2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Güzel haberler alalım inşallah canım bekliyoruz
Bizde erken gelecek endişesiyle 2 ay önce hazırlandık teyzesi şimdi hediyeliklerini yapıyorum yattığım yerden... Kurban olduğum Allah izin verirse biraz daha dayanırsa rahat edeceğim inşallah

Yaaaa anladım eşi izin vermiyordu aslında katılmıyordu neden öyle olmuş ki ona da haber veremedim ya ondan merak ettim

Şimdi doktordan geldim canlarım yaş itibariyle risk çıkacağı için kan vermedim burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal çıktı. 5 gün geriydik maşallah tam gününde çıktı şimdi. Elini kolunu hareket ettiriyordu minik kuşum. Doktor kıza benzetti bakalım tutacak mı 16. Haftada kesinleşir dedi hayırlısı Allah tan.

Arzucum dayanır miniğin canım az kaldı hayırlısıyla rabbim hepimize yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ebru_can_ebru

Oyyy maşallah canım her zaman güzel haberler ile gel miniğinle bence de kızdır o

Oyyyy maşallahhh ya kız dimi ninnış benim ki bir ay erken doğdu 3 aylık oldu teyzesi şükürler olsun siz nasılsınız
Maşallah kuzuya şükür iyiyiz canım abisi arada kıskanıyor bazen de sevicem diye tepesine biniyor minnak prensesin, orta yolu bulmaya çalışıyorum ben de. Sağlıkla güzel günlerde büyüsün kuzucuklar..

Aminnn amin inşallah canım benim ne tatlıdır şimdi onlar

Merhaba hanımlar eski dost sizi çok ozledim
siteden uzaklaştırma almıştım o yüzden yazamadım bakıyorum aramızda anne olmayan kalmamış ben yokken çok sevindim yaa hepiniz adına çok sevindim
beren20 ikinci tura bile dönmüş Allah analı ve babalı büyütsün inşallah kuzuları

benim Alper ergenus Ömer bebekus takılıyor iyiyiz şükür Ömer 20 aylık oldu uykusuz kudurgun sıpa çok şükür

ben hala ücretsiz izindeyim evdeyim

ardemir bebiş ne kadarlık oldu kizmi erkek mi

M miyaz oglusun nasıl kuzum

beren20 tebrik ederim ikinci kuzun gelmiş nasılsınız

ebru_can_ebru masalah senin kuzunda gelmiş

Nici yazamadim yumiyumm ne yaptı kızlar tüp bebek deniyordu yine nick yazamadim swearthes nasıl kızı nasıl

D Deli_manya sen nasılsın kızın nasıl canim

Maşallah kuzularına bende çok şükür miniğimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…