- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.301
Amin canımın içiii Her isteyen alacak o güzel haberi Inancımız tam şükürler olsun..Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yanihoş zaten bayağıda bi evlenmedim zaten onun üzerine ya :) sen almadın mı bişeyler dünkü paylaştığım zıbını gördün mü? Ay ne diyeyim ramazanda geliyor yemin ediyorum bazen böyle bişeyler alırken hem bu günleri gördüğüm yaşadığım için hemde kızlar için gözlerim doluyor ya ahada yazarken bile doldu o kadar çok istiyorum ki herkesinde bu duyguyu tatmasını rabbim bu mübarek ay hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın evvela arzuma ebruma burcuma her ikisinede melteme diğer arzuya aklıma gelmeyen isteyen herkese tanıdığım tanımadığım nasip etsin
Alacak tabi balım tez vakitte hayırla inşallahAmin canımın içiii Her isteyen alacak o güzel haberi Inancımız tam şükürler olsun..
bakalim ayrintida belli olur kime benzedigi :)Eşim diyor niye benimde yuvarlak hani boş havalara girme diyor adam :)
Sağlıklı olsunlarda kime isterlerse ona benzesinler anacım şaka bi yanada şimdi yani ben geçen pazartesi gittim dedi 21 cm 350 gram bebişimize iyi bskmışsın hepte bebişimiz diyor bide demez mi nasılsın kaşıntıların varmış diyebakalim ayrintida belli olur kime benzedigi :)
Sağolasin canım cok sukur iyiyim amin insaallahHadi ya çok çok geçmiş olsun hastalığın her çeşidi de zor valla ama iyileştin şimdi tamamen değil mi? Rabbim şifa versin babacığınada şifa bekleyen herkesede inşallah canım. Allah gölgelerini başımızdan eksik etmesin büyüklerimizin
Allah iyilik versin canım sevindim iyi olmanaSağolasin canım cok sukur iyiyim amin insaallah
Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yanihoş zaten bayağıda bi evlenmedim zaten onun üzerine ya :) sen almadın mı bişeyler dünkü paylaştığım zıbını gördün mü? Ay ne diyeyim ramazanda geliyor yemin ediyorum bazen böyle bişeyler alırken hem bu günleri gördüğüm yaşadığım için hemde kızlar için gözlerim doluyor ya ahada yazarken bile doldu o kadar çok istiyorum ki herkesinde bu duyguyu tatmasını rabbim bu mübarek ay hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın evvela arzuma ebruma burcuma her ikisinede melteme diğer arzuya aklıma gelmeyen isteyen herkese tanıdığım tanımadığım nasip etsin
Çok geçmiş olsun ablacımSevgul bogazimda mikrobik bır hastalık oldu 5 gün acilde gezdim cok şükür geçti rabbim beterinden korusun şimdide babam rahatsız koah hastalığı var iyice ilerledi
Watsapta balım bi ara grup açmıştık ebru yazmıştı byrdan gelmek isteyenler özelden numarasını atsın diye sen görmedin mi kiSiz nerde görüyorsunuz birbirinizi bakayım bende merak ettim
Watsapta balım bi ara grup açmıştık ebru yazmıştı byrdan gelmek isteyenler özelden numarasını atsın diye sen görmedin mi ki
Çok şükür canımm. Allah iyilik versinİyiyim ablammmmm sen nasılsın
Kuzu ben gruba çok dahil olamadım ya benim telefon eror verdi :) özelden yaz istersen numaranı senlede kaynatırız aşkolsun yani :)Görmedim Canım sanırım sizi gidiler orda da mı kaynatıyorsunuz
Amin ablacım sana da inşallahÇok şükür canımm. Allah iyilik versin
CanımmmAmin ablacım sana da inşallah
Rabbim beterinden korusun canım inşallah hayırla kurtul bi an önce :) bebekler in herşey çekiliyor değil mi bende zor bi hamilelik geçirdim ama sonra hiç biri hatırlanmıyorSağol canım allah razı olsun benim pupp muş kuzu erkek bebeklerde olabiliyırmuş iç organlar temiz çok şükür ama kaşıntı fena ya ben erken tutuldum
İyi canım çok şükür biraz huysuz ama alışmaya çalışıyor dünyaya uyku düzeni yavaş yavaş oturuyor ama gerçekten sevgisi olmasa çekilmez allah sevgisini veriyo canım inşallah Rabbim isteyen herkese tattırsın başta sizlereCanımsın vallahi o kadar istiyorum ki gene peşi sıra haberler almayı.. Inşallah biri başlatır dört gözle bekliyorum valla senin gibi.. Sen nasılsın güzelliğim nasıl
Büyüyor dimi boncuk surat öp yerime nolur kokulu kokulu..
Amin kuzu he valla çekiliyor canları sağolsun napalım sıkıyoruz dişimizi :)Rabbim beterinden korusun canım inşallah hayırla kurtul bi an önce :) bebekler in herşey çekiliyor değil mi bende zor bi hamilelik geçirdim ama sonra hiç biri hatırlanmıyor
en onemlisi saglik zateb yaa o kadar kusmaya masaalah iyi beslenmiss seni baya somurmus bebiss:)Sağlıklı olsunlarda kime isterlerse ona benzesinler anacım şaka bi yanada şimdi yani ben geçen pazartesi gittim dedi 21 cm 350 gram bebişimize iyi bskmışsın hepte bebişimiz diyor bide demez mi nasılsın kaşıntıların varmış diyeanam ağız dolusu bi kahkaha patlatacaktım o sıkıntılı halimle kendimi zor tuttuö
ben daha hicbisey almadim yaa ama kizz bebis kiyagetlerine bakip bakip seviyorum onari tatmin ediyorum kendimi degisirse diye ya ama herseye bakip almiyorum :)Ayy yağmurrr kendimi kaybediyorum yemin ederim :) yeğenimde de öyleydim o elbiseleri görünce evlenip çocuk yapasım geliyordu ki o aralar asla evlenmem erkek kahrı çekemem derdim özgür kız modundaydım yanihoş zaten bayağıda bi evlenmedim zaten onun üzerine ya :) sen almadın mı bişeyler dünkü paylaştığım zıbını gördün mü? Ay ne diyeyim ramazanda geliyor yemin ediyorum bazen böyle bişeyler alırken hem bu günleri gördüğüm yaşadığım için hemde kızlar için gözlerim doluyor ya ahada yazarken bile doldu o kadar çok istiyorum ki herkesinde bu duyguyu tatmasını rabbim bu mübarek ay hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın evvela arzuma ebruma burcuma her ikisinede melteme diğer arzuya aklıma gelmeyen isteyen herkese tanıdığım tanımadığım nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?