- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.261
Ohh maşallah hadi gözünaydın canım inş tahlillerde iyi çıkarKuzu bende tam girip yazacaktım sen sormuşsun iyide olmuş ama etiketlediğin benim bildirim çubuğu komple yok teşekkür ederim. Kalp atışlarımız başlamış canım 7+2 dedi bebeğe bakıp bebeğin çok sağlıklı görünüyor maşallah dedi tahlil verdim genel herşeye bakacakmış öğleden sonra yaniden gidecem işte
Allah kolaylık verdin kuzu. Benim şimdiden var yanmalar üç aydan sonra şurup yazarım şimdilik sık dişini maden suyu iç dedi üstelemedim vardır bi bildiği dedim canım hoş benim zaten vardı midede sıkıntı ilaç kullanıyordum öğrenince bıraktım. Kuzu bi sıkıntı çıkmasında beklerim ya zaten bulantıdan gözümü açamıyorum ki bu aralarSevindim canım şimdi sana bir ay geçmek bilmez. Şükür canım ben de iyiyim 2. tetanoz aşımı oldum az önce. Mide yanmam çok onu sordum normal dedi doktor. Böyle geçecek son 3 ay herhalde.
Canım tahlillerim iyi çıktı çok şükür de karaciğer enzimi sınırda çıktı tehlikeli değil şuan bizim için dedi ama bakalım inşallah sorun çıkarmazOhh maşallah hadi gözünaydın canım inş tahlillerde iyi çıkar
Maşallah maşallah fasulye yeKuzu bende tam girip yazacaktım sen sormuşsun iyide olmuş ama etiketlediğin benim bildirim çubuğu komple yok teşekkür ederim. Kalp atışlarımız başlamış canım 7+2 dedi bebeğe bakıp bebeğin çok sağlıklı görünüyor maşallah dedi tahlil verdim genel herşeye bakacakmış öğleden sonra yaniden gidecem işte
Amin inşallah ablacım. Sen nerelerdesin merak ettik baban nasılMaşallah maşallah fasulye ye
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Şükürler olsun sevocum M miyaz
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
A anneveoglusu fulyacım umarım ters birşey yoktur babacıını da seni de merak ediyorum
Cnm çok sevindim, maşallah kuzuya sabahtan beri ancak fırsat bulup girebiliyorum ama hep aklımdaydı acaba naptı diye. Çok şükür ki herşey yolundaymış. Bu arada bizde bugün işitme testi tekrarladı çok şükür geçtik, rahatladım bendeCanım tahlillerim iyi çıktı çok şükür de karaciğer enzimi sınırda çıktı tehlikeli değil şuan bizim için dedi ama bakalım inşallah sorun çıkarmaz
Allah hasta olan şifa bekleyen herkese şifa versin içinde babacığınada tez vakitte iyileşir umarım ki allah gücünü sabrını arttırsın bi dahada yaşatmasınCanım arkadaşım Allah razı olsun 5 saat sürdü çok zordu beklemek kalın bağırsak tamamı alınmış ve ince bağırsak makata baglanmis ilk duyduğumda çok korktum hiç duymadığımız birşeydi
Babam yogun bakımda yarın Mersin'e gıdiyorum Allah şifa versin babacigima ve tüm hastalara
Tüp Bebek transferi için hazırlık dönemini hiç böyle bir süreçle hayal etmedim kafam çok yoğun ilaçları hatırlatıcı olmasa unutacağım diye korkuyorum
19 subatta Dr kontrolü sonucunda inşallah hayırlısı ile transfer günü alabilirim
M miyaz merak etmişsin canımsın
E ama dedim sana canım araştırdım yani hadi gözün aydın canım. Benimde karaciğer enzimlerim sınırda çıkmış sıkubtı yok şusn ded ama artmaz inşallah ya kafama takıldıCnm çok sevindim, maşallah kuzuya sabahtan beri ancak fırsat bulup girebiliyorum ama hep aklımdaydı acaba naptı diye. Çok şükür ki herşey yolundaymış. Bu arada bizde bugün işitme testi tekrarladı çok şükür geçtik, rahatladım bende
Keşke daha başka olsaydı bu süreç ama kurban olduğum mevlam demekki acı geçen bu süreci sevinçle taçlandıracak ilaç olacak güzel haberin fulyam inşallah..Canım arkadaşım Allah razı olsun 5 saat sürdü çok zordu beklemek kalın bağırsak tamamı alınmış ve ince bağırsak makata baglanmis ilk duyduğumda çok korktum hiç duymadığımız birşeydi
