2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

merhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin
Çok güzel canım çok sevindim hadi bakalım inşallah kalp atımını doğumunu görmeyi nasip etsin Rabbim kaç haftalık

He abla ara ara yok oluoz da yine unutamıoZ birbirimizi çok şükür

Canım demekki vakti saati gelmedi demekki olsun geç olsun güç olmasın hiç içini karartma inşallah önümüzdeki ay meleğin gelir inş

Canm döndümü sennki ya :) bizim sıpa hala aynı ya.
Valla canım son bir aydır 2 kontrole gittim ikisinde de doktor kafası aşağıda poposu sol üst ,ayakları sağ üstte yani C pozisyonunda dedi herhalde döndü artık bi daha ters döner mi bilmiyorum... Seninki ne zaman dönermiş ne dedi doktor

Sorma ca ayakları ağzımdan çıkacak nerdeyse öyle ittiriyo sıpa .. Rabbim bugünümüze çok şükür inşallah 2_3 hafta daha dursun da teyzesi ondan sonra çıksın meyadaneeee
Az daha sabır.. teyzesi onun bal popişini yesin yesiiinn Allahım esirgesin de anası da bize lazım o ayakları ısırtmasın bize.. bal..

He abla ara ara yok oluoz da yine unutamıoZ birbirimizi çok şükür
Bu da yeter olsun ben razıyım.. en azından kaybolsakta buluyoruz tekrar birbirimizi ablası

Canm ben sormadm aslnda unuttm nası olur diye sormayı bu sefer bakalm duruma göre sorcam inşallah sanrm artk daha dönmez sennkide ya oh maşallah :))

merhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin
Hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Fulyacim bebisin nazlaniyor bi sonraki ay gelecek hayırlısıyla. Her seyde bir hayir vardir. Rabbim zamani gelince verecek bebegini sana inşallah

Canım ben geçen çarşambadan beri ağrı çekiyordum. Şükür iki gündür hafifledi. Yirmilik disim çıkarken eti parçalamış o da apse yapmış ağzımdaki dişlerim başım zonkladi resmen gecelerde yatakta aglaya aglaya uykuyu falan unuttum. İlaçlar etki edince şükür ağrım kalmadı.
Bu arada bebesim de baya büyümüş teyzesi 1 kg olmuşuz. Tek sıkıntımız bobreginde genişleme var takibini yaptırıyoruz. Dua et canim geçsin inşallah. Rabbim senin de güzel haberini almayi nadip etsin inşallah. Sen nasilsin?

Canm aynen öyle diolar bide benmki genelde aşağılar en yukarda olan göbek deliğimn bi tık üstü yani.peki sen dönünce anladn mı hareketlernden canm
Döndüğünü şöyle anladım canım mideme alttan tekme yiyince dedim ki bunun kafası burda değil diye düşündüm bide benimkini çok sık hıçkırık tutuyor ve onu aşağıda hissediyorum ordan onların kafa tarafının aşağıda olduğunu

Hıııı valla canm ben bu hıçkırığı anlamdm pek hıçkırığa bnzettiğim şeyde hep aşağıda o zamn benm işte bi terslk var :))

Kızlarrrr boş kaldıkça yatın yatın uyuyun. Gece 1-2 saatlik uykuyla kalıyorum. Malum bi çocuk daha olunca bebek uyuyunca uyuyamıyorum. Sabah uyuyor hanımefendi geceye güç topluyor eee sabahta ben yatamam diğeri okula gidecek, ben götürüyorum malum, bi de orda bekliyorum ya ben,tekrar onunla eve gel diğerini doyur, yok gazıydı yok ağlamasıydı derken gün bitiyor. Bugün mesela saat 16.00 da kahvaltı yapabildim. Bu aralar baya yorucu geçiyor benim için. Hatta düşüp bayılacam diye korktum geçen gün evde. Bişey olursa çocuklar nolacak diye endişelendim tansiyon sanırım. Çok yorucu ama çoookk güzel Kızlar. Rabbim inşallah nasip etsin hepinize. Yüzüne bakarak dinleniyorsn gerçekten. O yüzden ben çok giremiyorum, buraya girmeyi bırak evde telefonum nerde haberin yok. Aratan kimse ulaşamıyor. Yazılanları okudum, her şeyde bir hayır vardır A anneveoglusu geç oksun güç olmasın. Y yagmur_20 çook sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin inş. D Deli_manya sweetdreams1985 kızlar bol bol uyuyun, önümüzdeki ay gece nöbetinde görüşürüz ardemir 2 çocuklu hayat işte böyle cnm. 2 kat yorgunkuk 2 kat endişe 2 kat korku ama 2 kat güzellik binlerce şükür sebebi. Rabbimisteyeherkesenasipetsin inşallah. Önce sizlere hayırlısıyla. Hepinizi çok seviyorum, Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…