- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.281
Hadi ya çok çok geçmiş olsun hastalığın her çeşidi de zor valla ama iyileştin şimdi tamamen değil mi? Rabbim şifa versin babacığınada şifa bekleyen herkesede inşallah canım. Allah gölgelerini başımızdan eksik etmesin büyüklerimizinSevgul bogazimda mikrobik bır hastalık oldu 5 gün acilde gezdim cok şükür geçti rabbim beterinden korusun şimdide babam rahatsız koah hastalığı var iyice ilerledi
aynen benimkide oyle dedi yaa ama ben pimpirik herseyi takiyorum :)Sağol canım.. O bende de oluyor ara ara özellikle ayakta çok dolanınca yorulunca. Doktor normal demişti karın büyüyor bağlar geriliyor falan bebişimizde büyüyor olur o kadar tabi diyede alt yazı geçti :)
sen detayliya girdinmi ablaHadi ya çok çok geçmiş olsun hastalığın her çeşidi de zor valla ama iyileştin şimdi tamamen değil mi? Rabbim şifa versin babacığınada şifa bekleyen herkesede inşallah canım. Allah gölgelerini başımızdan eksik etmesin büyüklerimizin
Yok aşkım salı gidecem inşallah doktor bebek az daha büyüsün haftaya git dedi sen ne yaptınsen detayliya girdinmi abla
Hee bilmez miyimmm hiiçç canım :)aynen benimkide oyle dedi yaa ama ben pimpirik herseyi takiyorum :)
Balımmmmm nasılsınMaşallah ablacım çok güzel olacak herşey inşallah
benimdd persembe kendi doktoruma gdicem bi bakalim o ne diycek :)Yok aşkım salı gidecem inşallah doktor bebek az daha büyüsün haftaya git dedi sen ne yaptın
dimiii :)))sen alisverise baslamissin gordumm cok ciciler yaaHee bilmez miyimmm hiiçç canım :)
kuzmmmm seni dun gece ruyamda gordum kan tahlili yaptirmissin hamilemissin ayy insaallah gercek olur yaaaMaşallah ablacım çok güzel olacak herşey inşallah
Benim doktor baktı bizlik bi sıkıntı yok eller kollar vs oluşmuş çok şükür dedi bide yüzü yuvarlak bebişin dedi bende annesine benzeyecek dedim eşimde vardı gülüştük öyle bu gideceğim doktor yarım saatten fazla dört boyutlu renkli ultrasonla bakıyormuş damağa eller açıkken ellere iç organlara vs prof bide doktorum onların ultrasonları daha iyi dedi gidecem işte inşallah bunuda sağ salim atlatırız kuzucumbenimdd persembe kendi doktoruma gdicem bi bakalim o ne diycek :)
Hadiii inşallahhh bende kendimi üç tane test yaparken gördüm üçüde pozitifti üçüncü ayımda hamile kaldım vallahi çok sevinirim düşüncesi bile bi hoş inşallah rüya gerçek olurkuzmmmm seni dun gece ruyamda gordum kan tahlili yaptirmissin hamilemissin ayy insaallah gercek olur yaaa
benide kizlar ruyalarinda gormustu o ay hamile kaldim bendeHadiii inşallahhh bende kendimi üç tane test yaparken gördüm üçüde pozitifti üçüncü ayımda hamile kaldım vallahi çok sevinirim düşüncesi bile bi hoş inşallah rüya gerçek olur
benimde gecen 3 boyutla bakti yuzune yuvarlak benimkide esime benziycek dedim bende :)Benim doktor baktı bizlik bi sıkıntı yok eller kollar vs oluşmuş çok şükür dedi bide yüzü yuvarlak bebişin dedi bende annesine benzeyecek dedim eşimde vardı gülüştük öyle bu gideceğim doktor yarım saatten fazla dört boyutlu renkli ultrasonla bakıyormuş damağa eller açıkken ellere iç organlara vs prof bide doktorum onların ultrasonları daha iyi dedi gidecem işte inşallah bunuda sağ salim atlatırız kuzucum
Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yanidimiii :)))sen alisverise baslamissin gordumm cok ciciler yaa
Eşim diyor niye benimde yuvarlak hani boş havalara girme diyor adam :)benimde gecen 3 boyutla bakti yuzune yuvarlak benimkide esime benziycek dedim bende :)
Ayy hadi inşallah yaa rabbim yüzlerine gülsünbenide kizlar ruyalarinda gormustu o ay hamile kaldim bende
Şeyy yani.. nagem.. şaaapmak istedim yani şey.. heyecanımı anlatmak için.. yanlış kelime mi oldu özür dilerimYav o nası dua arzuş teyzesinin kalbi niye duruyo tövbee
Canımmm Allah güzel gönlüne göre versin ne diliyorsan amin inşallah inşallah inşallah..Allah korusın kız kalbi durmasın teyzesinin ama diğer yazdıklarının hepiciği olsun tabi :). Bide allah öyle pıt pıt eden bi kalpteee teyzenin karnına koysun o da oracıkta dünyaya gelene kadar atıp dursun isteyen herkese rabbim bu mübarek gün hürmetine nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle yakmasın evlat hasretiyle yanan yüreklere su serpsin en kısa hayırlı vakitte inşallah evladı olanlarada acılarını göstermesin
Inşallah fulyam o günlerde de bayram yapacağız inşallah..darısı sana olsun hepinize zaten tek tek dua ediyorum inşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur
İnşallah canım cümlemizde güzel günler görelim güzel günlere uyanalım hep birlikteCanımmm Allah güzel gönlüne göre versin ne diliyorsan amin inşallah inşallah inşallah..
Oğlusumla kocacınla bizlerle güzel günler gör inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?