2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Sevgul bogazimda mikrobik bır hastalık oldu 5 gün acilde gezdim cok şükür geçti rabbim beterinden korusun şimdide babam rahatsız koah hastalığı var iyice ilerledi
Hadi ya çok çok geçmiş olsun hastalığın her çeşidi de zor valla ama iyileştin şimdi tamamen değil mi? Rabbim şifa versin babacığınada şifa bekleyen herkesede inşallah canım. Allah gölgelerini başımızdan eksik etmesin büyüklerimizin

Sağol canım.. O bende de oluyor ara ara özellikle ayakta çok dolanınca yorulunca. Doktor normal demişti karın büyüyor bağlar geriliyor falan bebişimizde büyüyor olur o kadar tabi diyede alt yazı geçti :)
aynen benimkide oyle dedi yaa ama ben pimpirik herseyi takiyorum :)

sen detayliya girdinmi abla

benimdd persembe kendi doktoruma gdicem bi bakalim o ne diycek :)
Benim doktor baktı bizlik bi sıkıntı yok eller kollar vs oluşmuş çok şükür dedi bide yüzü yuvarlak bebişin dedi bende annesine benzeyecek dedim eşimde vardı gülüştük öyle bu gideceğim doktor yarım saatten fazla dört boyutlu renkli ultrasonla bakıyormuş damağa eller açıkken ellere iç organlara vs prof bide doktorum onların ultrasonları daha iyi dedi gidecem işte inşallah bunuda sağ salim atlatırız kuzucum

kuzmmmm seni dun gece ruyamda gordum kan tahlili yaptirmissin hamilemissin ayy insaallah gercek olur yaaa
Hadiii inşallahhh bende kendimi üç tane test yaparken gördüm üçüde pozitifti üçüncü ayımda hamile kaldım vallahi çok sevinirim düşüncesi bile bi hoş inşallah rüya gerçek olur

Hadiii inşallahhh bende kendimi üç tane test yaparken gördüm üçüde pozitifti üçüncü ayımda hamile kaldım vallahi çok sevinirim düşüncesi bile bi hoş inşallah rüya gerçek olur
benide kizlar ruyalarinda gormustu o ay hamile kaldim bende

benimde gecen 3 boyutla bakti yuzune yuvarlak benimkide esime benziycek dedim bende :)

dimiii :)))sen alisverise baslamissin gordumm cok ciciler yaa
Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yani hoş zaten bayağıda bi evlenmedim zaten onun üzerine ya :) sen almadın mı bişeyler dünkü paylaştığım zıbını gördün mü? Ay ne diyeyim ramazanda geliyor yemin ediyorum bazen böyle bişeyler alırken hem bu günleri gördüğüm yaşadığım için hemde kızlar için gözlerim doluyor ya ahada yazarken bile doldu o kadar çok istiyorum ki herkesinde bu duyguyu tatmasını rabbim bu mübarek ay hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın evvela arzuma ebruma burcuma her ikisinede melteme diğer arzuya aklıma gelmeyen isteyen herkese tanıdığım tanımadığım nasip etsin

Canımmm Allah güzel gönlüne göre versin ne diliyorsan amin inşallah inşallah inşallah..
Oğlusumla kocacınla bizlerle güzel günler gör inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…