2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Teşekkür ederim canımcım sağolasın Inşallah diyelim..

Alalh razı olsn canm benm cümlemzde inşallah.

Çok şükür babam topluyor kendini D Deli_manya

Eve dönünce sen ve duygunun kaldı duaları onları tamamlayacağım
Sevndm abla iyi olmanıza

Allah snden de razı olsun kuzu yüreğine sağlık. Cümlemizinki de öyle olsun canım inşallah

Oo baya gitmiş canm ya aynen takmıyom canm ya arada geliyolar herkes bana hiç kilo almadn diyo ben ne kafadaym
Sen naslsn canm nası gidiyo kızımızın ismi ne oldu geceleri uyumuyo mu ya oyyyy napıcazzzz
İsmi elif oldu cnm. Geceler çok fena kızlar bildiğiniz gibi değil. Oturup ağlayasım fln geliyo o derece gündüz uyuyor ama gece nöbette. Tam uyutup koyuyorum beşiğe, yavaşça yatacam cıyak cıyak bağırıyo öyle böyle değil. Geceleri baya zorluyor. Sağlıklı oksun da bunların hepsi geçecek nasılsa. Siz şimdiden boş bol uyuyun valla

Oyy sakinoş bnmde son zamnlarda düşüncem bu ya geceleri naparz ama tabi yeni uyku düzeni otursn bi düzelir inşalah elifciğimz yerim onu ismiyle yaşasn inşalah :)

Canım hayırlısı ile test sonuçlarında çıkmış rabbim bundan sonra sağlıkli ve hayırlı bir gebelik sonucunda sağlıklı hayırlı evlad nasip etsin inşallah

Merhabalar kuzular Fulya abla babanın iyi olmasına çok sevindim çok şükür. Arzu ablammm ne güzel haberler ayrıca doktorunun iletişimine bayıldım gelsin bebişler
Aynen kuzum valla adamcağız pür neşe oldu sorun çıkmayınca
Gelsin göbüşlere bebişler.. hep birlikte..
Canım hayırlısı ile test sonuçlarında çıkmış rabbim bundan sonra sağlıkli ve hayırlı bir gebelik sonucunda sağlıklı hayırlı evlad nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım arkadaşım amin inşallah Rabbim sevindirecek hepimizi.. sabrımızı mükafatlandıracak

Günaydın kızlar bi kaç gündür moralim çok bozuk kendimş biraz toparlayıp geldim hemen. Haftasonu bebeğime kan tahlili yapılmıştı orda trambosit değeri çok yüksek çıkmış. Doktor eşim sonuçları götürdüğünde normal bişey yok demiş. Pazartesi ben gitmiştim bana dedi ki.eşinize bişey yok dedim telaşlandırmamak adına ama trambosit değeri çok yüksek tekrarlamalıyız dedi. Bende o ne demek ki yani önemli bişey mi dedim, hemen evham yapma bakacaz fl n dedi. Bende bişey demedim, eve gelip internetten araştırdım çok moralim bozuk, Allah korusun lösemi de fln yüksek olıyormış ya da pıhtılaşma varsa. Akşam doktor sitesinde bi prof sorduk o da net bişi demedi, doktorunuzun dediği gibi test tekrarlamalı fln demiş. Çok korkuyorum tekrar kan vermeye, bişi yoktur inşallah. Yine yüksek çıkarsa nolacak bilmiyorum. En fazla 400 olması gerekn değer 700 çıkmış.

Canım doktorlar herşeyin en kötüsünü söyler biliyorsun yani aslı astarı olsa,da olmasa da... Bi sakin ol daha ortada bişey yok hemen en kötüsünü aklına getirme bu degerin yüksek olmasının başka bi sürü sebebi olabilir veya sebepsiz bebeğin vücuduyla alakalı bilmediğin rutin bişey olabilir.. .. Çok okumak çok bilmek de iyi bişey değil aslında sürekli kafamızı karıştırıyoruz eskiden böyle testler mi varmış Allâh aşkına sen hiç takılma o küçücük bir melek ne lösemisi yapma lütfen bence çok basit bi açıklaması var ve hiç kaygı edecek bi durum yok bak sen üzülme rahat ol bebeğine odaklan annesi üzülürsen sütüne belki olumsuz etki eder ve şu an ki içinde bulunduğun lohusalık dönemi de zor geçer bırak akışına bırak Rabbim herşeyin en iyisini bilir sen içini ferah tut

Canım merak etme inşaallah bir olmaz benim oglumada kani çok dusuk demişlerdi ağlaya ağlaya doktora gittim ama başka doktor hic bir şey olmaz dedi rabbimin izniyle bir sey yok

Canım başka drdan görüş alın üzme kendini İnşallah önemli birşey çıkmayacak

Rabbim yavrusuyla kimseyi imtihan etmesin

Şimdi öncelikle sakinliğini bir koru canım.. zor biliyorum haklısın ama böyle kendine eziyet etme lütfen.. tekrarlayacaklarsa tekrarlasınlar bir doktorla kalma muhakkak başka biri de görsün sonuçları.. kalbini ferah tut emi? Herşey gelip geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…