- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
İnşallah canım, Allah razı olsunAllah razı olsun canm.Senin için de dua baktım ve Ya Musavvir i buldum canm doğacak çocuğun güzel ve sağlıklı olması niyetiyle.bizde sana bu Esma'yı okuyalm inşallah.
cnm geçmiş olsun eşine acil şifalar diliyorum... ben uyudum ama halsizlik uykusuzluk bende de var havadan etkilendim galiba..karanlık burada..Günaydın kuzular.. çok yorgunum zorla kazıdım kendimi yataktan.. kocacık hiç ateşlenmedi gece ama ben 5.15 e kadar bekledim genede.. şimdide kahvaltısını hazırladım iyiyiz şükür..
Sizde ne var ne yok? Allah aşkına gidecek olan giremeyecek olan olursa edebiyle vedalaşarak gitsin.. üzülmeyelim kırmayalım kırılmayalım yok yere.. cinler tepelere çıkmasın emi?
Günaydın kuzular.. çok yorgunum zorla kazıdım kendimi yataktan.. kocacık hiç ateşlenmedi gece ama ben 5.15 e kadar bekledim genede.. şimdide kahvaltısını hazırladım iyiyiz şükür..
Sizde ne var ne yok? Allah aşkına gidecek olan giremeyecek olan olursa edebiyle vedalaşarak gitsin.. üzülmeyelim kırmayalım kırılmayalım yok yere.. cinler tepelere çıkmasın emi?
Canım 20 Temmuz bat.. Tamam katılırım inş bugün kime okuyoruz adım DUYGU canımCanm batını yaz senide ekliyim listeye isimde duyguydu deil mi.Liste 1. Sayfada ordaki sıraya göre herkese 1000 tane ya evvel okuycaz inşallah.
Yani sabhın köründe de kalkma benim gibide erken kalkarsan iyi olur tabiAbla ne güzel ya ben hafta sonu geç kalkmaktn işleri mi bile zor yetiştiriyorm buna bi dur demem lazm benmde
Cinlere kış kış de kuzuGünaydın kuzular.. çok yorgunum zorla kazıdım kendimi yataktan.. kocacık hiç ateşlenmedi gece ama ben 5.15 e kadar bekledim genede.. şimdide kahvaltısını hazırladım iyiyiz şükür..
Merhaba hoşgeldin canım benim nasılsınMerhaba arkadaşlar izinden evime döndüm hepinizi çok özledim duada bende varım okudukça yazarım
Benim bat 23 temmuz
Aminn allah razı olsun canım bi ricam var lütfen diğer topicte de atışmayı tartışmayı kesin yakışmaz yani bizlere değil mi artık kapatalım bu mevzuyu bence yani bi abla olarak rica ediyorum ben bugün yoğunum bende okumaya başlayacam inşallah kuzu
Hoşgeldin canım, özledik valla.Merhaba arkadaşlar izinden evime döndüm hepinizi çok özledim duada bende varım okudukça yazarım
Benim bat 23 temmuz
Çok iyi fikir canım bende okurum inşallahAllah razı olsun canm.Senin için de dua baktım ve Ya Musavvir i buldum canm doğacak çocuğun güzel ve sağlıklı olması niyetiyle.bizde sana bu Esma'yı okuyalm inşallah.
Abla ben uzatmıyorm gerçktn ama yapılan terbiyeszliğe susamazdm.Ama orda hepimize birden ne halinz varsa görün dendi sadece bana deil.Bir daha da bakmam zaten oraya.Aminn allah razı olsun canım bi ricam var lütfen diğer topicte de atışmayı tartışmayı kesin yakışmaz yani bizlere değil mi artık kapatalım bu mevzuyu bence yani bi abla olarak rica ediyorum ben bugün yoğunum bende okumaya başlayacam inşallah kuzu
Ooooo hoş geldin ablacım özledik seni vallaMerhaba arkadaşlar izinden evime döndüm hepinizi çok özledim duada bende varım okudukça yazarım
Benim bat 23 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?