2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok şükür büyüdü teyzesi artık 2. Yi düşünüyorum bakalım nasip senin kuzu napiyo sen 2. Yi düşünüyor musun
Benim kuzu hiperaktif bes dakika oyuncakla oynamayı bilmez kuzu passo koşturuyor ama iyi çok şükür Allah can sağlığı versin de kostursunlar ben bir sene falan sonra ancak hem bu virüs belası hem ev işim var bir türlü bulamadım malum burda büyük deprem oldu ev fiyatları tavan yarıya yakını da yıkılınca bulunmuyor taşınma işini falan halletmem lazım diyet yapıyorum birde benim değerler tavan yapınca malum bir türlü zayiflayamadim yeni yeni başladım ideal kilomada geleyim de bir bende istiyorum artık Allah nasip ederse

Nasılsın canım

Merhaba nasılsın banada geçen gün Ebru yazdı haberlestik .. sen neler yapıyorsun bebisin nasıl
Merhaba balım iyiyim şükür sen nasılsın evet ya ben bazen cok özlüyorum burda ki sohbeti muhabbeti cok iyi geliyordu şimdi dünya telasesi bitmiyor her günümüze şükürler olsun yine tabi bugünlerimizi aratmasın Rabb'im sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor

Merhaba nasılsın banada geçen gün Ebru yazdı haberlestik .. sen neler yapıyorsun bebisin nasıl
Bebişim düz duvara tırmanan bir çocuk Allah acılarını göstermesin hic birimize de ama epey bir hareketli benim bebe anneee anneee diye dolanıyor arkam sıra böyle yazıyorum ya nasıl tuhaf geliyor anlatamam neler yaşadık burds hep beraber defalarca negatif çıkan testler üzülmeler sitresler şimdi çocuklarımız kocaman oldular bile zaman ne kadar acımasız

Evet canım o zamanlar zor günlerdi çok şükür geride kaldı inşallah Rabbim 2. Ve 3. Yude nasıp etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…