2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım kiloyu hiç takma. Bak bende toplamda 14 kilo aldım. Şimdi doğum yapalı 10 gün oluyor, 9 kilo gitti bile. Uykusuzluk açlık yorgunluk derken hepsi gidiyo
Oo baya gitmiş canm ya aynen takmıyom canm ya arada geliyolar herkes bana hiç kilo almadn diyo ben ne kafadaym
Sen naslsn canm nası gidiyo kızımızın ismi ne oldu geceleri uyumuyo mu ya oyyyy napıcazzzz

A anneveoglusu Abla baban nasıl? Benim bu aralar bulantıyla başım belada çok giremiyorum ilgilenemiyorumda kırılmayın bana göz açtırmıyor az bi hafifledikçe girip bakıyorum ancak fenalardayım yani yine bugünümüze çok şükür tabi şikayet etmiyorum bugünlerde geçecek allahın izniyle

Günaydn canm benm.Duanı okudum Allahm kabul etsn inşallah.
Nasılsn nasıl gidiyo canımcım iyisn inşallah.
Allah razı olsun kuzuum sağolasın.. iyiyim şükürler olsun sabah çok güzel uyandım bir sebebi varmış meğerse.. az sonra yazacağım..
Sanada mutlu haftalar olsun kuzucum
Canım Allah kabul etsin duanı inşallah..

Ohhh miisss hadi gözün aydın canım sırada bebek müjdesi var geri sayım başlasın o zaman
Inşallah kuzum benim inan kendimle beraber buradaki herkesin havalara uçacağından şüphem yok..
Abla yani kayıplrn altnda yatan bi neden yok öylemi trombofili kan pıhtılaşması yok yani.
Aynen güzelim.. ne fizyolojik ne hematolojik ne de genetik bir hata.. hiç biri yok..
her gün o iğneleri vurulmak korkutmuyordu da kaybetme korkusu her an ensemde olacaktı o ürkütüyordu Şükürler olsun ki yok.. artık tek beklentim Allahın takdiriyle kucaklamak inşallah..

Olmasın tabiki canım herşey ortak yaşanıyor çok güzel bişey bu değil mi ama ya

Oh çok şükür kuzum.Demek imtihandı bunlar Rabbm güzelleştiriyo inanıyorm hadi bismillahhhh

Günaydın kızlar

sweetdreams1985 D Deli_manya M miyaz Allah razı olsun ağzınıza sağlık canlarım. Ben de üçünüzün duasını okudum. Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun minnoslar inşallah.

A anneveoglusu canım baban iyidir inşallah

ardemir canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda bebek haberine de sevinicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…