2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bense şimdi geldim hastaneden kızlar doktor nst dr baktı, ultrasonda baktı bi sıkı tpı yok dedi. Kordonu burdan göremem renkliden bakılması lazım dedi, pazartesi gidecekmişim. Ama pek sevmedim doktoru, gittiğimde başka bi doktora girmeyi planlıyorum. Konuşması hoşuma gitmedi, yani hastayı rahatlatır şekilde değildi öyle söylim. Rabbim yardım etsin inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım. Bu arada duaya tabiki Katılırım bende. Dün fln giremedim hiç merak etmişsiniz çok sağolun kızlar

İyi öok şülür canm iyi olun az kaldı baya sana zaten

Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah canım önemli olan o.

Günaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Şükür canım allahın izniyle o pıt pıtları da duyarsın inşallah

İnşallah sıkıntısız sağlıkla kucağına almak nasip olur canım

Aynen canm olsn Allah kabul etsn :) Nasılsın bakim ben bu aralar eserekliye bağladm ya duyguuuu bu hormonlar napıyo böylee
Canım bende iyi değilim yani bazen iyi bazen kötü dalgalanma yaşıyorum değişik korkular oluyo doğum korkusu bebeğe bakım korkusu falan gibi... Duygusalım ağladım ağlayacağım yani ama ağlayamıyorum şöyle bi böğüre böğüre ağlasam çok rahatlayacam... Hormonlar canım başka açıklaması yok sen nasıl hissediyorsun ki?.?

Hamile veya hamile adayları haftada bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz katılmak ister misiniz

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

Aynen teyzesi artık anneyi öğürtme zamanı geldi diyor benim sıpa :) sağllıkla gelsinde katlanırız değil mi teyzesi

Günaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
Maşallah sevocum.. tabiki çekilen her sıkıntının kat be kat ödülü gelecek
güzel haberler geldikçe sevinçle hoplayıp zıplayacağız..
Canım doktorla kesinlikle aynı dili konuşmalısın olmadı mı böyle yersiz endişe yaratıyor Soruların cevapsız kalınca kendi kendine o boşluğu doldurmaya kalkıyorsun.. bencede arayışa gir ve gönlüne göre bir doktor bul inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…