- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.241
Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHayırlı ramazanlar
8. gün betahcg 122
Dua eden canlarım Allah gönlünüzün muradını versin
Geçmiş olsun canımArkadaşlar uzun zaman kimse girmeyince artik kimse girmeyecek heralde dedim bende fazla bakamadım sevgul iyi düşünmüşsün fulya yok dişlerim bitmedi daha çok çekim yapıldı benimde babam kalıp krizi geçirdi anjiyo oldu o yuzden fazla giremedim ama ne okunursa okurum inşaallah
Allah razı olsun adaşımAdaşım çok sevindim evladını kucağına almak nasip olsun
Beni unutmayanımRabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Allah razı olsun adaşımher isteyene nasip etsin
Bu arada amcaya da çok geçmiş olsun acil şifalar
Beni unutmayanımcanımsın... Amin inşallah Allahıma emanet...
Allah şifa versin canım karar verebilsek okuyacaz da bakalım okumak isteyeni etiketleriz inşallah kesinleşirseArkadaşlar uzun zaman kimse girmeyince artik kimse girmeyecek heralde dedim bende fazla bakamadım sevgul iyi düşünmüşsün fulya yok dişlerim bitmedi daha çok çekim yapıldı benimde babam kalıp krizi geçirdi anjiyo oldu o yuzden fazla giremedim ama ne okunursa okurum inşaallah
Canım bende senden haber var mı diye merak ettim çok sevindim test günün yarındi dimi nasıl mutlu oldum anlatamam sana maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahIdrar testim sanırım pozitiiiifff
Yasasin bayram var bayram çok sevindim kan testi ile tescilli artıkHayırlı ramazanlar
8. gün betahcg 122
Dua eden canlarım Allah gönlünüzün muradını versin
Canım sanada babaciginada geçmiş olsun amca nasıl şimdiArkadaşlar uzun zaman kimse girmeyince artik kimse girmeyecek heralde dedim bende fazla bakamadım sevgul iyi düşünmüşsün fulya yok dişlerim bitmedi daha çok çekim yapıldı benimde babam kalıp krizi geçirdi anjiyo oldu o yuzden fazla giremedim ama ne okunursa okurum inşaallah
Amin canım hayırlı ramazanlarMerhaba hanımlar ♥
Hayitli ramazanlar geçen sene Ramazan'ın ikinci günü idrar testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu minik mucizen hayallerin bittiği zaman ben burdayım demişti şükürler olsun şimdi kucağımda rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
Canımmm Allah muradını versin çok çok çok sağolYasasin bayram var bayram çok sevindim kan testi ile tescilli artık
amin canım çok bekledin ramazan şekeri geldi çok şükür rabbime
İyi cok şükür Allah razi olsunCanım sanada babaciginada geçmiş olsun amca nasıl şimdi
Yaptırdım canım 418 cıktı Hamdolsun
Maşallah canım güzel haberler devam etsin inşallahYaptırdım canım 418 cıktı Hamdolsun
Bir kere daha tekrarlayıp görüşelim dedi heralde önümüzdeki haftasonu da kontrole çağırır
Oğluşun ne tatlı canım maşallah sübhanallahGünaydın hanımlar ❤
ardemir testi yaptırdın mi Dr ne dedi
Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahYaptırdım canım 418 cıktı Hamdolsun
Bir kere daha tekrarlayıp görüşelim dedi heralde önümüzdeki haftasonu da kontrole çağırır
Hayırlı ramazanlar.. Aminnn çok çok amin ablaMerhaba hanımlar ♥
Hayitli ramazanlar geçen sene Ramazan'ın ikinci günü idrar testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu minik mucizen hayallerin bittiği zaman ben burdayım demişti şükürler olsun şimdi kucağımda rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?