2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm o benm yiğenmdede olmuştu.Lösemi olablr falan demşti doktor ama tekrar yapıldığnda sonç hiçte öyle çkmadı.çnkü küçğk bebklerde kan zor alndığı için ve kan yapısı çok çabuk bozulabilen biley olduğu için yapısı bozulunca yada hemen pıhtılaştığndan sonçlar yalnş çıkıyo lütfen skma canını ve tekrar baktr.

Meraba kızçeler bugün kontrole gittk şükür bebişimiz iyi doktor küçük diyo ama gelişiyomuş nst falan baktı bu sefer :)
sweetdreams1985 canm Allah razı olsn bnde sennkini okuyorm ama bu ara taşnma telaşı falan ev bakıoz da bitiremedm listeyi bi ya

Aman maşallah benim minyon kızıma.. doğan büyüyecek nasılsa kuzusu sakın takma kafana.. ne güzel gelisiyormus işte.. Allahım nazarlardan saklasın

ardemir D Deli_manya dualarınız bitti okudum allah gönlünüze göre versin.. M miyaz senin duanı okudum mu etiketledim mi ben hatırlamıyorum
Ya canım senin mesajları göremiyorum etiketlediğin mesaja girdim göz ardı edilen mesaj falan diyor ben öyle bişey yapmadım ki yine ne oluyor bu sayfaya zaten ağır kaç gündür sinir oldum nasıl düzeltecem onu

Aman maşallah benim minyon kızıma.. doğan büyüyecek nasılsa kuzusu sakın takma kafana.. ne güzel gelisiyormus işte.. Allahım nazarlardan saklasın

Saolasn ablam Allah razı olsn anasına çekti demek küçüklükte napak zaten babasıda zayıftr.Abla bide doktor şey dedi ilk besleyici damarlar oluşurken herkesnki farklı oluşurmş buda senn elnde deil beslenmesi bu damarlara bağlı dedi

Ohh maşallah gelişir annesi küçük doğanlar daha çabuk atılıyor sen stres yapma. Tayininiz nereye çıktı

Canım minyon çıtı pıtı olacak demek kuzum
Maşallah sağlıklı olsun önemli olan bu
Oğlumu Dr götürürdüm bebek iken aylık
Sıramizi beklerken Dr kapısında bizden önceki anne baba çocuğun boyu kısa ne yapalım ne önerirsiniz dedi Dr size benziyor merak etmeyin sağlıklı gelişiyor dedi tam o arada kapı da bizi gördü ve bakın bu aile boy 170 cm ve üstü çocuklari da boylu gelişiyor her çocuk ebeveynlerin genetik mirasını devralir dedi sizin boy ortalamaniz çocuğunuz için kıstas ama arada ististanalr oluyor dedi

Bunu anlattım sağlıklı olsun zamanla gelişir serpilir sen hiç merak etme

Evet fulişim öyledr tabi tecrübeli herkes öyle söylüyo yani.Doktor da dedi zaten hareketlerini sordu falan çok şükür iyiyz.

Birazdan gidip tekrar kan verecez kızlar, o kadar korkuyorum ki erteleyip duruyorum, nolur dua edin siz de bu sefer normal çıksın değeri. Sütüm bile azaldı stresten, besleyemiyorum bilr, ya gerçekten öyle bir varsa diye
Canım merak etme hiç bir sey cikmayacak rabbimin izniyle inşaallah

Birazdan gidip tekrar kan verecez kızlar, o kadar korkuyorum ki erteleyip duruyorum, nolur dua edin siz de bu sefer normal çıksın değeri. Sütüm bile azaldı stresten, besleyemiyorum bilr, ya gerçekten öyle bir varsa diye
Canım rabbim korktuğundan esirgesin iyi çıkacak inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…