2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

bende trasnfer gunu vurulmustum abla orda hemsireler vurmustu sana demedielrmi bunu yaaa bastan

bende trasnfer gunu vurulmustum abla orda hemsireler vurmustu sana demedielrmi bunu yaaa bastan
canım bana bugünden itibaren vurul dendi transfer pazar günü olacaktı
bana kan verdikten sonra vurul denmedi verilen kağıtta sabahtan vurulucaktır diye yazıyordu

neyse senin güzel haberinle nasıl mutlu oldum anlatamam bana ilaç gibi geldin
benim sınavım bu sanırım evladla
oğlum özel bir çocuk ona bir kardeş vermek için uğraşıyorum ama nasipten öte köy yok

Abla bu
gn mü çıktı bu aksilk ya gerçektn bi intihandasn abla ya Allah Allah vardr bundada bi hayr hı? Rabbm sabrını artrsn inşallah bi snraki aya.

Abla bu

merhaba kizlarr nasilsinizzz bende hamileyimmmm kesinlessin diye bekledim :-D henuz cok yeni cunkuu rabbim insaallah devamini getirmeyide nasip ederr fulya abla seni takip ediyorum zaten trasnfere az kaldi seninde insaallah hayirli haberler gelirsin

Ayy ne güzel bi haber buuuu.Çok sevndm sabrn sonu selamet nası oldu nası bi süreçti anlatsana duydunz mu kalp atışı daha yeni ama sanrm anlatsana arkdşm çok sevndm :)

olsun ablacim gec olsun guzel oslun insaallah bundada vardir bir hayir cok sagol insaallah bidahaku ay sanada rabbim nasip edecek

Ayy ne güzel bi haber buuuu.Çok sevndm sabrn sonu selamet nası oldu nası bi süreçti anlatsana duydunz mu kalp atışı daha yeni ama sanrm anlatsana arkdşm çok sevndm :)
aaa sagol cnimm yok daha hicbirsey duymadim daha cok yeni cunku asilamayla oldu benimki tup bebek denemistim olmamisti asilamayla geldi bebis bakalim rabbim sonunuda guzel eylesin ins

Sorma canım ya çarpıntı sıkıntı gerçekten bende de oluyo özellikle tok karnına hemen oturup dinleniyorum yoksa yoruyor beni çok şükür az,kaldı canım ama bende de bugünlerde çok hareketli bebek hiç yatırmıyo beni gece vuruyor özellikle idrar keseme çok baskı oluyo belki 5-6 defa kalkıyorum.. . Neyse buna da çok şükür seninkinin hareketleri nasıl

Bana bulantı için didermine gibi bişey vermişti hiç içmedim tahammül etmeye çalıştım yanmaya dayanmak mümkün değil benimki çok ileri şiddetteydi yemek borumun yandığını hissediyordum ben hep gaviscon içtim şurubu doktorum onu vermişti bayağı işe yarıyor yani 5 dk da kesiyor yanmayı bi sor ist er sen sende iç ondan

Canm aynen ya bizim bebeiş sakindi yani genelde canımı hiç actmazdı son dönemlerde hareket azalır dediker aksine çoğaldı bizimkinn hareketleride :) büyüdüğü içinde sanrm daha şiddetli geliyo harektleri

Evt çok şiddetli canım bayağı hissediyorum bakalım bi doktora sorcam :) pazartesi nst ye gircem inş

Valla canım ben ikisi birleşince dayanamıyorum bulantı için içiyorum mecburen allaha emanet napayım çok zorluyor. Söyledim kuzu üç aylık olsun sonra verecem dedi işte maden suyu iç dedi o da hiç banamısın demiyor ki

A anneveoglusu fulyam vardır bunda da bir hayır Bu kadar sabrettik Allahın izniyle bir ay daha bekleriz hiç sıkma sakın canını..

Halim rabbime malum adaşım ben iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?

ebru_can_ebru tatlım sen nasılsın? Herşey yolunda dimi?

D Deli_manya nagem kıpırdadık biraz.. geldi kızlar..

Y yagmur_20 Canım tekrar hayırlı olsun Rabbim kem gözden korusun..

sweetdreams1985 duyguşum az kaldı seninde.. minnak az daha gerilirse çıkıp gelecek karnını karpuz gibi yarıp desene.. Aman diyeyim konuş biraz rahat dursun serseri.. :))

M miyaz sevom zerdeçal ve çubuk tarçın regl gününü oynatmaz dimi?

P pastadelisi canım iki çocuklu hayata alışabildin mi Allahın izniyle.. göğüslerin toparladı mı biraz daha?

beren20 canım sen nasılsın? Var mı herhangi bir değişiklik?

Etiketlemeyi unuttuğum kimse yoktur umarım.. hepiniz gönlümde ve dualarımdasınız kadın milletiiiiii Haberiniz olsun

Maden suyu şişkinliği süper alıyo ben ilk aylar her yemekten sonra içerdim hemde bebeğin gelişimine çok faydalı ama yanmaya iyi gelir mi bilmiyorum

Sorma ca ayakları ağzımdan çıkacak nerdeyse öyle ittiriyo sıpa .. Rabbim bugünümüze çok şükür inşallah 2_3 hafta daha dursun da teyzesi ondan sonra çıksın meyadaneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…