2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm ne yesem para etmiyor ya benim mide zaten sıkıntılı şimdi azıttı iyice doktora dedim üç ay sık dişini üç aydan sonra şurup yazacam dedi işte bekliyorum bende
Haklısın canım zorluyor ilk aykar inşallah 4. Aydan sonra rahat edersin son haftalarda da uyuyamıyorsun benim en büyük sıkıntım o şimdi gecede 5-6 defa kalkıyorum ama zor kalkıyorum yani ağırlaştım iyice çarpıntım nefes darlığım cabası... Napalım sabretcez allahın izniyle son 4 hafta kaldı ye hesap ediyorum yani 41 . Haftayı falan hiç düşünmek istemiyorum inş zamanında sağlıkla doğarlar

D Deli_manya ve senin en zorlu zamanlarınız hamileliğin allah kuvvetini arttırsın sağlıkla kavuşun kuzulara inşallah

Canm ne yesem para etmiyor ya benim mide zaten sıkıntılı şimdi azıttı iyice doktora dedim üç ay sık dişini üç aydan sonra şurup yazacam dedi işte bekliyorum bende
canım yaa zor bir süreç ama allah kuvvetini veriyordur öpüyorum seni

Amin inşallah kuzu bende sık idrara çıkma yüzünden çok kalkıyorum gece bide bulantıyla uyanıyorum saat gece üçlerde kalkıp salonda oturuyorum doktor zofer verdi ama banamısın demedi ben mide yanmasıda var diye işe yaramıyor diyorum ama çünkü yanma ve ağza acı su gelmesi bulantımı tetikliyor

merhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin

merhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin
bugün böyle güzel bir habere ihtiyacım vardı nasıl mutlu oldum anlatamam
gözün aydın allah tamamına erdirsin canım nasıl mutlu oldum anlatamam çok uğraştın çok üzüldün
rabbim yüzünü güldürdü

arkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla

ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah

allah razi olsun ablaa darisi sana diger kizlara insaallah

aaa neden oyle olduki fulya abla estrofem kullabiyordun ne etkisi olmuski

aaa neden oyle olduki fulya abla estrofem kullabiyordun ne etkisi olmuski

canım progestan iğneyi kan vermeden vurulmamam gerekirmiş bana bu konuda ne dr ne hemşire bilgi verilmedi
ben iğne vurulduktan sonra kan verdim progestran transfer öncesi yükselmeye başladı dr bunu istemeyiz dedi
bunun iğneden mi kaynaklandığını şu andan itibaren fark etmem imkansız dedi ve iptal etti canım

senin tüp bebek değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…