2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Amin canımın içiii Her isteyen alacak o güzel haberi Inancımız tam şükürler olsun..

bakalim ayrintida belli olur kime benzedigi :)
Sağlıklı olsunlarda kime isterlerse ona benzesinler anacım şaka bi yanada şimdi yani ben geçen pazartesi gittim dedi 21 cm 350 gram bebişimize iyi bskmışsın hepte bebişimiz diyor bide demez mi nasılsın kaşıntıların varmış diye anam ağız dolusu bi kahkaha patlatacaktım o sıkıntılı halimle kendimi zor tuttuö

Sağolasin canım cok sukur iyiyim amin insaallah

Siz nerde görüyorsunuz birbirinizi bakayım bende merak ettim

Sağol canım allah razı olsun benim pupp muş kuzu erkek bebeklerde olabiliyırmuş iç organlar temiz çok şükür ama kaşıntı fena ya ben erken tutuldum
Rabbim beterinden korusun canım inşallah hayırla kurtul bi an önce :) bebekler in herşey çekiliyor değil mi bende zor bi hamilelik geçirdim ama sonra hiç biri hatırlanmıyor

İyi canım çok şükür biraz huysuz ama alışmaya çalışıyor dünyaya uyku düzeni yavaş yavaş oturuyor ama gerçekten sevgisi olmasa çekilmez allah sevgisini veriyo canım inşallah Rabbim isteyen herkese tattırsın başta sizlere

en onemlisi saglik zateb yaa o kadar kusmaya masaalah iyi beslenmiss seni baya somurmus bebiss:)

ben daha hicbisey almadim yaa ama kizz bebis kiyagetlerine bakip bakip seviyorum onari tatmin ediyorum kendimi degisirse diye ya ama herseye bakip almiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…