2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Maşallah kuzularına canım dediğin gibi kızım 3 aylık oldu bile oğlum da 27 aylık 2 bebekle uğraşmak biraz zor oğlum çok hareketli. Rabbim uzun sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza.

Merhaba ablacım bende uzun süredir giremiyorum siteye oğluşum iyi çok şükür sen nasılsın kuzular nasıl

Merhaba ablacım bende uzun süredir giremiyorum siteye oğluşum iyi çok şükür sen nasılsın kuzular nasıl
Bende iyiyim şükür büyük 7. Sınıf ergenus küçük meraklı ellek bebekus onlarla geçiyor günler
beren20 maşallah canım şimdi yorulursun ama iki üç yıl sonra birden büyüyüp birlikte oynayacaklar sende rahat edeceksin Allahın izniyle

Merhaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Rabbim yardımcımız olsun. Hocadan memnun kaldınız mı?

Maşallah paşalara aynen dediğin gibi şu aralar çok zorlanıyorum ama geçecek ve bu günlerini özliycem. En büyük yardımcım annem iyi ki var.

Merhaba bugün rastgele bakmak istedim siteye eski mesajlar aklıma geldi ne güzel yoldaş olmuşuz birbirimize .. benide sormuşsun Galiba çok şükür iyiyim kızım 31 aylık oldu elinizden öper eşimin tayini ağrıya çıktı buraya yerleştik 3 yıl burdayım hayırlısı bakalım alışmaya çalışıyorum..sen nasılsın oğlunun biri büyüktü okula gidiyordu galiba diğeri küçük sanırım

Nasılsın canım büyütmüşsün minnoşu masallah evet çok güzel yoldaş olduk gerçekten neler yaşadık beraber Sevindik beraber üzüldük hiç birinizi unutmuyorum dualarimdasiniz her daim

Nasılsın canım büyütmüşsün minnoşu masallah evet çok güzel yoldaş olduk gerçekten neler yaşadık beraber Sevindik beraber üzüldük hiç birinizi unutmuyorum dualarimdasiniz her daim
Çok şükür büyüdü teyzesi artık 2. Yi düşünüyorum bakalım nasip senin kuzu napiyo sen 2. Yi düşünüyor musun

Merhaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Rabbim yardımcımız olsun. Hocadan memnun kaldınız mı?
Merhaba.. çok şükür güzel sonucum yanımda 11 aylık darısı en doğru zamanda hayırlısıyla sizinde başınıza.. evet ben çok memnun kaldım Sadece son 2 ayımda kendisiyle vedalaşmak zorunda kaldım o da doğum için endişelerim vardı Onun haricinde hiç bir sorun yaşamadık..

Hayırlı olsun ve hayırlı evlat olsun. Maşallah çok sevindim sizin adınıza. Sizin tüp bebek yaptırma sebebiniz ne idi. Özel muayeneye mi devam ettiniz süreçte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…