2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sagolasin canım hamdolsun iyiyim

Oyyyy sakinoooşş bi destekçin yok heralde senin canm ya en azındn ilk ay.yani dinlenmeyede ihtiyacın var bi iki saatlk uykuyla dikkat et lütfen Allah kolaylk versn.bende korktumda işte ailem geleck saolsnlar ilk ay bakalm hep ögle diolar canm yüzüne baknca unutursun diye inşallah hayrlısyla yaşayalm darısı isteyn bu hasretle gerçktn yananlara inşallahhhhh

Sürekli sol kasığımda hissediyorum canım belirli aralıklarla oluyo
Böyle tekme dışında pıt pıt pıt gibi dimi valla bnde hep altta hissediom bizim bebek yanlamasına yatıyo sanki ya hep orta hatta

Evet kalp atımı gibi canım altta aynen bende de artık bi stres başladı nasıl olacak doğum diye korkuyorum gibi endişe var gibi sabırsızlık var gibi çok karışık duygular içindeyim sende öyle misin

Evet kalp atımı gibi canım altta aynen bende de artık bi stres başladı nasıl olacak doğum diye korkuyorum gibi endişe var gibi sabırsızlık var gibi çok karışık duygular içindeyim sende öyle misin

Aynen canm çok stresliyim bnde belli bi ğlan olsa şuanda ne olacağıda belli deil bi de bende taşınma telaşıda eklendi evi görmen lazm.Hiç biley de yapamıyorm artk herşeyi eşim topladı

Günaydn kızlar naslsnz
günaydın canım stresli ve snirli işe geldim
oğlanı her gün kaldırmak ve servise bindirmek zulüm
uyanmıyor eli ağır hadi hadi demekten yoruldum
bu akşam alıq karşıma konuşacağım ya hızlı olacak yada evde kalacak gecikirse

sen nasılsın

Ay ablcm okula mı gtmek istemiyo acaba öğretmenyle mi problemi var ?

Bende şükür abla iyiym son dönemleri geçirmeye çalışıyorm.

Ay ablcm okula mı gtmek istemiyo acaba öğretmenyle mi problemi var ?

Bende şükür abla iyiym son dönemleri geçirmeye çalışıyorm.
yok canım yaa kanı ağır sıpanın okula gitmek istemiyorsan kalalım evde diye zaman zaman zarf atıyorum hayır diyor o zaman hareketleniyor uyuşuk sıpa

az kaldı seninde hayırlısı ile canım o tekmeleri çok özleyeceksin her anın tadını çıkar

Hahaha :)) hakkaten sıpa genetkten birinden almştr oda abla napcan :)
Özleniyodr tabi abla yaşayıp görcez inşallah

Hahaha :)) hakkaten sıpa genetkten birinden almştr oda abla napcan :)
Özleniyodr tabi abla yaşayıp görcez inşallah
babası desem onuda uyandırmak zor ama oğluna örnek olacak diye kendine biraz çeki düzen verdi :))

eşinle sinemaya tiyatroya yemeğe birlikte müzikli bir yere gidin bu süreçte bebekten sonra bir süre bunlar olmayacak uyu dinlen güzelce

Heh işte azıcık babadn almştr :)
Abla inanırmsn biz iki yıldır burda yaşıyoz bebişimzde yok iki yıldır burda hiç birşey yapamadk yani mahrumiyt bölgesnde yaşadk.şmdi tam merkeze taşınıyorz bebiş geliyo.Ama diyorz bebiş yontu burda yine yapamıyoduk bişey biz heralde bebek falan dinlemez çıkarz dışarılara gezmeyi özledk çünkü burda.Dışarda yemek yemeyi bile

en güzelini yaparsınız ama yinede soğuk yağmur uykusu derken şuanki gibi olmuyor
ama önnünüz yaz eve kapanma çocuk büyütüyorsun diye ben kendi adıma oğlumla bebeklikten itibaren gezdim
tatile gittim otelin balkanonda ay ışınığında mehtabı izleyerek eşimle sohpet bile güzeldi oğlum içerde uyurken

Ay fulişim bak ne güzel anlattın öyle.ne güzel yapmşsn bnde söylüyorm yani isteyince yapılıyo demkki tabiki çocuksz gibi olmuycak ama neden olmasn tatildi gezmeydi dimi.Bazıları var öyle bi bahsedio ki çocuk olunca sanki şey.o kadr kötü anlatıyo hayatın biteck falan.

tabiki bitmiyor sen ve eşin isterse
kyv annen sizde iken bebeğinin herşeyini ayarla 1 saatliğine de olsa çık eşinle başbaşa vakit geçir
ilk zamanlar yapamayabilirsin analığını sorgulayabilirsin yok bırakamam diye ama unatma sen ve eşin sağlıklı bir ilişki yürütürseniz çocuğunuzda o yuvada mutlu olur. senin pskilojin içinde bu gerek benim bunu fark etmem oğlumun 1 yaşını doldurmasıyla oldu keşke daha önce yapsa idim dedim sonradan ilk bebeklik döneminde çünkü dahada zor geliyordu yaşam bana eşimle dışarı çıkabilse idim biraz buna imkan hazırlasaydım daha mutlu olarak evladıma dönecektim

Çok güzel dedin fulişim tavsiyelerin çok güzel dikkate alacağm.

28i canım.. bir iki güne gelecek heralde..
Göğüs ağrılarım var çünkü.. sanıyorum önümüzdeki aydan umut bekleyeceğim.. Hayırlısı..
Arzuş dünki resmini gördüm elini karnına koymştn bide sanli hafif kilo almş gibi gördüm seni böyle hamiş gibi hayal ettm bianda seni ona benzettm yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…