- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.321
Sağol canım arada bakıyorum ben deD Deli_manya M miyazberen20 P pastadelisi bugün ebebek de bütün LANSİNOH ,WEE,NUK ürünlerinde indirim var ben süt sağma makinası aldım tekli elektrikli bi çok arkadaşım kullanmış ve memnun kalmış aklında bulunsun.. . Şubat ayı boyunca e bebek de hergün bi kaç üründe indirim olacakmış netten takip edebilirsiniz
Günaydın kızlar bi kaç gündür moralim çok bozuk kendimş biraz toparlayıp geldim hemen. Haftasonu bebeğime kan tahlili yapılmıştı orda trambosit değeri çok yüksek çıkmış. Doktor eşim sonuçları götürdüğünde normal bişey yok demiş. Pazartesi ben gitmiştim bana dedi ki.eşinize bişey yok dedim telaşlandırmamak adına ama trambosit değeri çok yüksek tekrarlamalıyız dedi. Bende o ne demek ki yani önemli bişey mi dedim, hemen evham yapma bakacaz fl n dedi. Bende bişey demedim, eve gelip internetten araştırdım çok moralim bozuk, Allah korusun lösemi de fln yüksek olıyormış ya da pıhtılaşma varsa. Akşam doktor sitesinde bi prof sorduk o da net bişi demedi, doktorunuzun dediği gibi test tekrarlamalı fln demiş. Çok korkuyorum tekrar kan vermeye, bişi yoktur inşallah. Yine yüksek çıkarsa nolacak bilmiyorum. En fazla 400 olması gerekn değer 700 çıkmış.
Kuzu valla bende hatırlamıyorum ya mesaj geçmişinide göremiyorumardemir D Deli_manya dualarınız bitti okudum allah gönlünüze göre versin.. M miyaz senin duanı okudum mu etiketledim mi ben hatırlamıyorum
Sağolasın canım Allah razı olsunardemir D Deli_manya dualarınız bitti okudum allah gönlünüze göre versin.. M miyaz senin duanı okudum mu etiketledim mi ben hatırlamıyorum
Aman maşallah benim minyon kızıma.. doğan büyüyecek nasılsa kuzusu sakın takma kafana.. ne güzel gelisiyormus işte.. Allahım nazarlardan saklasınMeraba kızçeler bugün kontrole gittk şükür bebişimiz iyi doktor küçük diyo ama gelişiyomuş nst falan baktı bu sefer :)
sweetdreams1985 canm Allah razı olsn bnde sennkini okuyorm ama bu ara taşnma telaşı falan ev bakıoz da bitiremedm listeyi bi ya
Ya canım senin mesajları göremiyorum etiketlediğin mesaja girdim göz ardı edilen mesaj falan diyor ben öyle bişey yapmadım ki yine ne oluyor bu sayfaya zaten ağır kaç gündür sinir oldum nasıl düzeltecem onuardemir D Deli_manya dualarınız bitti okudum allah gönlünüze göre versin.. M miyaz senin duanı okudum mu etiketledim mi ben hatırlamıyorum
Aman maşallah benim minyon kızıma.. doğan büyüyecek nasılsa kuzusu sakın takma kafana.. ne güzel gelisiyormus işte.. Allahım nazarlardan saklasın
Ohh maşallah gelişir annesi küçük doğanlar daha çabuk atılıyor sen stres yapma. Tayininiz nereye çıktıMeraba kızçeler bugün kontrole gittk şükür bebişimiz iyi doktor küçük diyo ama gelişiyomuş nst falan baktı bu sefer :)
sweetdreams1985 canm Allah razı olsn bnde sennkini okuyorm ama bu ara taşnma telaşı falan ev bakıoz da bitiremedm listeyi bi ya
Neyse ben tekrar okurum canım bi bakayımKuzu valla bende hatırlamıyorum ya mesaj geçmişinide göremiyorum
Canım minyon çıtı pıtı olacak demek kuzumMeraba kızçeler bugün kontrole gittk şükür bebişimiz iyi doktor küçük diyo ama gelişiyomuş nst falan baktı bu sefer :)
Ohh maşallah gelişir annesi küçük doğanlar daha çabuk atılıyor sen stres yapma. Tayininiz nereye çıktı
Canım minyon çıtı pıtı olacak demek kuzum
Maşallah sağlıklı olsun önemli olan bu
Oğlumu Dr götürürdüm bebek iken aylık
Sıramizi beklerken Dr kapısında bizden önceki anne baba çocuğun boyu kısa ne yapalım ne önerirsiniz dedi Dr size benziyor merak etmeyin sağlıklı gelişiyor dedi tam o arada kapı da bizi gördü ve bakın bu aile boy 170 cm ve üstü çocuklari da boylu gelişiyor her çocuk ebeveynlerin genetik mirasını devralir dedi sizin boy ortalamaniz çocuğunuz için kıstas ama arada ististanalr oluyor dedi
Bunu anlattım sağlıklı olsun zamanla gelişir serpilir sen hiç merak etme
Ya sen benm yazdığımı okudun mu yaaaBirazdan gidip tekrar kan verecez kızlar, o kadar korkuyorum ki erteleyip duruyorum, nolur dua edin siz de bu sefer normal çıksın değeri. Sütüm bile azaldı stresten, besleyemiyorum bilr, ya gerçekten öyle bir varsa diye
Canım merak etme hiç bir sey cikmayacak rabbimin izniyle inşaallahBirazdan gidip tekrar kan verecez kızlar, o kadar korkuyorum ki erteleyip duruyorum, nolur dua edin siz de bu sefer normal çıksın değeri. Sütüm bile azaldı stresten, besleyemiyorum bilr, ya gerçekten öyle bir varsa diye
Canım rabbim korktuğundan esirgesin iyi çıkacak inşallah herşeyBirazdan gidip tekrar kan verecez kızlar, o kadar korkuyorum ki erteleyip duruyorum, nolur dua edin siz de bu sefer normal çıksın değeri. Sütüm bile azaldı stresten, besleyemiyorum bilr, ya gerçekten öyle bir varsa diye
Canım baktım senin mesajlara beni etiketlememişsin hiç zikirle alakalı sende bi bak istersen yine ben göremedimNeyse ben tekrar okurum canım bi bakayım
Okudum cnmYa sen benm yazdığımı okudun mu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?