- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.361
Güzel haberler alalım inşallah canım bekliyoruzAmin canım inşallah sorma benim de bunda çok bulantım oluyor geçer inşallah bir iki haftaya bugün ikili için gidicem hayırlı sonuçlarla dönerim inşallah.
Senin de az kalmış maşallah en güzel zamanların alışveriş heyecanı falan ne güzel
Yaaaa anladım eşi izin vermiyordu aslında katılmıyordu neden öyle olmuş ki ona da haber veremedim ya ondan merak ettimebru_can_ebru
Ben varım kuzuuummbüyüt benim minik kuşumu Yiicem onu...
He bu arada fulya forumdan ayrılmış ne yazık ki Bir forumda whatsapp için anlaşmışlar ceza alınca kızmış gelmeyeceğim demiş
Valla bilemedim kuzum bende o topikten yazıştıkları kadar biliyorumYaaaa anladım eşi izin vermiyordu aslında katılmıyordu neden öyle olmuş ki ona da haber veremedim ya ondan merak ettim
Şimdi doktordan geldim canlarım yaş itibariyle risk çıkacağı için kan vermedim burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal çıktı. 5 gün geriydik maşallah tam gününde çıktı şimdi. Elini kolunu hareket ettiriyordu minik kuşum. Doktor kıza benzetti bakalım tutacak mı 16. Haftada kesinleşir dedi hayırlısı Allah tan.Güzel haberler alalım inşallah canım bekliyoruz
Bizde erken gelecek endişesiyle 2 ay önce hazırlandık teyzesişimdi hediyeliklerini yapıyorum yattığım yerden... Kurban olduğum Allah izin verirse biraz daha dayanırsa rahat edeceğim inşallah
İnşallah canım ben de 2-3 haftaya geçer diye umuyorum.
Oyyy maşallah canım her zaman güzel haberler ile gel miniğinle bence de kızdır oŞimdi doktordan geldim canlarım yaş itibariyle risk çıkacağı için kan vermedim burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal çıktı. 5 gün geriydik maşallah tam gününde çıktı şimdi. Elini kolunu hareket ettiriyordu minik kuşum. Doktor kıza benzetti bakalım tutacak mı 16. Haftada kesinleşir dedi hayırlısı Allah tan.
Arzucum dayanır miniğin canım az kaldı hayırlısıyla rabbim hepimize yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ebru_can_ebru
İnşallah canımOyyy maşallah canım her zaman güzel haberler ile gel miniğinle bence de kızdır o
MaalesefKimsecikler yok mu
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah cok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım
Olsun AblacımMaaleseftamda bunu yazdım mesajları sonrasında gördüm :)
Ben de burdayım canım ama burası aktif olmayınca yazmıyordum. Kızın kaç aylık oldu büyümüştür prenses. Bizim daha bugün 40ımız çıktı.Heyoooo kimse var mı
Oyyyy maşallahhh yaBen de burdayım canım ama burası aktif olmayınca yazmıyordum. Kızın kaç aylık oldu büyümüştür prenses. Bizim daha bugün 40ımız çıktı.
Maşallah kuzuyaOyyyy maşallahhh yakız dimi ninnış benim ki bir ay erken doğdu 3 aylık oldu teyzesi şükürler olsun siz nasılsınız
Aminnn amin inşallah canım benimMaşallah kuzuyaşükür iyiyiz canım abisi arada kıskanıyor bazen de sevicem diye tepesine biniyor minnak prensesin, orta yolu bulmaya çalışıyorum ben de. Sağlıkla güzel günlerde büyüsün kuzucuklar..
Minnoş büyüdü müMaşallah kuzuyaşükür iyiyiz canım abisi arada kıskanıyor bazen de sevicem diye tepesine biniyor minnak prensesin, orta yolu bulmaya çalışıyorum ben de. Sağlıkla güzel günlerde büyüsün kuzucuklar..
Maşallah kuzularınaMerhaba hanımlar eski dost sizi çok ozledim
siteden uzaklaştırma almıştım o yüzden yazamadım bakıyorum aramızda anne olmayan kalmamış ben yokken çok sevindim yaa hepiniz adına çok sevindim
beren20 ikinci tura bile dönmüş Allah analı ve babalı büyütsün inşallah kuzuları
benim Alper ergenus Ömer bebekus takılıyor iyiyiz şükür Ömer 20 aylık oldu uykusuz kudurgun sıpa çok şükür
ben hala ücretsiz izindeyim evdeyim
ardemir bebiş ne kadarlık oldu kizmi erkek mi
M miyaz oglusun nasıl kuzum
beren20 tebrik ederim ikinci kuzun gelmiş nasılsınız
ebru_can_ebru masalah senin kuzunda gelmiş
Nici yazamadim yumiyumm ne yaptı kızlar tüp bebek deniyordu yine nick yazamadim swearthes nasıl kızı nasıl
D Deli_manya sen nasılsın kızın nasıl canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?