- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.261
Canım Allah nasip ederse salı akşam görüşeceğiz doktorumuzla.. inşallah daha güzel haberler vereceğim Dün kan testimi yenilememi istedi artışı görmek için 1088 olmuş 13. gün işte..ardemir nasılsın canım Dr gittin mi
Maşallah canım maşallah sağlıkla güzel haberlerini bekliyorumCanım Allah nasip ederse salı akşam görüşeceğiz doktorumuzla.. inşallah daha güzel haberler vereceğim Dün kan testimi yenilememi istedi artışı görmek için 1088 olmuş 13. gün işte..17. gün kese kontrolü inşallah güzel haberler alırım ve hemen yazarım çıkar çıkmaz
Selam Fulya ablacım yok daha doğurmadım bekelemedeyim Cumartesi kontrol var çatı muayenesi yapacak galiba duruma göre belli olacak bakalım. Sen nasılsın oğluşların nasılardemir Dr ne dedi canım haber vermedin güzel haberlerini bekliyorum
ebru_can_ebru nasılsın canım
M miyaz nerelerdesin pasam nasıl
burciss doğum oldu mu hayirlisi ile
Maşallah mutlu sona az kalmış nasıl geçti Dr kontrolün bellimi tarihSelam Fulya ablacım yok daha doğurmadım bekelemedeyim Cumartesi kontrol var çatı muayenesi yapacak galiba duruma göre belli olacak bakalım. Sen nasılsın oğluşların nasıl
Aynen son günlerimi uyuyarak değerlendiriyorum ben deMaşallah mutlu sona az kalmış nasıl geçti Dr kontrolün bellimi tarih
Biz iyiyiz büyük oğlum çok hasta oldu geçen hafta okula gidemedi küçükte iyi bol bol uyu doğunca uyku uzun süre yok
Aynen son günlerimi uyuyarak değerlendiriyorum ben deçatım basıkmış üstten normal Doğum olabilir ama uzun sürebilir dedi birde benim panik biri olduğumu bildiği için sezeryan önerdi.. sancı sırasında bebek nabzı düşerse panik olursun dedi..Cuma öğlen 1 de sezeryan olacak büyük ihtimalle...çok geçmiş olsun bu arada
Çoook teşekkür ediyorum ablacım amin inşallahOyoy oy oy oy ne güzel kavuşma tarihiniz belli olmuş ben de oğlumu cuma günü kucağıma almıştım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kavuşun inşallah
doğumdan sonra durumunu bildir bize oldu mu şimdiden tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla böyle güzel günleri diğer bekleyen arkadaşlara da nasip etsin
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah başınız sağolsun
Sağolasın AblacımRabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah başınız sağolsun
Selam abla valla bizde çok hastaydık salgın var çocuk mahfoldu sekiz aylık oldu ilk defa ateşi çıktı ve 39 lara tıtmandı lurup fitil düşüremedik baktık olmuyor tekrar avcil orda boş müdahale ettiler damar yolu açmaya çalıştılar bas bas bağırttılsr çocuğu ordan üniversite aciline doktor kızdı çocuk acilindeki ne diye damar yolu açıyorlar hemde üç yerden denemişler falan diye ağır boğaz rnfeksiyonu dedi antibiyotik şurup para etmedi ipne ve buhar takviyesi yapıldı bende kaptım üstüne dah o iyileşmeden iki hafta çektik çok şükür şimdi iyiyiz işte sen nasılsın çocuklar nasıl arzunun da kanaması vardı hastanedeydi yatış verdiler şiödi kanama durdu çok şükür kalo atışlarıda başladı miniğimizin evinde.. Bulantısı çok bakamıyordur odaardemir Dr ne dedi canım haber vermedin güzel haberlerini bekliyorum
ebru_can_ebru nasılsın canım
M miyaz nerelerdesin pasam nasıl
burciss doğum oldu mu hayirlisi ile
