- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.401
Çok güzel canım çok sevindim hadi bakalım inşallah kalp atımını doğumunu görmeyi nasip etsin Rabbim kaç haftalıkmerhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin
Sorma ca ayakları ağzımdan çıkacak nerdeyse öyle ittiriyo sıpa.. Rabbim bugünümüze çok şükür inşallah 2_3 hafta daha dursun da teyzesi ondan sonra çıksın meyadaneeee
A anneveoglusu fulyam vardır bunda da bir hayır Bu kadar sabrettik Allahın izniyle bir ay daha bekleriz hiç sıkma sakın canını..
@Halim rabbime malum adaşım ben iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
@ebru_can_ebru tatlım sen nasılsın? Herşey yolunda dimi?
D Deli_manya nagem kıpırdadık biraz.. geldi kızlar..
Y yagmur_20 Canım tekrar hayırlı olsun Rabbim kem gözden korusun..
sweetdreams1985 duyguşum az kaldı seninde.. minnak az daha gerilirse çıkıp gelecek karnını karpuz gibi yarıp desene.. Aman diyeyim konuş biraz rahat dursun serseri.. :))
M miyaz sevom zerdeçal ve çubuk tarçın regl gününü oynatmaz dimi?
P pastadelisi canım iki çocuklu hayata alışabildin mi Allahın izniyle.. göğüslerin toparladı mı biraz daha?
beren20 canım sen nasılsın? Var mı herhangi bir değişiklik?
Etiketlemeyi unuttuğum kimse yoktur umarım.. hepiniz gönlümde ve dualarımdasınız kadın milletiiiiii Haberiniz olsun
Canım demekki vakti saati gelmedi demekki olsun geç olsun güç olmasın hiç içini karartma inşallah önümüzdeki ay meleğin gelir inşarkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Valla canım son bir aydır 2 kontrole gittim ikisinde de doktor kafası aşağıda poposu sol üst ,ayakları sağ üstte yani C pozisyonunda dedi herhalde döndü artık bi daha ters döner mi bilmiyorum... Seninki ne zaman dönermiş ne dedi doktorCanm döndümü sennki ya :) bizim sıpa hala aynı ya.
Az daha sabır.. teyzesi onun bal popişini yesin yesiiinn Allahım esirgesin de anası da bize lazım o ayakları ısırtmasın bize.. bal..Sorma ca ayakları ağzımdan çıkacak nerdeyse öyle ittiriyo sıpa.. Rabbim bugünümüze çok şükür inşallah 2_3 hafta daha dursun da teyzesi ondan sonra çıksın meyadaneeee
Bu da yeter olsun ben razıyım.. en azından kaybolsakta buluyoruz tekrar birbirimizi ablasıHe abla ara ara yok oluoz da yine unutamıoZ birbirimizi çok şükür
Valla canım son bir aydır 2 kontrole gittim ikisinde de doktor kafası aşağıda poposu sol üst ,ayakları sağ üstte yani C pozisyonunda dedi herhalde döndü artık bi daha ters döner mi bilmiyorum... Seninki ne zaman dönermiş ne dedi doktor
Az daha sabır.. teyzesi onun bal popişini yesin yesiiinn Allahım esirgesin de anası da bize lazım o ayakları ısırtmasın bize.. bal..
