- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.321
Zaten dedim doktora bu velet beni yiyor hocam napacam ben bu çocukla :) budur ikidir aynı şeyi diyor brnde böyle diyorum gülüyor sen bol süt et yoğurt tüket ee nasıl olacak tükett diyince tüketilimyor kien onemlisi saglik zateb yaa o kadar kusmaya masaalah iyi beslenmiss seni baya somurmus bebiss:)
Hee senin bide o durumun vardı değil mi ya netleşince yaz banada tamam mı canım benim kafa gidik unuturum ben yaben daha hicbisey almadim yaa ama kizz bebis kiyagetlerine bakip bakip seviyorum onari tatmin ediyorum kendimi degisirse diye ya ama herseye bakip almiyorum :)
hahahha ben sadece bu saydiklarindan yogurdu tuletiyorum ya et daha hic ayzima koymadim balikta cok israrci benim doktor bi arada balik yiyorum isteZaten dedim doktora bu velet beni yiyor hocam napacam ben bu çocukla :) budur ikidir aynı şeyi diyor brnde böyle diyorum gülüyor sen bol süt et yoğurt tüket ee nasıl olacak tükett diyince tüketilimyor ki
insaallah netlesir bakalim netlessede bana degisecek givi geliyor ama doktor kesin kiz :)Hee senin bide o durumun vardı değil mi ya netleşince yaz banada tamam mı canım benim kafa gidik unuturum ben ya
Ayy yimeemm yiyemeemmm bende tiksindim iştehahahha ben sadece bu saydiklarindan yogurdu tuletiyorum ya et daha hic ayzima koymadim balikta cok israrci benim doktor bi arada balik yiyorum iste
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda evvelainsaallah netlesir bakalim netlessede bana degisecek givi geliyor ama doktor kesin kiz :)
İyiyiz canım idare ediyorum annemin yanındayım iyi ki varlar büyüklercanım benim inşallah keşke, üzüldüm ilk etapta ama şimdi daha iyiyim inancımız var çok şükür hayırlısı demiştik olmadı demekki olması gereken buydu..
sen nasılsın bebiş nasıl..
Sağolasin ebrucuğum teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ablacım
Balık yağı kullansan olmuyor mu kuzum zeka ve sinir gelişimi için çok önemliinsaallah netlesir bakalim netlessede bana degisecek givi geliyor ama doktor kesin kiz :)
16.haftadan sonra vitamin vetcem dedi canim onu bekliyorum bide yogurt ceviz tavuk yiyorsan sorun yok dediBalık yağı kullansan olmuyor mu kuzum zeka ve sinir gelişimi için çok önemli
İyi kuzum benim16.haftadan sonra vitamin vetcem dedi canim onu bekliyorum bide yogurt ceviz tavuk yiyorsan sorun yok dedi
İyi canım çok şükür biraz huysuz ama alışmaya çalışıyor dünyaya uyku düzeni yavaş yavaş oturuyor ama gerçekten sevgisi olmasa çekilmez allah sevgisini veriyo canım inşallah Rabbim isteyen herkese tattırsın başta sizlere
Ayy maşallah kat kat artsın inşallah canım benim
Ayyyyyy çok mutlu oldum ama yaaagözün aydınnn inşallah sağlığıyla gelsin miniğin çok mutlu oldum gerçekten Dualarını bekleriz artık hamiş hanım
Maşallah ablacım çok güzel olacak herşey inşallah
Sevgul bogazimda mikrobik bır hastalık oldu 5 gün acilde gezdim cok şükür geçti rabbim beterinden korusun şimdide babam rahatsız koah hastalığı var iyice ilerledi
kuzmmmm seni dun gece ruyamda gordum kan tahlili yaptirmissin hamilemissin ayy insaallah gercek olur yaaa
Rica et yapiversin 2. annen kuzum.. nolacak?lcanim ben evde yemek yapamiyorum hersey hersey kokuyor bana kv gidiyorum hergun
o yaparda bana kokar canim o yaa hersey kokuyor zaten :)Rica et yapiversin 2. annen kuzum.. nolacak?
Y yumyumyumiyum fıstığım fulya örnek olsun sana.. çabucak saralım yaralarımızı umut etmeye devam edebilelim anlaştık mı???
İyiyiz canım idare ediyorum annemin yanındayım iyi ki varlar büyüklertek sıkıntım uykusuzluk çok zor geliyo inş o da geçecek teyzesi zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?