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruna hastalık gerçekten çok zor bir eve girdi mi özellikle bebekler de çok sıkıntı oluyor toparlanmaniza sevindimSelam abla valla bizde çok hastaydık salgın var çocuk mahfoldu sekiz aylık oldu ilk defa ateşi çıktı ve 39 lara tıtmandı lurup fitil düşüremedik baktık olmuyor tekrar avcil orda boş müdahale ettiler damar yolu açmaya çalıştılar bas bas bağırttılsr çocuğu ordan üniversite aciline doktor kızdı çocuk acilindeki ne diye damar yolu açıyorlar hemde üç yerden denemişler falan diye ağır boğaz rnfeksiyonu dedi antibiyotik şurup para etmedi ipne ve buhar takviyesi yapıldı bende kaptım üstüne dah o iyileşmeden iki hafta çektik çok şükür şimdi iyiyiz işte sen nasılsın çocuklar nasıl arzunun da kanaması vardı hastanedeydi yatış verdiler şiödi kanama durdu çok şükür kalo atışlarıda başladı miniğimizin evinde.. Bulantısı çok bakamıyordur oda
Başınız başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunA anneveoglusu ablacım merhaba yakın zamanda ananemi kaybettik pek iyi değildim yeni girebildim iyi olamaya çalışıyorum sen nasılsın geçmiş olsun bu arada oğlun baya büyümüş... burcum hayırlı sağlıklı doğumlar ❤
Amin inşallah ablacım geçmiş olsunBaşınız başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
BenBen iyiyim çok şükür büyük oğlan hastaydı o da toparlıyor evet küçükpaşa 5 aylık olacak Allah sağlık versin Rabb'im sana da hayırlısıyla bu güzel duyguyu tattırsın
Geçmiş olsun AblacımSelam abla valla bizde çok hastaydık salgın var çocuk mahfoldu sekiz aylık oldu ilk defa ateşi çıktı ve 39 lara tıtmandı lurup fitil düşüremedik baktık olmuyor tekrar avcil orda boş müdahale ettiler damar yolu açmaya çalıştılar bas bas bağırttılsr çocuğu ordan üniversite aciline doktor kızdı çocuk acilindeki ne diye damar yolu açıyorlar hemde üç yerden denemişler falan diye ağır boğaz rnfeksiyonu dedi antibiyotik şurup para etmedi ipne ve buhar takviyesi yapıldı bende kaptım üstüne dah o iyileşmeden iki hafta çektik çok şükür şimdi iyiyiz işte sen nasılsın çocuklar nasıl arzunun da kanaması vardı hastanedeydi yatış verdiler şiödi kanama durdu çok şükür kalo atışlarıda başladı miniğimizin evinde.. Bulantısı çok bakamıyordur oda
Sağol balım allah razı olsunGeçmiş olsun Ablacım
Aynen çok zordu yani normalinde de çok ateşlenen bi çocuk değil böyle sekiz ay sonra birden 39 derecelere çıkınca bi afalladım ya sabaha kadar uyumadım ateşi bir haftaya kadar sürdü tam iyileşmesi iki hafta işte ağzının içi yüksek ateş ve antibiyotiklerden yara oldu pişti hep mams içmek istemiyırdu iki gündür azar azar içiyor işte rabbim miniklere sağlık sıhhat versinde biz bi şekilde idare ediyoruz ya bende oldum ateş 40 a çıkıyordu ben dayanamazken onlar minik halleriyle nasıl dayanıyorlar diye ne çok üzüldüm en ağır hastalıkları bu olsun. Szede çok geçmiş olsun şükür senin minikte kapmamış ya ikisi bir hasta olsa daha fena olacaktı salgın var çok feciÇok çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavruna hastalık gerçekten çok zor bir eve girdi mi özellikle bebekler de çok sıkıntı oluyor toparlanmaniza sevindim
Bizz de iyiyiz Benim de oğlan hastaydı büyüğü çok zorlu geçirdi bir hafta okula gidemedi Allah'a çok şükür toparladı öksürük kaldı o da geçer inşallah küçük salyali diş çıkaracak galiba
Arzu hakkında bilgi verdiğin için teşekkür ederim rabbim sağlıkla bebeğini ona bağışlasın bu süreci sıkıntısız atlasın İnşallah Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?