2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Tmm kızlar yapıyorm listeyi başlayalım o zaman ebruyla arzu ablada başlar zaten bi sakinoş kalıyo onu da en sona yazıyım şmdlk.kendisi yazınca ona göre düzenlerim.1000 ya Evvel yazıyorm.Bebek bekleyenlere ona göre doğum bekleynlere de ona göre dualarımızı ederis işte canlar biliyonuz artk :))) ama batlar yokda en yakın fulya abla gibi diğerlerinide yazıyorm zaten çok bi kişi yok

canım son aylar adetin düzenli miydi bana nedense düzenli olunca hamilelik olur gibi geliyor ama kısmet tabi..benim yine on gün gecikti gelen giden yok bi düzene sokamadım şunu
Yok kuzu değildi ilaçla oluyordum artık bitki bile çok işe yaramıyordu 65 gün bulduğu oldu benim

Kuzu yazdım özelden yarın gidecekmiş hastaneye kardeşide doğum yapmış çok fırsatım yok yazamadın dedi yarın girio yazacakmış hastane dönüşü
aaa peşi sıra aileye bebişler geliyor allah analı ve babalı büyütsün yeğenini P pastadelisi
haber verdiğin için teşekkür ederim hamişim

beren20 canmmmmmm ay nası olur ben seni şmdiye kadar eklememiş miyim senden gerçekten özür dilerim nası oldu anlamdm hiç ya lütfen kusurama bkma

Yok kuzu değildi ilaçla oluyordum artık bitki bile çok işe yaramıyordu 65 gün bulduğu oldu benim

benimde öyle şuan bakalım bitkiler işe yarayacak mı zaten kısmetse nisan gibi tüp bebeğe başlıycaz..istemiyorum ama beklemek de istemiyorum kafam çok karışık..inşallah benimde süpriz olur senin gibi..

benimde öyle şuan bakalım bitkiler işe yarayacak mı zaten kısmetse nisan gibi tüp bebeğe başlıycaz..istemiyorum ama beklemek de istemiyorum kafam çok karışık..inşallah benimde süpriz olur senin gibi..
İnşallah canım sende inan ama olmaz diye bişey yok allah ol desin yeterki umudunu hiç yitirme

İnşallah canım sende inan ama olmaz diye bişey yok allah ol desin yeterki umudunu hiç yitirme

Umut zaten hep var canım herşey Allahtan beklemek biraz zor sende biliyorsun zor geliyor bana o yüzden ara ara uzaklaşıyorum bazen sizlerden kafamdan biraz atmak için ama hepiniz aklımdasınız..

Umut zaten hep var canım herşey Allahtan beklemek biraz zor sende biliyorsun zor geliyor bana o yüzden ara ara uzaklaşıyorum bazen sizlerden kafamdan biraz atmak için ama hepiniz aklımdasınız..
Biliyorum tabiki canım insanın wlinde olmuyor ama yaradanın mucizeleri bol rabbim sanada göndersin bi mucize inşallah

amin kuzum inşallah..yarın büyük gün senin için mutlaka hemen haber ver heyecanladım bende
Evet allahın izniyle görelim keseyi sonra kalp atışını falan az bi rahatlayayım bende inşallah kuzu. Yazarım tabiki canım yazmaz olur muyum geçen pazardı sanırım rüyamda ikiz gebelik olduğunu gördüm ultrason kağıdında da net belli eyvaahh allahım sana şükür ama ben ikize nasıl bakacam diyorum :)

bi taşla iki kuş olur ne güzel inşallah Allahın izniyle sorunsuz geçreceksin bu dönemi sonra gelsin minnak eller ayaklar ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…