2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum hepinize
Amin allah razı olsun biz yine uzağız canım içinde olmayınca birebir içindekiler kadar anlayamıyorsun bişeyleri ne kadar üzülsende. rabbim annesine sabır versin yardım etsin en zor sınav onun ki allahım alnının akıyla çıkmasını nasip etsin isyana düşürmeden

Merhaba hanımlar nerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyor

ardemir maşallah 10 haftalık olmuşsunuz nasılsın canım
Canım 11 olduk hatta... 1 hafta önden gidiyor minik daha iyiyim hamdolsun
Senden naber? Tatile girdi büyük kuzu heralde...
Canım çok çok teşekkür ederim büyütmeye çalışıyorum işte Sen nasılsın?

Allah rahmet eylesin canım çok acı gerçekten rabbim ailesine peygamber sabrı versin inşallah

İyiyim canım okula başladım oğlumla seminere gidiyoruz. Senin hamilelik nasıl gidiyor birkaç haftaya cinsiyeti öğrenirsin içine bişey doğuyorum arzucum.

Oyy nasıl su bastı evini çok zarar yoktur inşallah çok geçmiş olsun. Allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini alırız yakında

Y yumiyumm nerdesin canım nasılsın

Maşallah maşallah 41 kere maşallah yakında cinsiyeti belli olur küçük ek gıdalara başladı büyük tatile girdi ergen modunda beni deli ediyor

Rabbim hiç bir anneyi evlâd acısıyla yakmasin çok üzüldüm başınız sağolsun sözün bittiği yer...

Rabbim hiç bir anneyi evlâd acısıyla yakmasin çok üzüldüm başınız sağolsun sözün bittiği yer...
Aminn abla ben daha gidip göremedim benim oğlan da etkilendi ağlamamdan sitresimden bir haftadır hiç durmuyor hem o kçhemde annesini o haliyle görmeye yüreğim dayanır mı bilmiyorum ya tabiki gitmem gerek gidecemde ama az bi evin sakinlemesini beklemem gerek ki oğlanıda götürebileyim kimsede durmuyor çünkü ara ara dönemsel oluyor böyle ben çok sitresliyken

Merhabalar herkese hayırlı cumalar yazamazsam hayırlı bayramlar... rabbim sevdikleriniz ile nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin

Bir gün buraya bunu koyabilme ihtimali mi bile unutmuştum ama Rabbim ol diyip olduğuna kadar bu kadarını yaşamak bile çok güzeldi umarım herşey yolunda gider daha nice güzel haberleri paylaşabilirim ❤
Nasıl sevindim canım anlatamam sen de sonunda bu mutluluğu yaşadın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.Güzel haberlerini bekliyorum.

Bir gün buraya bunu koyabilme ihtimali mi bile unutmuştum ama Rabbim ol diyip olduğuna kadar bu kadarını yaşamak bile çok güzeldi umarım herşey yolunda gider daha nice güzel haberleri paylaşabilirim ❤
Şükürler olsun ki Rabbim senin güzel yüzünü de güldürdü canımın içi içiiiiii ne kadar sevindiğimizi anlatamam Kurban olduğum mevlam tamamına erdirsin inşallah Dualarım seninle Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine her şeyin yolunda gideceğine inancım tam Maşallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…