Babam yogun bakımda yarın Mersin'e gıdiyorum Allah şifa versin babacigima ve tüm hastalara
Tüp Bebek transferi için hazırlık dönemini hiç böyle bir süreçle hayal etmedim kafam çok yoğun ilaçları hatırlatıcı olmasa unutacağım diye korkuyorum
19 subatta Dr kontrolü sonucunda inşallah hayırlısı ile transfer günü alabilirim
M miyaz merak etmişsin canımsın
Heh ablam dert edecek başka bir şeyin yok bunu mu dert ediyorsun? Ah o senin kafana kilo muhabbetini sokan uyduruk uykusundan uyansın inşallahKızlar bende kiloma taktm bu ara ya benm gibi olan var mı kiş iöyle anlatıym bnde ilk 3 buçuk ay 7 kilo verdm ya ben snra 4.5 aya kadr vermedmde almadmda ama smra bi aldm bi ayda 3 4 kilo.Yani şuan verdiğim 7 kilo artı üstünede 6 kilo aldm.toplamda 13 ama kndi normal kilomun üstüne 6 kilo almş oldum.Ama habire alıyorm ya ben anlamdm herkes kilo almadn gayet iyisn diyo ki bnde aynada aşırı bi kilo görmüyorm karnm var diyorm sadece ama ben alıyorm ya nerde bu kilolar iki günde yine 1 kilo almş gibi görünüyorm tartıda.Bu kadar kilo karnm ve rahim mi yani deil ya görünüşte bişey yok ama ben kiloalıyorm evet çok karışık anlattm farkndaym amadurumn kndi karışk ya
Abla aman ya bu hormonlar beni iyice delirtti heralde saçma sapan şeyleri takıyom kafayaHeh ablam dert edecek başka bir şeyin yok bunu mu dert ediyorsun? Ah o senin kafana kilo muhabbetini sokan uyduruk uykusundan uyansın inşallah
Bitanem ortalama değerlerin üstünde ya da altında kilo almak da sorun yok.. neden? Çünkü bu durum kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor da ondan..
Şimdi az mı kilo aldım çok mu kilo aldım derdi vesvesesi yaratma kendine lütfen.. o minnak bal kavanozum gelince dert edinmek üzere şimdilik rafa kaldır emi tatlım? Emi guzum? Emi? Yoksa sana da geliyor sopaaa
Ona göre bak
Canına yazık güzel kuzum Yapma kendine bunu.. Şunun şurasında 5 bilemedin 6 hafta sonra hamileliğin sonlanacak Böyle şeyleri kafaya takacağına hamileliğinin son zamanlarının tadını çıkar.. bir dahaki hamilelik serüvenine kadar özleyeceksin.. gel sözümü dinleAbla aman ya bu hormonlar beni iyice delirtti heralde saçma sapan şeyleri takıyom kafaya
Canına yazık güzel kuzum Yapma kendine bunu.. Şunun şurasında 5 bilemedin 6 hafta sonra hamileliğin sonlanacak Böyle şeyleri kafaya takacağına hamileliğinin son zamanlarının tadını çıkar.. bir dahaki hamilelik serüvenine kadar özleyeceksin.. gel sözümü dinle
Aferin sana akıllı kardeşim benim.. asıl sen sağol..Doğru abla be şuanda tek derdm kilom olsun saolasn Allah razı olsn arzuşm
Canım kiloyu hiç takma. Bak bende toplamda 14 kilo aldım. Şimdi doğum yapalı 10 gün oluyor, 9 kilo gitti bile. Uykusuzluk açlık yorgunluk derken hepsi gidiyoKızlar bende kiloma taktm bu ara ya benm gibi olan var mı kiş iöyle anlatıym bnde ilk 3 buçuk ay 7 kilo verdm ya ben snra 4.5 aya kadr vermedmde almadmda ama smra bi aldm bi ayda 3 4 kilo.Yani şuan verdiğim 7 kilo artı üstünede 6 kilo aldm.toplamda 13 ama kndi normal kilomun üstüne 6 kilo almş oldum.Ama habire alıyorm ya ben anlamdm herkes kilo almadn gayet iyisn diyo ki bnde aynada aşırı bi kilo görmüyorm karnm var diyorm sadece ama ben alıyorm ya nerde bu kilolar iki günde yine 1 kilo almş gibi görünüyorm tartıda.Bu kadar kilo karnm ve rahim mi yani deil ya görünüşte bişey yok ama ben kiloalıyorm evet çok karışık anlattm farkndaym amadurumn kndi karışk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?