- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Arzu canımCanm ismin ilkaymıydı yanlş mı hatrlıyorm
Hatırladık canım nasılsın unuttunuz bizleri amaa arada bi girin bari ya merak ediyoruz nasıl olduğunuzuMerhabaaa buraya gecmişssiniz yeni gördüm hatırladınızmı beniii ☺☺
Okudum canım sınav a girmedim inş olurKuzum senin alımlarn iyiydi ya neden böle oldu.üni okudn mu sen
Hatırladım tatlım hoş geldin Ya Maşallahhhhh bebiş büyümüşMerhabaaa buraya gecmişssiniz yeni gördüm hatırladınızmı beniii ☺☺
Merhabaaa buraya gecmişssiniz yeni gördüm hatırladınızmı beniii ☺☺
Bu topic dua için açılmıştı
Arzu canım
Canım sarı akıntıdan birşey olmaz ki niye boşuna üzüyorsun kendini gebelerin çoğunda oluyor kokulu ise enfeksiyon olabilir yoksa canını hiç sıkmaKızlar hayırlı olsun yeni topik, inşallah bol bebişli olsun. Diğer topikte yazılanları okudum çook üzüldüm :-( bu arada bugün biraz canım sıkkın. Normalde akıntım beyaz su gibi geliyordu. Şimdi bi kaç saattir. Sarı oldu. Korkuyorum kızlar bişey olacak diye aklım çıkıyor. Belim karnım ağrıyor, psikolojik olarak. Hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim. Hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum
Bu arada oğluşun geliyormuş sağlıkla hayırla gelsin kuzum inşallah herşey istediğin gibi olurMerhabaaa buraya gecmişssiniz yeni gördüm hatırladınızmı beniii ☺☺
Kızlar hayırlı olsun yeni topik, inşallah bol bebişli olsun. Diğer topikte yazılanları okudum çook üzüldüm :-( bu arada bugün biraz canım sıkkın. Normalde akıntım beyaz su gibi geliyordu. Şimdi bi kaç saattir. Sarı oldu. Korkuyorum kızlar bişey olacak diye aklım çıkıyor. Belim karnım ağrıyor, psikolojik olarak. Hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim. Hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum
Okudum canım sınav a girmedim inş olur
Ah canm benm ablamda azmetti 3 yıl snra 85 le atandı çok şükür darısı sizlere
Amin inşallah bu yıl atansak ne güzel olur
Hakkında hayırlısı olsun canım benim her şey güzel olacak inşallahkizlar bende bugun doktordaydim topiginizi takip edemedim bende tup bebek icin gittim bakalim allahin izniyle adetle birliktebbasliycaz insaallah hayirlisi olur bizim icin topigimizdede herkes hamile kalir
Hoş geldin fıstık.. hatırladık tabi..Merhabaaa buraya gecmişssiniz yeni gördüm hatırladınızmı beniii ☺☺
Sakinecim enfeksiyondur en fazla.. doktora gittiğinde söyle alttan bir kontrol etsin korkma vesvese yapma kendine lütfen..Kızlar hayırlı olsun yeni topik, inşallah bol bebişli olsun. Diğer topikte yazılanları okudum çook üzüldüm :-( bu arada bugün biraz canım sıkkın. Normalde akıntım beyaz su gibi geliyordu. Şimdi bi kaç saattir. Sarı oldu. Korkuyorum kızlar bişey olacak diye aklım çıkıyor. Belim karnım ağrıyor, psikolojik olarak. Hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim. Hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum
Merak etme birşey olmazKızlar hayırlı olsun yeni topik, inşallah bol bebişli olsun. Diğer topikte yazılanları okudum çook üzüldüm :-( bu arada bugün biraz canım sıkkın. Normalde akıntım beyaz su gibi geliyordu. Şimdi bi kaç saattir. Sarı oldu. Korkuyorum kızlar bişey olacak diye aklım çıkıyor. Belim karnım ağrıyor, psikolojik olarak. Hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim. Hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum
Herkes aynı gün müsait olamayabilir kuzumKızlar ya evvel esmasini şöyle yapalım isim belirleyip o gün bitirelim o kişiye aynı gün hepimiz birden dua edelim enerjilerimizi birlestirelim
Aslnda iyi fikir en azndan müsait olanlar yapsınKızlar ya evvel esmasini şöyle yapalım isim belirleyip o gün bitirelim o kişiye aynı gün hepimiz birden dua edelim enerjilerimizi birlestirelim
Olur canım nasıl dersenizAslnda iyi fikir en azndan müsait olanlar yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?