2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Biraz riskli gidiyoruz ama hamdolsun bugüne şükür canım... bolca dua ile geçiriyoruz günlerimizi bakalım Sen nasılsın?
Maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kanaman mi oluyor canım korkma bende iki kere hastanede yattım kanamadan bacaklarım arasından akıp gidiyordu kanama Allah ömür verirse kucagimiza geliyor kuzular inşallah seninkide gelecek ben 2019 Ocak annesi oldum.insallahnsen 2020 Ocak annesi olacaksın güzel kalpli arkadaşım

Merhaba hanımlar nerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyor

ardemir maşallah 10 haftalık olmuşsunuz nasılsın canım
Merhaba canım topiği kaybettim bildirim de gelmiyordu şimdi rastgele buldum. Nasılsın paşalar nasıl? Çalışmaya başladın mı ben bugün itibariyle okula başladım. Oğlum da şimdilik benimle eylülde bakıcıya vericem inşallah alışırız hemen.

Maşallah ardemir de 10 haftalık olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Canım topigi takip butonuna bassan buraya mesaj yazan olursa bildirim geliyor ama dagildik maalesef kimse gelmiyor sen ben ebru ve miyaz

Ben ücretsiz izine ayrıldım canım büyük yaz tatiline girdi küçük dış çıkardı ek gıdalara geçeceğiz ay sonunda 6 aylık olacak

Sende ise başladın demek hayirli olsun inşallah iyi bir bakıcı bulursun yaz döneminde Eylül için sen nasılsın

Oglusun nenkadarlik oldu

Aynen canım ya kimse yok artık eski zamanları özlüyorum inan

Ay maşallah büyümüş de ek gıdaya mı geçiyormuş kuzu. İkisiyle uğraşmak yorucu oluyordur herhalde kolay gelsin canım.

Başladım ya seminerlere birlikte gidiyoruz oğluşla yürümeye de başladı hep peşinden koşturmaca. Bakıcıyı da buldum inşallah sorun olmaz. Benim kuzu da 1 hafta sonra 13 aylık olacak teyzesi. Ben de yaştan dolayı ikinci için başlasam diyordum şu aralar pek evde olmıycaz ağustos gibi başlamayı düşünüyorum hem biraz daha büyümüş olur kerem. Hayırlısı bakalım ikinci ne zaman gelirse artık canım ya biraz da korkuyorum yetemezsem ikisine diye ama kardeşsiz de olmaz diyorum. İşte kafam karışık...

Evet ek gıdaya geçeceğiz canım biri ergen diğeri bebek modu zaman zaman zorlanıyorum
Canim zorolacak ama inan kardeş şart ben keşke yaş aralığı daha az olsa idi keşke diyorum ama nasip böyle imiş hiç düşünme Allah kuvvet verir bencede artık düşün yaş aleyhimize işliyor

Merhaba canlar benim başım bu son bi kaç aydır biraz kalabalık hastalıklar ailesel sorunlar eşimle benlik bişey yok tabi bizim aramız yi çok şükür.. eşimin memlekete gittik hava değişimi iyi gelir diye yine olmadı akrabamızın çocuğu yoğun bakımda iki gündür yerde miyiz gökte mi bilmiyorum durumu kötü rabbimin mucizeleri bol bi mucizede ona ihsan etsin daha on yaşında boğazı düğümleniyor insanın cümle kuramıyor

Rabbim şifasını versin canım minicik çocuk yürek dayanmaz tabi

Rabbim şifasını versin canım minicik çocuk yürek dayanmaz tabi
Dayanmıyor valla ben bile böyleyken annesinin çektiği acıyı düşünmek bile istemiyorum çünkü düşünmesi bile ağır geliyor beyin ölümü gerçekleşmiş makineye bağlamışlar doktor yinede yarın bakacam anjio yapıp ama zor demiş beyni sararmaya başlamış allahım diyorum ne büyük acı ne zor bir durum nasıl atlatılır böyle bişey yürek dayanmıyor o kadar kötüyüm ki nefes alırken bile o minicik çocuk orda canıyla cebelleşirken suç işliyormuşum gibi hissediyorum yoğun bakımda normalde göstermiyorlardı mikrop kapar diye doktor bugün anneyi almış içeri kadın çıkınca düşmüş kalmış doktor son zamanlarını çocuğuyla gersin diye akşamda git çocuğunun ysnına otur konuş onunla zaman geçir demiş içim paramparça ya ben çocuğumdan kan alamadılar feryat figan ağladı diye çok kötü oldum o anne evladının ölümünü bekliyor allahım srn sabır ver

Ay canım okuyunca çok kötü oldum rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah. Rabbim peygamber sabrı nasip eylesin çok zor gerçekten diyecek söz bulamıyorum inan

Ay canım okuyunca çok kötü oldum rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah. Rabbim peygamber sabrı nasip eylesin çok zor gerçekten diyecek söz bulamıyorum inan
Amiiinnnnn amiinn amiiinnn çok amin. Benimde diyecek sözüm yok canım nasıl bi cümle anlatabilir ki bu acıyı ne zor şeymiş annelik ayağı taşa değse ciğerin sızlıyorsa bunda sökülüyor o zaman bu gece sabah olur mu o anne içn ya yarın doktor ne diyecek yüzde bir bi umut bile olsa ciğeri yana yana bekleyecek ne zormuş beklemek ona baktıkça daha iyi anlıyorum rabbim sabır versin çocuğu bldiğim tanıdığım için atamıyorum üzerimden bu durumu nereye baksam gözümün önünde resmen

Merhabalar A anneveoglusu ablacım bir değişiklik yok hayatımda olacağını pek sanmıyorum rutin devam bugün evimi su bastı canım çok sıkıldı buna da şükür yine de baya büyümüş tosuncuk rabbim hepinize bağışlasın meleklerinizi.

Rabbim sabır versin kuzum

Çok üzüldüm canım Allah şifa versin anne ve babasina bağışlasın ne olmuştu ne hastalığı varmış komada yavru
Allah hiç bir anne ve babayı evladı ile sınamasın çok zor inşallah mucizesini göstersin rabbim

Kaybettik maalesef kafasından yaralanmıştı uzun mesele dün umut var demişti doktor ne çok sevinmiştik azda olsa umutsuz değil diye yeşerir o umut diye. Yeşermedi... Merakta bırakmamak için girdim haber vereyim dedim bi süre girebilir miyim bilmiyorum duasını esirgemeyenden de allah razı olsun keşke yaşanmasaydı bu acı ama rabbim en iyisini bilir allah annesinin yüreğini genişletsin sabır versin sürekli bayılıyordu kaç gündür ne olacak nasıl sarılacaak o yara bilmiyorum ne zor bişey ne büyük yara allahım yardımcısı olsun doğur büyüt toprağa ver yüreğim dağlanıyor

Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…