- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.281
Oo baya gitmiş canm ya aynen takmıyom canm ya arada geliyolar herkes bana hiç kilo almadn diyo ben ne kafadaymCanım kiloyu hiç takma. Bak bende toplamda 14 kilo aldım. Şimdi doğum yapalı 10 gün oluyor, 9 kilo gitti bile. Uykusuzluk açlık yorgunluk derken hepsi gidiyo
Günaydın canlarımmmm mutlu haftalar
Sanada mutlu haftalar olsun kuzucumGünaydın canlarımmmm mutlu haftalar
Allah razı olsun kuzuum sağolasın.. iyiyim şükürler olsun sabah çok güzel uyandım bir sebebi varmış meğerse.. az sonra yazacağım..Günaydn canm benm.Duanı okudum Allahm kabul etsn inşallah.
Nasılsn nasıl gidiyo canımcım iyisn inşallah.
Canım Allah kabul etsin duanı inşallah..Sanada mutlu haftalar olsun kuzucum
Amiiinnn inşallah kuzuAllah razı olsun kuzuum sağolasın.. iyiyim şükürler olsun sabah çok güzel uyandım bir sebebi varmış meğerse.. az sonra yazacağım..
Canım Allah kabul etsin duanı inşallah..
Ooohhh çok şükür hadi inşallahTrombofili değilmişiiimm Çalsın davullar oynayın kızlar
Doktor yolumuz pürüzsüz arzucum koş gebe kal gel dedi Ağzı bal yesin inşallah
Ohhh miisss hadi gözün aydın canım sırada bebek müjdesi var geri sayım başlasın o zamanTrombofili değilmişiiimm Çalsın davullar oynayın kızlar
Trombofili değilmişiiimm Çalsın davullar oynayın kızlar
Inşallah kuzum benim inan kendimle beraber buradaki herkesin havalara uçacağından şüphem yok..Ohhh miisss hadi gözün aydın canım sırada bebek müjdesi var geri sayım başlasın o zaman
Aynen güzelim.. ne fizyolojik ne hematolojik ne de genetik bir hata.. hiç biri yok..Abla yani kayıplrn altnda yatan bi neden yok öylemi trombofili kan pıhtılaşması yok yani.
Olmasın tabiki canım herşey ortak yaşanıyor çok güzel bişey bu değil mi ama yaInşallah kuzum benim inan kendimle beraber buradaki herkesin havalara uçacağından şüphem yok..
Aynen güzelim.. ne fizyolojik ne hematolojik ne de genetik bir hata.. hiç biri yok..
her gün o iğneleri vurulmak korkutmuyordu da kaybetme korkusu her an ensemde olacaktı o ürkütüyordu Şükürler olsun ki yok.. artık tek beklentim Allahın takdiriyle kucaklamak inşallah..
Inşallah kuzum benim inan kendimle beraber buradaki herkesin havalara uçacağından şüphem yok..
Aynen güzelim.. ne fizyolojik ne hematolojik ne de genetik bir hata.. hiç biri yok..
her gün o iğneleri vurulmak korkutmuyordu da kaybetme korkusu her an ensemde olacaktı o ürkütüyordu Şükürler olsun ki yok.. artık tek beklentim Allahın takdiriyle kucaklamak inşallah..
Canım babamin yanina geldim onun bakımı ile ilgileniyorumA anneveoglusu abla nerelerdesn
Öylemii ay nasıl baban ablacm.Çok geçmş olsn bnde şükür iyiym ablaCanım babamin yanina geldim onun bakımı ile ilgileniyorum
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?