşünme bence benim de düzenli ama olmuyor bunu düşünüp stres olma bizim bebişlerin tarihi belli inşallah sırayla gelecekler

Günaydn sevocm ay ay çok şükür inşallah mink kalbinn atışınıda duyacaksn Allhn iznyle
İnşallah kuzu daha çok minik kese 6mm olmuş dedi kaç haftalık olduğunuda ben sordum 4+3 görünüyor dedi şuan herşey yolunda bi sıkıntı görünmüyor rahimde kesede falan 15 gün sonra gelde kalp pıt pıtlarını duyalım beraber dedi :) doktorum çok hoş sevdim mülayim biri her işede besmeleyle başlıyor buda ayrı hoşuma gidiyor tabiki

@anneveoglusu ablacım dualarını okudum rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…