- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.301
Teşekkür ederim canımcım sağolasın Inşallah diyelim..Günaydın kızlar
sweetdreams1985 D Deli_manya M miyaz Allah razı olsun ağzınıza sağlık canlarım. Ben de üçünüzün duasını okudum. Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun minnoslar inşallah.
A anneveoglusu canım baban iyidir inşallah
ardemir canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebek haberine de sevinicez
Günaydın kızlar
sweetdreams1985 D Deli_manya M miyaz Allah razı olsun ağzınıza sağlık canlarım. Ben de üçünüzün duasını okudum. Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun minnoslar inşallah.
Sevndm abla iyi olmanızaÇok şükür babam topluyor kendini D Deli_manya
Eve dönünce sen ve duygunun kaldı duaları onları tamamlayacağım
Allah snden de razı olsun kuzu yüreğine sağlık. Cümlemizinki de öyle olsun canım inşallahGünaydın kızlar
İsmi elif oldu cnm. Geceler çok fena kızlar bildiğiniz gibi değil. Oturup ağlayasım fln geliyo o dereceOo baya gitmiş canm ya aynen takmıyom canm ya arada geliyolar herkes bana hiç kilo almadn diyo ben ne kafadaym
Sen naslsn canm nası gidiyo kızımızın ismi ne oldu geceleri uyumuyo mu ya oyyyy napıcazzzz
İsmi elif oldu cnm. Geceler çok fena kızlar bildiğiniz gibi değil. Oturup ağlayasım fln geliyo o derecegündüz uyuyor ama gece nöbette. Tam uyutup koyuyorum beşiğe, yavaşça yatacam cıyak cıyak bağırıyo öyle böyle değil. Geceleri baya zorluyor. Sağlıklı oksun da bunların hepsi geçecek nasılsa. Siz şimdiden boş bol uyuyun valla
Merhaba canımmmMerhabalar kuzular Fulya abla babanın iyi olmasına çok sevindim çok şükür. Arzu ablammm ne güzel haberler ayrıca doktorunun iletişimine bayıldım gelsin bebişler
Inşallah kuzum benim inan kendimle beraber buradaki herkesin havalara uçacağından şüphem yok..
Aynen güzelim.. ne fizyolojik ne hematolojik ne de genetik bir hata.. hiç biri yok..
her gün o iğneleri vurulmak korkutmuyordu da kaybetme korkusu her an ensemde olacaktı o ürkütüyordu Şükürler olsun ki yok.. artık tek beklentim Allahın takdiriyle kucaklamak inşallah..
Aynen kuzum valla adamcağız pür neşe oldu sorun çıkmayıncaMerhabalar kuzular Fulya abla babanın iyi olmasına çok sevindim çok şükür. Arzu ablammm ne güzel haberler ayrıca doktorunun iletişimine bayıldım gelsin bebişler
Allah razı olsun canım arkadaşımCanım hayırlısı ile test sonuçlarında çıkmış rabbim bundan sonra sağlıkli ve hayırlı bir gebelik sonucunda sağlıklı hayırlı evlad nasip etsin inşallah
Canım doktorlar herşeyin en kötüsünü söyler biliyorsun yani aslı astarı olsa,da olmasa da... Bi sakin ol daha ortada bişey yok hemen en kötüsünü aklına getirme bu degerin yüksek olmasının başka bi sürü sebebi olabilir veya sebepsiz bebeğin vücuduyla alakalı bilmediğin rutin bişey olabilir.. .. Çok okumak çok bilmek de iyi bişey değil aslında sürekli kafamızı karıştırıyoruz eskiden böyle testler mi varmış Allâh aşkına sen hiç takılma o küçücük bir melek ne lösemisi yapma lütfen bence çok basit bi açıklaması var ve hiç kaygı edecek bi durum yok bak sen üzülme rahat ol bebeğine odaklan annesi üzülürsen sütüne belki olumsuz etki eder ve şu an ki içinde bulunduğun lohusalık dönemi de zor geçer bırak akışına bırak Rabbim herşeyin en iyisini bilir sen içini ferah tutGünaydın kızlar bi kaç gündür moralim çok bozuk kendimş biraz toparlayıp geldim hemen. Haftasonu bebeğime kan tahlili yapılmıştı orda trambosit değeri çok yüksek çıkmış. Doktor eşim sonuçları götürdüğünde normal bişey yok demiş. Pazartesi ben gitmiştim bana dedi ki.eşinize bişey yok dedim telaşlandırmamak adına ama trambosit değeri çok yüksek tekrarlamalıyız dedi. Bende o ne demek ki yani önemli bişey mi dedim, hemen evham yapma bakacaz fl n dedi. Bende bişey demedim, eve gelip internetten araştırdım çok moralim bozuk, Allah korusun lösemi de fln yüksek olıyormış ya da pıhtılaşma varsa. Akşam doktor sitesinde bi prof sorduk o da net bişi demedi, doktorunuzun dediği gibi test tekrarlamalı fln demiş. Çok korkuyorum tekrar kan vermeye, bişi yoktur inşallah. Yine yüksek çıkarsa nolacak bilmiyorum. En fazla 400 olması gerekn değer 700 çıkmış.
