- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.301
Amin allah razı olsun biz yine uzağız canım içinde olmayınca birebir içindekiler kadar anlayamıyorsun bişeyleri ne kadar üzülsende. rabbim annesine sabır versin yardım etsin en zor sınav onun ki allahım alnının akıyla çıkmasını nasip etsin isyana düşürmedenAllah rahmet eylesin sabırlar diliyorum hepinize
Canım 11 olduk hatta... 1 hafta önden gidiyor minikMerhaba hanımlar nerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyor
ardemir maşallah 10 haftalık olmuşsunuz nasılsın canım
Canım çok çok teşekkür ederim büyütmeye çalışıyorum işte Sen nasılsın?Merhaba canım topiği kaybettim bildirim de gelmiyordu şimdi rastgele buldum. Nasılsın paşalar nasıl? Çalışmaya başladın mı ben bugün itibariyle okula başladım. Oğlum da şimdilik benimle eylülde bakıcıya vericem inşallah alışırız hemen.
Maşallahardemir de 10 haftalık olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Allah rahmet eylesin canım çok acı gerçekten rabbim ailesine peygamber sabrı versin inşallahKaybettik maalesefkafasından yaralanmıştı uzun mesele dün umut var demişti doktor ne çok sevinmiştik azda olsa umutsuz değil diye yeşerir o umut diye. Yeşermedi... Merakta bırakmamak için girdim haber vereyim dedim bi süre girebilir miyim bilmiyorum duasını esirgemeyenden de allah razı olsun keşke yaşanmasaydı bu acı ama rabbim en iyisini bilir allah annesinin yüreğini genişletsin sabır versin sürekli bayılıyordu kaç gündür ne olacak nasıl sarılacaak o yara bilmiyorum ne zor bişey ne büyük yara allahım yardımcısı olsun doğur büyüt toprağa ver yüreğim dağlanıyor
İyiyim canım okula başladım oğlumla seminere gidiyoruz. Senin hamilelik nasıl gidiyor birkaç haftaya cinsiyeti öğrenirsin içine bişey doğuyorum arzucum.Canım 11 olduk hatta... 1 hafta önden gidiyor minikdaha iyiyim hamdolsun
Senden naber? Tatile girdi büyük kuzu heralde...
Canım çok çok teşekkür ederim büyütmeye çalışıyorum işte Sen nasılsın?
Merhabalar A anneveoglusu ablacım bir değişiklik yok hayatımda olacağını pek sanmıyorum rutin devam bugün evimi su bastı canım çok sıkıldı buna da şükür yine de baya büyümüş tosuncuk rabbim hepinize bağışlasın meleklerinizi.
Canım 11 olduk hatta... 1 hafta önden gidiyor minikdaha iyiyim hamdolsun
Senden naber? Tatile girdi büyük kuzu heralde...
Canım çok çok teşekkür ederim büyütmeye çalışıyorum işte Sen nasılsın?
Kaybettik maalesefkafasından yaralanmıştı uzun mesele dün umut var demişti doktor ne çok sevinmiştik azda olsa umutsuz değil diye yeşerir o umut diye. Yeşermedi... Merakta bırakmamak için girdim haber vereyim dedim bi süre girebilir miyim bilmiyorum duasını esirgemeyenden de allah razı olsun keşke yaşanmasaydı bu acı ama rabbim en iyisini bilir allah annesinin yüreğini genişletsin sabır versin sürekli bayılıyordu kaç gündür ne olacak nasıl sarılacaak o yara bilmiyorum ne zor bişey ne büyük yara allahım yardımcısı olsun doğur büyüt toprağa ver yüreğim dağlanıyor
Amin amin amin allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin canım çok acı gerçekten rabbim ailesine peygamber sabrı versin inşallah
Aminn abla ben daha gidip göremedim benim oğlan da etkilendi ağlamamdan sitresimden bir haftadır hiç durmuyor hem o kçhemde annesini o haliyle görmeye yüreğim dayanır mı bilmiyorum yaRabbim hiç bir anneyi evlâd acısıyla yakmasin çok üzüldüm başınız sağolsun sözün bittiği yer...
Şükür elhamdülillah prensesim iyidir Sen nasılsın?Merhabalar nasılsınız canlar
Çok şükür balım iyiyim bende.. sen nasılsınMerhabalar nasılsınız canlar
İyiyim elhamdülillah ebrucuğum sen nasılsınMerhabalar nasılsınız canlar
Nasıl sevindim canım anlatamamBir gün buraya bunu koyabilme ihtimali mi bile unutmuştum ama Rabbim ol diyip olduğuna kadar bu kadarını yaşamak bile çok güzeldi umarım herşey yolunda gider daha nice güzel haberleri paylaşabilirim ❤
Çooook teşekkür ederim canımmm inşallah dualarınızı bekliyorumNasıl sevindim canım anlatamamsen de sonunda bu mutluluğu yaşadın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.Güzel haberlerini bekliyorum.
Şükürler olsun ki Rabbim senin güzel yüzünü de güldürdü canımın içi içiiiiiiBir gün buraya bunu koyabilme ihtimali mi bile unutmuştum ama Rabbim ol diyip olduğuna kadar bu kadarını yaşamak bile çok güzeldi umarım herşey yolunda gider daha nice güzel haberleri paylaşabilirim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?