- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Sende iyi ki varsın canım benim bende seni çok seviyorumİyi ki varsınız, hepinizi çook seviyorum, dua ya da ben her türlü Katılırım, nasıl isterseniz
İyi ki varsınız, hepinizi çook seviyorum, dua ya da ben her türlü Katılırım, nasıl isterseniz
D Deli_manya canım geldim nasıl yapıyoruz
Amiin inşallah canım benimkizlar bende bugun doktordaydim topiginizi takip edemedim bende tup bebek icin gittim bakalim allahin izniyle adetle birliktebbasliycaz insaallah hayirlisi olur bizim icin topigimizdede herkes hamile kalir
Günaydın kuzular
Eşim işe gidiyor kuzu ben her sabah kalkar kahvaltısını hazırlar kapıya kadar çıkar yolcular içeri girerim tekrar :) evlendiğimizden beri bigün sektirmedimGünaydn ablacm.Valla sana hayranm işe gitmiyosn ama her sabah erkenden ayaktasn maşallahhhhh
E tabi çok uyumayıda sevmiyorum aslında oda var yani :) erken kalkan yol alırmışGünaydn ablacm.Valla sana hayranm işe gitmiyosn ama her sabah erkenden ayaktasn maşallahhhhh
Yaz canım onlar içinde sıkıntı yoksaKızlar işk umudumuz olarak burda bizle kalan sakineyi yazayım diyorm bi de ebru vardı sanırım.ilk kişimz onlar olsn snra sırayla yazalm kendi isimlerimizi diyorum Allahn izniylesizce?
Bizde seni seviyoruz panik kuzu :)İyi ki varsınız, hepinizi çook seviyorum, dua ya da ben her türlü Katılırım, nasıl isterseniz
Maşşallah maşallah berakallah ya huuu :)) eşin çok şanslı miyaaa.Bnde erkn kalkan yol alırı destkliyorm ama oek ıyguladığım söylenemezzz :) :))))Eşim işe gidiyor kuzu ben her sabah kalkar kahvaltısını hazırlar kapıya kadar çıkar yolcular içeri girerim tekrar :) evlendiğimizden beri bigün sektirmedim
:) pazarları bile çok uyuyamam eşimin evde olmasına rağmen alışkanlık bekarkende erken uyanırdım taş çatlasa 8 en geç :)Maşşallah maşallah berakallah ya huuu :)) eşin çok şanslı miyaaa.Bnde erkn kalkan yol alırı destkliyorm ama oek ıyguladığım söylenemezzz :) :))))
Günaydın kızlaar hepbirlikte inşallah cnm.. sen de sağlıklı bir gebelik ile alırsın kucağına inşallahhSaol un kızlar. Allah razı olsun sizden. Rabbin gönlünüzin muradını versin inşalllah tez zamanda, hayırlısıyla.
Günaydın güzellerduamizi okumaya ne zaman basliycaz?
Saol un kızlar. Allah razı olsun sizden. Rabbin gönlünüzin muradını versin inşalllah tez zamanda, hayırlısıyla.
:) pazarları bile çok uyuyamam eşimin evde olmasına rağmen alışkanlık bekarkende erken uyanırdım taş çatlasa 8 en geç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?