Bu da yeter olsun ben razıyım.. en azından kaybolsakta buluyoruz tekrar birbirimizi ablası
Hayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.merhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin
Fulyacim bebisin nazlaniyor bi sonraki ay gelecek hayırlısıyla. Her seyde bir hayir vardir. Rabbim zamani gelince verecek bebegini sana inşallaharkadaşlar benim bu ayki tranfer iptal oldu malesef gelecek adet ile yeniden başlayacağız
6 aydır bekliyordum önce miyon sonrası rahim toplaması için bu ayda dr ve hemşirenin eksik bilgilendirilmesi nedeniyle ilacın hormon üzerindeki etkisini drum çözemedi bunun için iptal edelim dedi peki dedik
adetle tekrar görüşeceğiz drla
ilk duyduğumda çok üzüldüm ama yapacağım birşey yok rabbim hakkımızda ne hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Canım ben geçen çarşambadan beri ağrı çekiyordum. Şükür iki gündür hafifledi. Yirmilik disim çıkarken eti parçalamış o da apse yapmış ağzımdaki dişlerim başım zonkladi resmen gecelerde yatakta aglaya aglaya uykuyu falan unuttum. İlaçlar etki edince şükür ağrım kalmadı.A anneveoglusu fulyam vardır bunda da bir hayır Bu kadar sabrettik Allahın izniyle bir ay daha bekleriz hiç sıkma sakın canını..
@Halim rabbime malum adaşım ben iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
@ebru_can_ebru tatlım sen nasılsın? Herşey yolunda dimi?
D Deli_manya nagem kıpırdadık biraz.. geldi kızlar..
Y yagmur_20 Canım tekrar hayırlı olsun Rabbim kem gözden korusun..
sweetdreams1985 duyguşum az kaldı seninde.. minnak az daha gerilirse çıkıp gelecek karnını karpuz gibi yarıp desene.. Aman diyeyim konuş biraz rahat dursun serseri.. :))
M miyaz sevom zerdeçal ve çubuk tarçın regl gününü oynatmaz dimi?
P pastadelisi canım iki çocuklu hayata alışabildin mi Allahın izniyle.. göğüslerin toparladı mı biraz daha?
beren20 canım sen nasılsın? Var mı herhangi bir değişiklik?
Etiketlemeyi unuttuğum kimse yoktur umarım.. hepiniz gönlümde ve dualarımdasınız kadın milletiiiiii Haberiniz olsun
Ayakları yukarıda iken de zor oluyormuş bi tepiyor feleğim şaşıyor :))))Canm ben sormadm aslnda unuttm nası olur diye sormayı bu sefer bakalm duruma göre sorcam inşallah sanrm artk daha dönmez sennkide ya oh maşallah :))
Ayakları yukarıda iken de zor oluyormuş bi tepiyor feleğim şaşıyor :))))
Döndüğünü şöyle anladım canım mideme alttan tekme yiyince dedim ki bunun kafası burda değil diye düşündüm bide benimkini çok sık hıçkırık tutuyor ve onu aşağıda hissediyorum ordan onların kafa tarafının aşağıda olduğunuCanm aynen öyle diolar bide benmki genelde aşağılar en yukarda olan göbek deliğimn bi tık üstü yani.peki sen dönünce anladn mı hareketlernden canm
Hıııı valla canm ben bu hıçkırığı anlamdm pek hıçkırığa bnzettiğim şeyde hep aşağıda o zamn benm işte bi terslk var :))Döndüğünü şöyle anladım canım mideme alttan tekme yiyince dedim ki bunun kafası burda değil diye düşündüm bide benimkini çok sık hıçkırık tutuyor ve onu aşağıda hissediyorum ordan onların kafa tarafının aşağıda olduğunu
insaallah canim daha kucuk 4haftalikÇok güzel canım çok sevindim hadi bakalım inşallah kalp atımını doğumunu görmeyi nasip etsin Rabbim kaç haftalık
amin canim sagolasinHayırlı olsun canım rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Evet canım doktorda dedi iç diye içiyorum bende idrara gidiyorum sürekli içtikten sonra :)Maden suyu şişkinliği süper alıyo ben ilk aylar her yemekten sonra içerdim hemde bebeğin gelişimine çok faydalı ama yanmaya iyi gelir mi bilmiyorum
Sürekli sol kasığımda hissediyorum canım belirli aralıklarla oluyoHıııı valla canm ben bu hıçkırığı anlamdm pek hıçkırığa bnzettiğim şeyde hep aşağıda o zamn benm işte bi terslk var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?