- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #9.401
Benim kuzu hiperaktifÇok şükür büyüdü teyzesi artık 2. Yi düşünüyorum bakalım nasip senin kuzu napiyo sen 2. Yi düşünüyor musun
Nasılsın canımKızlar hayırlı olsun yeni topik, inşallah bol bebişli olsun. Diğer topikte yazılanları okudum çook üzüldüm :-( bu arada bugün biraz canım sıkkın. Normalde akıntım beyaz su gibi geliyordu. Şimdi bi kaç saattir. Sarı oldu. Korkuyorum kızlar bişey olacak diye aklım çıkıyor. Belim karnım ağrıyor, psikolojik olarak. Hiç bişeyim yoktu gayet iyiydim. Hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum
Duygu nasılsın canımCanım 20 Temmuz bat.. Tamam katılırım inş bugün kime okuyoruz adım DUYGU canım
Nasılsın canımGelmez olurmuyum cnm hamileliğim netleşmedi maalesef dr kesin konuşmadı benimde moralim bozuldu haftaya bakalım belki birden yükselir dedi kafam karıştı hamileyim diye seviniyordum
Oooo eskilerden bir dost görmek ne güzelDuygu nasılsın canım
Sizi özlüyorum yazıları okuyorum bebeğim uanımda şükür ediyorumOooo eskilerden bir dost görmek ne güzeliyiyim Ebru sen nasılsın neler yapıyorsun canım
İyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
Merhaba nasılsınİyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
Merhaba balım iyiyim şükür sen nasılsın evet ya ben bazen cok özlüyorum burda ki sohbeti muhabbeti cok iyi geliyordu şimdi dünya telasesi bitmiyor her günümüze şükürler olsun yine tabi bugünlerimizi aratmasın Rabb'im sen neler yapıyorsun nasıl gidiyorMerhaba nasılsınbanada geçen gün Ebru yazdı haberlestik .. sen neler yapıyorsun bebisin nasıl
Bebişim düz duvara tırmanan bir çocukMerhaba nasılsınbanada geçen gün Ebru yazdı haberlestik .. sen neler yapıyorsun bebisin nasıl
Ben ne zamandır e posta adresimi hatırlamaya çalışıyorum biliyor musun ebuş,Ayyy iyiyim Ablacım bir bakayım kim var kim yok dedim
Ay oluyor ya sitede kuzum maalesef benim de çerezi kabul et diyor bulamıyorum saBen ne zamandır e posta adresimi hatırlamaya çalışıyorum biliyor musun ebuş,sonunda buldum profilim açık görünüyor girince sifre posta istiyor deli etti beni yahu
Evet canım o zamanlar zor günlerdi çok şükür geride kaldıBebişim düz duvara tırmanan bir çocukAllah acılarını göstermesin hic birimize de ama epey bir hareketli benim bebe anneee anneee diye dolanıyor arkam sıra böyle yazıyorum ya nasıl tuhaf geliyor anlatamam neler yaşadık burds hep beraber defalarca negatif çıkan testler üzülmeler sitresler şimdi çocuklarımız kocaman oldular bile zaman ne kadar acımasız
Amin inşallah canım evet geçti gitti cok şükür üçü bilmem ama ikinciyi istiyorum şuan mümkün değil tabi de ev isim var halletmem lazım evvelaEvet canım o zamanlar zor günlerdi çok şükür geride kaldıinşallah Rabbim 2. Ve 3. Yude nasıp etsin bizlere
Ay oluyor ya sitede kuzum maalesef benim de çerezi kabul et diyor bulamıyorum sa
Doğum oldu mu canım nasılsınızMaşallah kuzularınabende çok şükür miniğimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?