- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.001
Amin kuzu sen ne yaptınAyy maşallah cnm, çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bense şimdi geldim hastaneden kızlar doktor nst dr baktı, ultrasonda baktı bi sıkı tpı yok dedi. Kordonu burdan göremem renkliden bakılması lazım dedi, pazartesi gidecekmişim. Ama pek sevmedim doktoru, gittiğimde başka bi doktora girmeyi planlıyorum. Konuşması hoşuma gitmedi, yani hastayı rahatlatır şekilde değildi öyle söylim. Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım. Bu arada duaya tabiki Katılırım bende. Dün fln giremedim hiç merak etmişsiniz çok sağolun kızlar
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah canım önemli olan o.Aynı ben :) ama inan bi şeyliğime denk gelmş yani sanki hep eklisn gibi sandm ya inan ki. Kırılma bana.sanrm bi ara düşük yaşamştn ya ondn snra oldu olan sildk ama ben hala duruyosn sandm demkki bilmiom neyse sağlıkla gebeliğin devam etsnde canm
Şükür canım allahın izniyle o pıt pıtları da duyarsın inşallahGünaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
İnşallah sıkıntısız sağlıkla kucağına almak nasip olur canımBense şimdi geldim hastaneden kızlar doktor nst dr baktı, ultrasonda baktı bi sıkı tpı yok dedi. Kordonu burdan göremem renkliden bakılması lazım dedi, pazartesi gidecekmişim. Ama pek sevmedim doktoru, gittiğimde başka bi doktora girmeyi planlıyorum. Konuşması hoşuma gitmedi, yani hastayı rahatlatır şekilde değildi öyle söylim. Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım. Bu arada duaya tabiki Katılırım bende. Dün fln giremedim hiç merak etmişsiniz çok sağolun kızlar
Canım bende iyi değilim yani bazen iyi bazen kötü dalgalanma yaşıyorum değişik korkular oluyo doğum korkusu bebeğe bakım korkusu falan gibi... Duygusalım ağladım ağlayacağım yani ama ağlayamıyorumAynen canm olsn Allah kabul etsn :) Nasılsın bakim ben bu aralar eserekliye bağladm ya duyguuuubu hormonlar napıyo böylee
İnşallah canım çok şükür bugünümüze elhamdülillahŞükür canım allahın izniyle o pıt pıtları da duyarsın inşallah
Cnm 1000 tane ya evvel mi okuyacaz, listesi bu şekilde mi. Tek tek okuyamadım sayfaları daHalim rabbime malum
ardemir
A anneveoglusu
@ebru_can_ebru
M miyaz
sweetdreams1985
P pastadelisi
beren20
Kızlar listeyi böyle yapıcam katılamıycak olan varmı dua listesi yapıcaz inşallah.
Cabm 1. Sayfayı güncelledim ordan bak liste ordaCnm 1000 tane ya evvel mi okuyacaz, listesi bu şekilde mi. Tek tek okuyamadım sayfaları da
Tmm cnm başlıyorum o zman. İnşallah dualarla birlikte yine ard arda güzel haberler alırız yineCabm 1. Sayfayı güncelledim ordan bak liste orda
Katılırım canımHalim rabbime malum
ardemir
A anneveoglusu
@ebru_can_ebru
M miyaz
sweetdreams1985
P pastadelisi
beren20
Kızlar listeyi böyle yapıcam katılamıycak olan varmı dua listesi yapıcaz inşallah.
Sağolasın canım benimHalim rabbime malum canım ben duanı okudum Allâh kabul etsin inş
Aynen teyzesi artık anneyi öğürtme zamanı geldi diyor benim sıpa :) sağllıkla gelsinde katlanırız değil mi teyzesi
Maşallah sevocum.. tabiki çekilen her sıkıntının kat be kat ödülü gelecekGünaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Canım doktorla kesinlikle aynı dili konuşmalısın olmadı mı böyle yersiz endişe yaratıyor Soruların cevapsız kalınca kendi kendine o boşluğu doldurmaya kalkıyorsun.. bencede arayışa gir ve gönlüne göre bir doktor bul inşallah..Bense şimdi geldim hastaneden kızlar doktor nst dr baktı, ultrasonda baktı bi sıkı tpı yok dedi. Kordonu burdan göremem renkliden bakılması lazım dedi, pazartesi gidecekmişim. Ama pek sevmedim doktoru, gittiğimde başka bi doktora girmeyi planlıyorum. Konuşması hoşuma gitmedi, yani hastayı rahatlatır şekilde değildi öyle söylim. Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım. Bu arada duaya tabiki Katılırım bende. Dün fln giremedim hiç merak etmişsiniz çok sağolun kızlar
Canım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinGünaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Takvimi yapamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?