- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.381
Yaaa çok mutlu oldum Aylin yaa gözün aydın canım nasılsın bebiş nasılMaşallah kuzularınabende çok şükür miniğimi bekliyorum
Şimdilik iyiyim çok şükür. Bebişte iyi en son geçen hafta c.tesi gittim doktora yanaklı bir kızım olacakmışYaaa çok mutlu oldum Aylin yaa gözün aydın canım nasılsın bebiş nasıl
Yaaaa çok özledim seniYaaa çok mutlu oldum Aylin yaa gözün aydın canım nasılsın bebiş nasıl
Büyüdü teyzesi 3 aylık oldu senin ki de kocaman olmuştur 2 ay vardı galiba aralarındaMinnoş büyüdü mü
Maşallah kuzularına canım dediğin gibi kızım 3 aylık oldu bile oğlum da 27 aylık 2 bebekle uğraşmak biraz zor oğlum çok hareketli. Rabbim uzun sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza.Merhaba hanımlar eski dost sizi çok ozledim
siteden uzaklaştırma almıştım o yüzden yazamadım bakıyorum aramızda anne olmayan kalmamış ben yokken çok sevindim yaa hepiniz adına çok sevindim
beren20 ikinci tura bile dönmüş Allah analı ve babalı büyütsün inşallah kuzuları
benim Alper ergenus Ömer bebekus takılıyor iyiyiz şükür Ömer 20 aylık oldu uykusuz kudurgun sıpa çok şükür
ben hala ücretsiz izindeyim evdeyim
ardemir bebiş ne kadarlık oldu kizmi erkek mi
M miyaz oglusun nasıl kuzum
beren20 tebrik ederim ikinci kuzun gelmiş nasılsınız
ebru_can_ebru masalah senin kuzunda gelmiş
Nici yazamadim yumiyumm ne yaptı kızlar tüp bebek deniyordu yine nick yazamadim swearthes nasıl kızı nasıl
D Deli_manya sen nasılsın kızın nasıl canim
Aynen bizde 5 oldukBüyüdü teyzesi 3 aylık oldu senin ki de kocaman olmuştur 2 ay vardı galiba aralarında
Maşallah rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallahAynen bizde 5 olduk
Merhaba ablacım bende uzun süredir giremiyorum siteye oğluşum iyi çok şükür sen nasılsın kuzular nasılMerhaba hanımlar eski dost sizi çok ozledim
siteden uzaklaştırma almıştım o yüzden yazamadım bakıyorum aramızda anne olmayan kalmamış ben yokken çok sevindim yaa hepiniz adına çok sevindim
beren20 ikinci tura bile dönmüş Allah analı ve babalı büyütsün inşallah kuzuları
benim Alper ergenus Ömer bebekus takılıyor iyiyiz şükür Ömer 20 aylık oldu uykusuz kudurgun sıpa çok şükür
ben hala ücretsiz izindeyim evdeyim
ardemir bebiş ne kadarlık oldu kizmi erkek mi
M miyaz oglusun nasıl kuzum
beren20 tebrik ederim ikinci kuzun gelmiş nasılsınız
ebru_can_ebru masalah senin kuzunda gelmiş
Nici yazamadim yumiyumm ne yaptı kızlar tüp bebek deniyordu yine nick yazamadim swearthes nasıl kızı nasıl
D Deli_manya sen nasılsın kızın nasıl canim
Bende iyiyim şükür büyük 7. Sınıf ergenus küçük meraklı ellek bebekus onlarla geçiyor günlerMerhaba ablacım bende uzun süredir giremiyorum siteye oğluşum iyi çok şükür sen nasılsın kuzular nasıl
Ayy abla çok yaşa e mi Allah iyilik versinBende iyiyim şükür büyük 7. Sınıf ergenus küçük meraklı ellek bebekus onlarla geçiyor günler
beren20 maşallah canım şimdi yorulursun ama iki üç yıl sonra birden büyüyüp birlikte oynayacaklar sende rahat edeceksin Allahın izniyle
Merhaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Rabbim yardımcımız olsun. Hocadan memnun kaldınız mı?Kuzum benim doktorumun kliniği var armadanın arkasında Seyit Temel Ceyhan.. genart 'la çalışıyor oda.. laboratuvarına çok güveniyor birde pgt en yaygın burada yapılıyor daha uzman olmuşlar kuzucum.. Allahım bir seferde kurtarsın inşallah Tek dileğimiz o..
Yazmam mı hemen yazarım
Zaten annemlere kayinvalidemlere ve sizlere haber vereceğim başka kimseler bilmeyecek..
Maşallah paşalara aynen dediğin gibi şu aralar çok zorlanıyorum ama geçecek ve bu günlerini özliycem. En büyük yardımcım annem iyi ki var.Bende iyiyim şükür büyük 7. Sınıf ergenus küçük meraklı ellek bebekus onlarla geçiyor günler
beren20 maşallah canım şimdi yorulursun ama iki üç yıl sonra birden büyüyüp birlikte oynayacaklar sende rahat edeceksin Allahın izniyle
Oh sağolsun yanındalarMaşallah paşalara aynen dediğin gibi şu aralar çok zorlanıyorum ama geçecek ve bu günlerini özliycem. En büyük yardımcım annem iyi ki var.
Merhaba bugün rastgele bakmak istedim siteye eski mesajlar aklıma geldi ne güzel yoldaş olmuşuz birbirimize .. benide sormuşsun Galiba çok şükür iyiyim kızım 31 aylık oldu elinizden öperBende iyiyim şükür büyük 7. Sınıf ergenus küçük meraklı ellek bebekus onlarla geçiyor günler
Nasılsın canım büyütmüşsün minnoşu masallah evet çok güzel yoldaş olduk gerçekten neler yaşadık beraber Sevindik beraber üzüldük hiç birinizi unutmuyorum dualarimdasiniz her daimMerhaba bugün rastgele bakmak istedim siteye eski mesajlar aklıma geldi ne güzel yoldaş olmuşuz birbirimize .. benide sormuşsun Galiba çok şükür iyiyim kızım 31 aylık oldu elinizden öpereşimin tayini ağrıya çıktı buraya yerleştik 3 yıl burdayım hayırlısı bakalım alışmaya çalışıyorum..sen nasılsın oğlunun biri büyüktü okula gidiyordu galiba diğeri küçük sanırım
Çok şükür büyüdü teyzesi artık 2. Yi düşünüyorum bakalım nasip senin kuzu napiyo sen 2. Yi düşünüyor musunNasılsın canım büyütmüşsün minnoşu masallah evet çok güzel yoldaş olduk gerçekten neler yaşadık beraber Sevindik beraber üzüldük hiç birinizi unutmuyorum dualarimdasiniz her daim
Merhaba.. çok şükür güzel sonucum yanımda 11 aylıkMerhaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Rabbim yardımcımız olsun. Hocadan memnun kaldınız mı?
Hayırlı olsun ve hayırlı evlat olsun. Maşallah çok sevindim sizin adınıza. Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz ne idi. Özel muayeneye mi devam ettiniz süreçte?Merhaba.. çok şükür güzel sonucum yanımda 11 aylıkdarısı en doğru zamanda hayırlısıyla sizinde başınıza.. evet ben çok memnun kaldım Sadece son 2 ayımda kendisiyle vedalaşmak zorunda kaldım o da doğum için endişelerim vardı Onun haricinde hiç bir sorun yaşamadık..
Gercekten sağ olsunlar haklarını ödeyemem sen nasılsın canım prenses büyümüş maşallahOh sağolsun yanındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?