- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.421
Sagolasin canım hamdolsun iyiyimA anneveoglusu fulyam vardır bunda da bir hayır Bu kadar sabrettik Allahın izniyle bir ay daha bekleriz hiç sıkma sakın canını..
Halim rabbime malum adaşım ben iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?
@ebru_can_ebru tatlım sen nasılsın? Herşey yolunda dimi?
D Deli_manya nagem kıpırdadık biraz.. geldi kızlar..
@yagmur_20 Canım tekrar hayırlı olsun Rabbim kem gözden korusun..
sweetdreams1985 duyguşum az kaldı seninde.. minnak az daha gerilirse çıkıp gelecek karnını karpuz gibi yarıp desene.. Aman diyeyim konuş biraz rahat dursun serseri.. :))
@miyaz sevom zerdeçal ve çubuk tarçın regl gününü oynatmaz dimi?
@pastadelisi canım iki çocuklu hayata alışabildin mi Allahın izniyle.. göğüslerin toparladı mı biraz daha?
@beren20 canım sen nasılsın? Var mı herhangi bir değişiklik?
Etiketlemeyi unuttuğum kimse yoktur umarım.. hepiniz gönlümde ve dualarımdasınız kadın milletiiiiii Haberiniz olsun
Kızlarrrr boş kaldıkça yatın yatın uyuyun. Gece 1-2 saatlik uykuyla kalıyorum. Malum bi çocuk daha olunca bebek uyuyunca uyuyamıyorum. Sabah uyuyor hanımefendi geceye güç topluyor eee sabahta ben yatamam diğeri okula gidecek, ben götürüyorum malum, bi de orda bekliyorum ya ben,tekrar onunla eve gel diğerini doyur, yok gazıydı yok ağlamasıydı derken gün bitiyor. Bugün mesela saat 16.00 da kahvaltı yapabildim. Bu aralar baya yorucu geçiyor benim için. Hatta düşüp bayılacam diye korktum geçen gün evde. Bişey olursa çocuklar nolacak diye endişelendim tansiyon sanırım. Çok yorucu ama çoookk güzel Kızlar. Rabbim inşallah nasip etsin hepinize. Yüzüne bakarak dinleniyorsn gerçekten. O yüzden ben çok giremiyorum, buraya girmeyi bırak evde telefonum nerde haberin yok. Aratan kimse ulaşamıyor. Yazılanları okudum, her şeyde bir hayır vardır A anneveoglusu geç oksun güç olmasın. @yagmur_20 çook sevindim cnm,rabbim tamamına erdirsin inş. D Deli_manyasweetdreams1985 kızlar bol bol uyuyun, önümüzdeki ay gece nöbetinde görüşürüz ardemir 2 çocuklu hayat işte böyle cnm. 2 kat yorgunkuk 2 kat endişe 2 kat korku ama 2 kat güzellik binlerce şükür sebebi. Rabbimisteyeherkesenasipetsin inşallah. Önce sizlere hayırlısıyla. Hepinizi çok seviyorum, Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inş.
Böyle tekme dışında pıt pıt pıt gibi dimi valla bnde hep altta hissediom bizim bebek yanlamasına yatıyo sanki ya hep orta hattaSürekli sol kasığımda hissediyorum canım belirli aralıklarla oluyo
Evet kalp atımı gibi canım altta aynenOyyyy sakinoooşş bi destekçin yok heralde senin canm ya en azındn ilk ay.yani dinlenmeyede ihtiyacın var bi iki saatlk uykuyla dikkat et lütfen Allah kolaylk versn.bende korktumda işte ailem geleck saolsnlar ilk ay bakalm hep ögle diolar canm yüzüne baknca unutursun diye inşallah hayrlısyla yaşayalm darısı isteyn bu hasretle gerçktn yananlara inşallahhhhh
Böyle tekme dışında pıt pıt pıt gibi dimi valla bnde hep altta hissediom bizim bebek yanlamasına yatıyo sanki ya hep orta hatta
Evet kalp atımı gibi canım altta aynenbende de artık bi stres başladı nasıl olacak doğum diye korkuyorum gibi endişe var gibi sabırsızlık var gibi çok karışık duygular içindeyim sende öyle misin
Aynen bende canım belirsizlik çok canımı sıkıyor hayırlı sı bakalım inşAynen canm çok stresliyim bnde belli bi ğlan olsa şuanda ne olacağıda belli deil bi de bende taşınma telaşıda eklendi evi görmen lazm.Hiç biley de yapamıyorm artk herşeyi eşim topladı
Sennde duanı okudm canm Allahm bi avazda kurtaran inşallahAynen bende canım belirsizlik çok canımı sıkıyor hayırlı sı bakalım inş
günaydın canım stresli ve snirli işe geldimGünaydn kızlar naslsnz
günaydın canım stresli ve snirli işe geldim
oğlanı her gün kaldırmak ve servise bindirmek zulüm
uyanmıyor eli ağır hadi hadi demekten yoruldum
bu akşam alıq karşıma konuşacağım ya hızlı olacak yada evde kalacak gecikirse
sen nasılsın
yok canım yaa kanı ağır sıpanın okula gitmek istemiyorsan kalalım evde diye zaman zaman zarf atıyorum hayır diyor o zaman hareketleniyor uyuşuk sıpaAy ablcm okula mı gtmek istemiyo acaba öğretmenyle mi problemi var ?
