- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.261
Yaaa balımmm yaradanın mucizeleri çok işte sanada bi mucize verecek al bak üzme işte kendini srninde tedavisiz olacak belkide darısı sana burdaki diğer canlarıma bide isteyen herkeslere olsun inşallah
canım darısı sana olsun sağlıkla inşallah kullandığımız ilaçların gebeliği kolaylaştırdı sanırım çünkü ben hemen gebe kalan bir kadın değilim canım yaasüper ya Allahın mucizesi daha iki gün önce neler konuşuyorduk Rabbim yeter ki ol desin..nasıl sevindim bir bilsen..
abla kaç haftalık oluyor şimdi demekki doktorun dediği gün hamile kaldın değerin yüksek..
canım darısı sana olsun sağlıkla inşallah kullandığımız ilaçların gebeliği kolaylaştırdı sanırım çünkü ben hemen gebe kalan bir kadın değilim canım yaa
allah hayırlısı ile kalp atışını duymayı nasip etsin inşallah
Tüp bebek ve aşılama sonrası kendiliğinden gelebiliyor bebişler balım aynen bende sevindim inşaah daha sevinç naraları çok atacağız sizlerin habeeleriyleamin kuzucum amin bende inanıyorum umut hep var bazen nefis gereği üzülüyoruz ama insanoğlu işte..Fulya ablaya inanılmaz sevindim o kadar tedavi manevi sıkıntı kendiliğinden oldu vakti saati bu zamanmış demekki..
kanamam bitti benimde bakalım bu ay ovulasyon testi yapacağım kaçırmamak için..olmazsa da bi dahaki ay dondurulmuş embriyolarla deneyeceğiz..
Arzucum allah razı olsun 6 yıldan sonra ilk kez bu kadar yüksek bir hcg ile başlıyorum gebeliğe inşallah güzel geliyir herşey alllah razı olsun darısı hayırlısı ile sana olsunSelamun aleykum arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim cümlemizin hayırlı muradlarini versin inşaallah bende hastalıkla uğraşıyordum pek giremedim ama girdiğimde ne göreyim fulya hamile maaşallah gördünmü fulyacigim ne dedim bir kere doğal hamilelik geçirdin yeniden neden olmasin degilmi cok sevindim rabbim hayırlı evlat versin
Tüp bebek ve aşılama sonrası kendiliğinden gelebiliyor bebişler balım aynen bende sevindim inşaah daha sevinç naraları çok atacağız sizlerin habeeleriyle
Yumyumyumiyum canim insaallah bu uzuntuden sonra sende sevinirsin rabbim buradaki bütün arkadaslarima ve bana hayırlı evlat versin inşaallah
Arzucum allah razı olsun 6 yıldan sonra ilk kez bu kadar yüksek bir hcg ile başlıyorum gebeliğe inşallah güzel geliyir herşey alllah razı olsun darısı hayırlısı ile sana olsun
Yapacak inşallah canım allah büyük ummadık anda geliyor mucizeler sen içini ferah tut kendini daraltma herşey güzel olacak biz elimizden geleni yapalım gerisi yaradana kalmış o içimizi ferahlatır inşallah güzel haberlerlecanım benim amin duaların yeter o güzel yüreğinle..o kadar çok ilaç iğne kullandım ki bana da jest yapsa fena olmaz hani..
Ediyorum canım etmez miyim hiç rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın çok yakında hepinizden hamişlik haberi duyucaz inşallahAllah razı olsun canım amin inşallah dua edin olur mu bizlere de..
Ayy maşallah kat kat artsın inşallah canım benimkızlar inanamıyorum 1211 çıktı beta hcg allahım nerde isteyen kulu varsa sağlıkla nasip etsin inşallah
Benim bile hala devam ediyor balım sadece kusmalar günde bir ikiye indi duruma göreevet abla buyuduk baya simdilik kusmali bulantili gidiyor henuz gecmedi yaa insaallah senin boylr olmaz rahat gevirirsi
A.selam canım neyin var hastalıkla uğraşıyorum demişsin önemli bişey değildir inşallahSelamun aleykum arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim cümlemizin hayırlı muradlarini versin inşaallah bende hastalıkla uğraşıyordum pek giremedim ama girdiğimde ne göreyim fulya hamile maaşallah gördünmü fulyacigim ne dedim bir kere doğal hamilelik geçirdin yeniden neden olmasin degilmi cok sevindim rabbim hayırlı evlat versin
Ayyyyyy çok mutlu oldum ama yaaaCanlarım benim allah hepimizden razı olsun ne güzel destek oldunuz hepiniz sevincime uzuntume su an çok fena grip oldum hapşırmaktan bir hal oluyorum
Kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyecegin allah saglikla ve hayırlısı ile nasip ediyordur inşallah
Bu sayfada bebiş isteyen @ardemirebru_can_ebru Halim rabbime malum @burciss ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum sizlerde sağlıkla ve hayırlısi ile rabbim nasip etsin inşallah
cok gecmis olsun abla yaa bnada doktorum artmasini bekliyorduk zaten dedi bundan sonra hafifler dedi baklim gerci ben onlar iyi olsunda raziyim bunlari cekmeye bugun bide gobegimin sag tarafinda agri var yaa ona taktim bende :)Benim bile hala devam ediyor balım sadece kusmalar günde bir ikiye indi duruma görebazen artıyorda bide gebelik alarjisi oldum kaşındıkça geriliyorum iyice azıyor midem bi küçük sıpa daha bakalım neler yapacak annesine :)
Maşallah ablacım çok güzel olacak herşey inşallahArzucum allah razı olsun 6 yıldan sonra ilk kez bu kadar yüksek bir hcg ile başlıyorum gebeliğe inşallah güzel geliyir herşey alllah razı olsun darısı hayırlısı ile sana olsun
Sağol canım.. O bende de oluyor ara ara özellikle ayakta çok dolanınca yorulunca. Doktor normal demişti karın büyüyor bağlar geriliyor falan bebişimizde büyüyor olur o kadar tabi diyede alt yazı geçti :)cok gecmis olsun abla yaa bnada doktorum artmasini bekliyorduk zaten dedi bundan sonra hafifler dedi baklim gerci ben onlar iyi olsunda raziyim bunlari cekmeye bugun bide gobegimin sag tarafinda agri var yaa ona taktim bende :)
Sevgul bogazimda mikrobik bır hastalık oldu 5 gün acilde gezdim cok şükür geçti rabbim beterinden korusun şimdide babam rahatsız koah hastalığı var iyice ilerlediA.selam canım neyin var hastalıkla uğraşıyorum demişsin önemli bişey değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?