2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyi ki varsınız, hepinizi çook seviyorum,  dua ya da ben her türlü Katılırım, nasıl isterseniz

Ayy canm benm bnde seni seviyorum.Haberi alnca bizi bırakıp gtmedin bu bana yetti.Duayada yazayım senide sen bize ya evvel okursn bizde sana bebeğini sağlıkla kucağına al diye ne oknuyosa onua bakalım onu okuyalım.Deil mi kızlar?

Kızlar işk umudumuz olarak burda bizle kalan sakineyi yazayım diyorm bi de ebru vardı sanırım.ilk kişimz onlar olsn snra sırayla yazalm kendi isimlerimizi diyorum Allahn izniyle sizce?

Eşim işe gidiyor kuzu ben her sabah kalkar kahvaltısını hazırlar kapıya kadar çıkar yolcular içeri girerim tekrar :) evlendiğimizden beri bigün sektirmedim
Maşşallah maşallah berakallah ya huuu :)) eşin çok şanslı miyaaa.Bnde erkn kalkan yol alırı destkliyorm ama oek ıyguladığım söylenemezzz :) :))))

Maşşallah maşallah berakallah ya huuu :)) eşin çok şanslı miyaaa.Bnde erkn kalkan yol alırı destkliyorm ama oek ıyguladığım söylenemezzz :) :))))
:) pazarları bile çok uyuyamam eşimin evde olmasına rağmen alışkanlık bekarkende erken uyanırdım taş çatlasa 8 en geç :)

Saol un kızlar. Allah razı olsun sizden. Rabbin gönlünüzin muradını versin inşalllah tez zamanda, hayırlısıyla.

Allah razı olsun canm.Senin için de dua baktım ve Ya Musavvir i buldum canm doğacak çocuğun güzel ve sağlıklı olması niyetiyle.bizde sana bu Esma'yı okuyalm inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…