Bende şükür abla iyiym son dönemleri geçirmeye çalışıyorm.
yok canım yaa kanı ağır sıpanın okula gitmek istemiyorsan kalalım evde diye zaman zaman zarf atıyorum hayır diyor o zaman hareketleniyor uyuşuk sıpa
az kaldı seninde hayırlısı ile canım o tekmeleri çok özleyeceksin her anın tadını çıkar
babası desem onuda uyandırmak zor ama oğluna örnek olacak diye kendine biraz çeki düzen verdi :))Hahaha :)) hakkaten sıpa genetkten birinden almştr oda abla napcan :)
Özleniyodr tabi abla yaşayıp görcez inşallah
babası desem onuda uyandırmak zor ama oğluna örnek olacak diye kendine biraz çeki düzen verdi :))
eşinle sinemaya tiyatroya yemeğe birlikte müzikli bir yere gidin bu süreçte bebekten sonra bir süre bunlar olmayacak uyu dinlen güzelce
en güzelini yaparsınız ama yinede soğuk yağmur uykusu derken şuanki gibi olmuyorHeh işte azıcık babadn almştr :)
Abla inanırmsn biz iki yıldır burda yaşıyoz bebişimzde yok iki yıldır burda hiç birşey yapamadk yani mahrumiyt bölgesnde yaşadk.şmdi tam merkeze taşınıyorz bebiş geliyo.Ama diyorz bebiş yontu burda yine yapamıyoduk bişey biz heralde bebek falan dinlemez çıkarz dışarılara gezmeyi özledk çünkü burda.Dışarda yemek yemeyi bile
en güzelini yaparsınız ama yinede soğuk yağmur uykusu derken şuanki gibi olmuyor
ama önnünüz yaz eve kapanma çocuk büyütüyorsun diye ben kendi adıma oğlumla bebeklikten itibaren gezdim
tatile gittim otelin balkanonda ay ışınığında mehtabı izleyerek eşimle sohpet bile güzeldi oğlum içerde uyurken
hoşgeldin canım ben iyiyim adet olmak için tarlusal içiyorum sen nasılsın adet ne zaman seninHerkese merhabalar
Umarım hepiniz iyisinizdir.. mutlu haftalar..
tabiki bitmiyor sen ve eşin isterseAy fulişim bak ne güzel anlattın öyle.ne güzel yapmşsn bnde söylüyorm yani isteyince yapılıyo demkki tabiki çocuksz gibi olmuycak ama neden olmasn tatildi gezmeydi dimi.Bazıları var öyle bi bahsedio ki çocuk olunca sanki şey.o kadr kötü anlatıyo hayatın biteck falan.
28i canım.. bir iki güne gelecek heralde..hoşgeldin canım ben iyiyim adet olmak için tarlusal içiyorum sen nasılsın adet ne zaman senin
Çok güzel dedin fulişim tavsiyelerin çok güzel dikkate alacağm.tabiki bitmiyor sen ve eşin isterse
kyv annen sizde iken bebeğinin herşeyini ayarla 1 saatliğine de olsa çık eşinle başbaşa vakit geçir
ilk zamanlar yapamayabilirsin analığını sorgulayabilirsin yok bırakamam diye ama unatma sen ve eşin sağlıklı bir ilişki yürütürseniz çocuğunuzda o yuvada mutlu olur. senin pskilojin içinde bu gerek benim bunu fark etmem oğlumun 1 yaşını doldurmasıyla oldu keşke daha önce yapsa idim dedim sonradan ilk bebeklik döneminde çünkü dahada zor geliyordu yaşam bana eşimle dışarı çıkabilse idim biraz buna imkan hazırlasaydım daha mutlu olarak evladıma dönecektim
Arzuş dünki resmini gördüm elini karnına koymştn bide sanli hafif kilo almş gibi gördüm seni böyle hamiş gibi hayal ettm bianda seni ona benzettm yani :)28i canım.. bir iki güne gelecek heralde..
Göğüs ağrılarım var çünkü.. sanıyorum önümüzdeki aydan umut bekleyeceğim.. Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?