2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kuzular.. çok yorgunum zorla kazıdım kendimi yataktan.. kocacık hiç ateşlenmedi gece ama ben 5.15 e kadar bekledim genede.. şimdide kahvaltısını hazırladım iyiyiz şükür..
Sizde ne var ne yok? Allah aşkına gidecek olan giremeyecek olan olursa edebiyle vedalaşarak gitsin.. üzülmeyelim kırmayalım kırılmayalım yok yere.. cinler tepelere çıkmasın emi?

cnm geçmiş olsun eşine acil şifalar diliyorum... ben uyudum ama halsizlik uykusuzluk bende de var havadan etkilendim galiba..karanlık burada..

Canm inan çok kızgın ve üzgünüm.Dualarn sonu bu olmamalıydı.

Cinlere kış kış de kuzu

M miyaz senin duanı okudm abla Allah kabul etsin
Aminn allah razı olsun canım bi ricam var lütfen diğer topicte de atışmayı tartışmayı kesin yakışmaz yani bizlere değil mi artık kapatalım bu mevzuyu bence yani bi abla olarak rica ediyorum ben bugün yoğunum bende okumaya başlayacam inşallah kuzu

Abla ben uzatmıyorm gerçktn ama yapılan terbiyeszliğe susamazdm.Ama orda hepimize birden ne halinz varsa görün dendi sadece bana deil.Bir daha da bakmam zaten oraya.
Rica ederm dua içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…