- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.341
Bizim minige de yürüteç aldık atom karinca gibi ya ordan oraya :) amin balım Allah razı olsun seninde ijibci bebek bekletmeden gelir inşallah hayırlaBiz de iyiyiz teyzesi 15 aylık olduk hiç durmuyor hep koşturmaca. Totem yaptım canım bu ay denemelere başladım bakalım ne zaman nasip olacak ikinci. Allah kolaylık versin çabucak çıkıversin dişleri paşanın
Maşallah sübhanallah1204 çıktı değerim Perşembe kese için kontrole çağırdı
Amin canım benimBizim minige de yürüteç aldık atom karinca gibi ya ordan oraya :) amin balım Allah razı olsun seninde ijibci bebek bekletmeden gelir inşallah hayırla
Oyy nasıl su bastı evini çok zarar yoktur inşallah çok geçmiş olsun. Allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini alırız yakında
@yumiyumm nerdesin canım nasılsın
Canım ya ne kadar sevindim bilemezsin rabbim seninde yüzünü güldürdü çok şükür uzun zamandır babamla uğraşıyoruz babam iyi oldu o sırada eşimin izni nedeniyle giresuna gittik daha yeni geldik bir bakayım dedim çok sevindim öpüyorum seniÇooook teşekkür ederim arzu Ablam herşeyim her zaman beraberiz elhamdulillahBu arada bal oğluş arzu ablamın ki
Çooook teşekkür ederim Ablacım dualarını eksik etme inşallah çok güzel olacak herşeyCanım ya ne kadar sevindim bilemezsin rabbim seninde yüzünü güldürdü çok şükür uzun zamandır babamla uğraşıyoruz babam iyi oldu o sırada eşimin izni nedeniyle giresuna gittik daha yeni geldik bir bakayım dedim çok sevindim öpüyorum seni
İnşallah canım duamdasinÇooook teşekkür ederim Ablacım dualarını eksik etme inşallah çok güzel olacak herşey
Fulya abla nerelerdesinOyy nasıl su bastı evini çok zarar yoktur inşallah çok geçmiş olsun. Allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini alırız yakında
@yumiyumm nerdesin canım nasılsın
Sanırım gebesin hayırlı olsun canımİyiyim canım okula başladım oğlumla seminere gidiyoruz. Senin hamilelik nasıl gidiyor birkaç haftaya cinsiyeti öğrenirsin içine bişey doğuyorum arzucum.
Evet canım hamileyim amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza beni bulantı mahvediyor sen atlatmışsındır artık. En rahat dönemindesin hamişliğin. Cinsiyeti öğrendin mi neyin oluyorSanırım gebesin hayırlı olsun canımsağlıcakla kucağına al inşallahh
Kızım olacak nasip olursaEvet canım hamileyim amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza beni bulantı mahvediyor sen atlatmışsındır artık. En rahat dönemindesin hamişliğin. Cinsiyeti öğrendin mi neyin oluyor
Amin canım maşallah prensese benim de oğlum var ya rabbim tabi hayırlısını nasip etsin ama kızım olursa ikisinin tadına da varmış olucam. Bir aya öğrenirim herhalde belirtiler ilkiyle aynı herkes de senin yine oğlun olucak diyor bakalım doğru mu çıkacakKızım olacak nasip olursabizde lekelenme ağrı ile uğraştık arada ağrım oluyor ama yine de iyiyim çok şükür çok sevindim ama gerçekten rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı yaz bana öğrenince inşallah kızdırAmin canım maşallah prensese benim de oğlum var ya rabbim tabi hayırlısını nasip etsin ama kızım olursa ikisinin tadına da varmış olucam. Bir aya öğrenirim herhalde belirtiler ilkiyle aynı herkes de senin yine oğlun olucak diyor bakalım doğru mu çıkacak
Yazarım canım Allah tan hayırlısını diliyorumHadi hayırlısı yaz bana öğrenince inşallah kızdır
Amin canım inşallah sorma benim de bunda çok bulantım oluyor geçer inşallah bir iki haftaya bugün ikili için gidicem hayırlı sonuçlarla dönerim inşallah.beren20
hadi gözün aydın canım benim Çok sevindim Sağlıkla kavuş inşallah
Valla bulantı deyince gözüm dönüyor Allah kurtarsın tüm çekenleriiçinde senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?