2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bizim minige de yürüteç aldık atom karinca gibi ya ordan oraya :) amin balım Allah razı olsun seninde ijibci bebek bekletmeden gelir inşallah hayırla

Oyy nasıl su bastı evini çok zarar yoktur inşallah çok geçmiş olsun. Allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini alırız yakında

@yumiyumm nerdesin canım nasılsın

iyiyim fulya abla şükürler olsun sen nasılsın çocuklar nasıl ömer büyümüştür şimdi maşallah..pek bakamıyorum buralara ama arada girip okuyorum herkes iyi çok şükür..

Çooook teşekkür ederim arzu Ablam herşeyim her zaman beraberiz elhamdulillah Bu arada bal oğluş arzu ablamın ki
Canım ya ne kadar sevindim bilemezsin rabbim seninde yüzünü güldürdü çok şükür uzun zamandır babamla uğraşıyoruz babam iyi oldu o sırada eşimin izni nedeniyle giresuna gittik daha yeni geldik bir bakayım dedim çok sevindim öpüyorum seni

Çooook teşekkür ederim Ablacım dualarını eksik etme inşallah çok güzel olacak herşey

Sanırım gebesin hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallahh
Evet canım hamileyim amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza beni bulantı mahvediyor sen atlatmışsındır artık. En rahat dönemindesin hamişliğin. Cinsiyeti öğrendin mi neyin oluyor

Kızım olacak nasip olursa bizde lekelenme ağrı ile uğraştık arada ağrım oluyor ama yine de iyiyim çok şükür çok sevindim ama gerçekten rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah

Amin canım maşallah prensese benim de oğlum var ya rabbim tabi hayırlısını nasip etsin ama kızım olursa ikisinin tadına da varmış olucam. Bir aya öğrenirim herhalde belirtiler ilkiyle aynı herkes de senin yine oğlun olucak diyor bakalım doğru mu çıkacak

Hadi hayırlısı yaz bana öğrenince inşallah kızdır

ebru_can_ebru
Ben varım kuzuuumm büyüt benim minik kuşumu Yiicem onu...
He bu arada fulya forumdan ayrılmış ne yazık ki Bir forumda whatsapp için anlaşmışlar ceza alınca kızmış gelmeyeceğim demiş

beren20
hadi gözün aydın canım benim Çok sevindim Sağlıkla kavuş inşallah
Valla bulantı deyince gözüm dönüyor Allah kurtarsın tüm çekenleri içinde senide
Amin canım inşallah sorma benim de bunda çok bulantım oluyor geçer inşallah bir iki haftaya bugün ikili için gidicem hayırlı sonuçlarla dönerim inşallah.
Senin de az kalmış maşallah en güzel zamanların alışveriş heyecanı falan ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…