2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Yaaa balımmm yaradanın mucizeleri çok işte sanada bi mucize verecek al bak üzme işte kendini srninde tedavisiz olacak belkide darısı sana burdaki diğer canlarıma bide isteyen herkeslere olsun inşallah

amin kuzucum amin bende inanıyorum umut hep var bazen nefis gereği üzülüyoruz ama insanoğlu işte..Fulya ablaya inanılmaz sevindim o kadar tedavi manevi sıkıntı kendiliğinden oldu vakti saati bu zamanmış demekki..
kanamam bitti benimde bakalım bu ay ovulasyon testi yapacağım kaçırmamak için..olmazsa da bi dahaki ay dondurulmuş embriyolarla deneyeceğiz..

süper ya Allahın mucizesi daha iki gün önce neler konuşuyorduk Rabbim yeter ki ol desin..nasıl sevindim bir bilsen..
abla kaç haftalık oluyor şimdi demekki doktorun dediği gün hamile kaldın değerin yüksek..
canım darısı sana olsun sağlıkla inşallah kullandığımız ilaçların gebeliği kolaylaştırdı sanırım çünkü ben hemen gebe kalan bir kadın değilim canım yaa

allah hayırlısı ile kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah

amin ablacım duyacaksın Allahın izniyle herşey çok güzel olacak..inş o ilaç etkileri bende de görünür..

Selamun aleykum arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim cümlemizin hayırlı muradlarini versin inşaallah bende hastalıkla uğraşıyordum pek giremedim ama girdiğimde ne göreyim fulya hamile maaşallah gördünmü fulyacigim ne dedim bir kere doğal hamilelik geçirdin yeniden neden olmasin degilmi cok sevindim rabbim hayırlı evlat versin

Tüp bebek ve aşılama sonrası kendiliğinden gelebiliyor bebişler balım aynen bende sevindim inşaah daha sevinç naraları çok atacağız sizlerin habeeleriyle

Arzucum allah razı olsun 6 yıldan sonra ilk kez bu kadar yüksek bir hcg ile başlıyorum gebeliğe inşallah güzel geliyir herşey alllah razı olsun darısı hayırlısı ile sana olsun

Tüp bebek ve aşılama sonrası kendiliğinden gelebiliyor bebişler balım aynen bende sevindim inşaah daha sevinç naraları çok atacağız sizlerin habeeleriyle

canım benim amin duaların yeter o güzel yüreğinle.. o kadar çok ilaç iğne kullandım ki bana da jest yapsa fena olmaz hani..

canım benim amin duaların yeter o güzel yüreğinle.. o kadar çok ilaç iğne kullandım ki bana da jest yapsa fena olmaz hani..
Yapacak inşallah canım allah büyük ummadık anda geliyor mucizeler sen içini ferah tut kendini daraltma herşey güzel olacak biz elimizden geleni yapalım gerisi yaradana kalmış o içimizi ferahlatır inşallah güzel haberlerle

evet abla buyuduk baya simdilik kusmali bulantili gidiyor henuz gecmedi yaa insaallah senin boylr olmaz rahat gevirirsi
Benim bile hala devam ediyor balım sadece kusmalar günde bir ikiye indi duruma göre bazen artıyorda bide gebelik alarjisi oldum kaşındıkça geriliyorum iyice azıyor midem bi küçük sıpa daha bakalım neler yapacak annesine :)

A.selam canım neyin var hastalıkla uğraşıyorum demişsin önemli bişey değildir inşallah

Ayyyyyy çok mutlu oldum ama yaaa gözün aydınnn inşallah sağlığıyla gelsin miniğin çok mutlu oldum gerçekten Dualarını bekleriz artık hamiş hanım

cok gecmis olsun abla yaa bnada doktorum artmasini bekliyorduk zaten dedi bundan sonra hafifler dedi baklim gerci ben onlar iyi olsunda raziyim bunlari cekmeye bugun bide gobegimin sag tarafinda agri var yaa ona taktim bende :)

cok gecmis olsun abla yaa bnada doktorum artmasini bekliyorduk zaten dedi bundan sonra hafifler dedi baklim gerci ben onlar iyi olsunda raziyim bunlari cekmeye bugun bide gobegimin sag tarafinda agri var yaa ona taktim bende :)
Sağol canım.. O bende de oluyor ara ara özellikle ayakta çok dolanınca yorulunca. Doktor normal demişti karın büyüyor bağlar geriliyor falan bebişimizde büyüyor olur o kadar tabi diyede alt yazı geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…