2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

en onemlisi saglik zateb yaa o kadar kusmaya masaalah iyi beslenmiss seni baya somurmus bebiss:)
Zaten dedim doktora bu velet beni yiyor hocam napacam ben bu çocukla :) budur ikidir aynı şeyi diyor brnde böyle diyorum gülüyor sen bol süt et yoğurt tüket ee nasıl olacak tükett diyince tüketilimyor ki

ben daha hicbisey almadim yaa ama kizz bebis kiyagetlerine bakip bakip seviyorum onari tatmin ediyorum kendimi degisirse diye ya ama herseye bakip almiyorum :)
Hee senin bide o durumun vardı değil mi ya netleşince yaz banada tamam mı canım benim kafa gidik unuturum ben ya

Zaten dedim doktora bu velet beni yiyor hocam napacam ben bu çocukla :) budur ikidir aynı şeyi diyor brnde böyle diyorum gülüyor sen bol süt et yoğurt tüket ee nasıl olacak tükett diyince tüketilimyor ki
hahahha ben sadece bu saydiklarindan yogurdu tuletiyorum ya et daha hic ayzima koymadim balikta cok israrci benim doktor bi arada balik yiyorum iste

canım benim inşallah keşke, üzüldüm ilk etapta ama şimdi daha iyiyim inancımız var çok şükür hayırlısı demiştik olmadı demekki olması gereken buydu..
sen nasılsın bebiş nasıl..
İyiyiz canım idare ediyorum annemin yanındayım iyi ki varlar büyükler tek sıkıntım uykusuzluk çok zor geliyo inş o da geçecek teyzesi zamanla

Naaapsın annesi kuzum düştü bir hengameye.. emmek uyumak duymak görmek anlamak hepsini yeni yeni öğreniyor biliyor ki daha beterlerini de öğrenecek diş çıkarmak çiğnemek yürümek konuşmak gibi :)
O yüzden az biraz huzursuz olmasını mazur karşıla..
Amin canım benim inşallah inşallah inşallah

Ayy maşallah kat kat artsın inşallah canım benim

Ayyyyyy çok mutlu oldum ama yaaa gözün aydınnn inşallah sağlığıyla gelsin miniğin çok mutlu oldum gerçekten Dualarını bekleriz artık hamiş hanım

Maşallah ablacım çok güzel olacak herşey inşallah

Canlarım teşekkür ederim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah rabbim

beren20 sende saglikla kacagina al Paşa'ni insallah

Sevgul bogazimda mikrobik bır hastalık oldu 5 gün acilde gezdim cok şükür geçti rabbim beterinden korusun şimdide babam rahatsız koah hastalığı var iyice ilerledi

Çok geçmiş olsun Arzucum Allah şifa versin babacığına Sen daha iyisin değil mi

kuzmmmm seni dun gece ruyamda gordum kan tahlili yaptirmissin hamilemissin ayy insaallah gercek olur yaaa

Ayy insallah haberci rüyalardan olsun ruyan

Y yumyumyumiyum fıstığım fulya örnek olsun sana.. çabucak saralım yaralarımızı umut etmeye devam edebilelim anlaştık mı???

Anlaştık tatlım anlaştık umudum hep var zaten Allah biliyor ya içim çok rahat hepimiz için Rabbim güldürecek elbet bizi de..benim kanama bitti önümüzdeki maçlara bakacağız artıkın
Sende durumlar nasıl kuzum ..

İyiyiz canım idare ediyorum annemin yanındayım iyi ki varlar büyükler tek sıkıntım uykusuzluk çok zor geliyo inş o da geçecek teyzesi zamanla

Oy yerim onu geçecek inşallah onun kokusu sevgisi herşeye değiyor dimi cennet kokuyorlar ..ne çabuk zaman geçiyor dün gibi hamilelik haberini verdiğin şimdi kuzucuk kollarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…