Canım merak etme inşaallah bir olmaz benim oglumada kani çok dusuk demişlerdi ağlaya ağlaya doktora gittim ama başka doktor hic bir şey olmaz dedi rabbimin izniyle bir sey yokGünaydın kızlar bi kaç gündür moralim çok bozuk kendimş biraz toparlayıp geldim hemen. Haftasonu bebeğime kan tahlili yapılmıştı orda trambosit değeri çok yüksek çıkmış. Doktor eşim sonuçları götürdüğünde normal bişey yok demiş. Pazartesi ben gitmiştim bana dedi ki.eşinize bişey yok dedim telaşlandırmamak adına ama trambosit değeri çok yüksek tekrarlamalıyız dedi. Bende o ne demek ki yani önemli bişey mi dedim, hemen evham yapma bakacaz fl n dedi. Bende bişey demedim, eve gelip internetten araştırdım çok moralim bozuk, Allah korusun lösemi de fln yüksek olıyormış ya da pıhtılaşma varsa. Akşam doktor sitesinde bi prof sorduk o da net bişi demedi, doktorunuzun dediği gibi test tekrarlamalı fln demiş. Çok korkuyorum tekrar kan vermeye, bişi yoktur inşallah. Yine yüksek çıkarsa nolacak bilmiyorum. En fazla 400 olması gerekn değer 700 çıkmış.
Canım başka drdan görüş alın üzme kendini İnşallah önemli birşey çıkmayacakGünaydın kızlar bi kaç gündür moralim çok bozuk kendimş biraz toparlayıp geldim hemen. Haftasonu bebeğime kan tahlili yapılmıştı orda trambosit değeri çok yüksek çıkmış. Doktor eşim sonuçları götürdüğünde normal bişey yok demiş. Pazartesi ben gitmiştim bana dedi ki.eşinize bişey yok dedim telaşlandırmamak adına ama trambosit değeri çok yüksek tekrarlamalıyız dedi. Bende o ne demek ki yani önemli bişey mi dedim, hemen evham yapma bakacaz fl n dedi. Bende bişey demedim, eve gelip internetten araştırdım çok moralim bozuk, Allah korusun lösemi de fln yüksek olıyormış ya da pıhtılaşma varsa. Akşam doktor sitesinde bi prof sorduk o da net bişi demedi, doktorunuzun dediği gibi test tekrarlamalı fln demiş. Çok korkuyorum tekrar kan vermeye, bişi yoktur inşallah. Yine yüksek çıkarsa nolacak bilmiyorum. En fazla 400 olması gerekn değer 700 çıkmış.
Şimdi öncelikle sakinliğini bir koru canım.. zor biliyorum haklısın ama böyle kendine eziyet etme lütfen.. tekrarlayacaklarsa tekrarlasınlar bir doktorla kalma muhakkak başka biri de görsün sonuçları.. kalbini ferah tut emi? Herşey gelip geçecek..Günaydın kızlar bi kaç gündür moralim çok bozuk kendimş biraz toparlayıp geldim hemen. Haftasonu bebeğime kan tahlili yapılmıştı orda trambosit değeri çok yüksek çıkmış. Doktor eşim sonuçları götürdüğünde normal bişey yok demiş. Pazartesi ben gitmiştim bana dedi ki.eşinize bişey yok dedim telaşlandırmamak adına ama trambosit değeri çok yüksek tekrarlamalıyız dedi. Bende o ne demek ki yani önemli bişey mi dedim, hemen evham yapma bakacaz fl n dedi. Bende bişey demedim, eve gelip internetten araştırdım çok moralim bozuk, Allah korusun lösemi de fln yüksek olıyormış ya da pıhtılaşma varsa. Akşam doktor sitesinde bi prof sorduk o da net bişi demedi, doktorunuzun dediği gibi test tekrarlamalı fln demiş. Çok korkuyorum tekrar kan vermeye, bişi yoktur inşallah. Yine yüksek çıkarsa nolacak bilmiyorum. En fazla 400 olması gerekn değer 700 çıkmış.
Teşekkür ederim balıımm bakarım bendeD Deli_manya M miyazberen20 P pastadelisi bugün ebebek de bütün LANSİNOH ,WEE,NUK ürünlerinde indirim var ben süt sağma makinası aldım tekli elektrikli bi çok arkadaşım kullanmış ve memnun kalmış aklında bulunsun.. . Şubat ayı boyunca e bebek de hergün bi kaç üründe indirim olacakmış netten takip edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?