ay hayırlısıyla inşallah canım hoşgeldinBeeeennn inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Hoş bulduk konun hayırlı uğurlu olsun bebişlerle dolsun inşallahay hayırlısıyla inşallah canım hoşgeldin
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM 2016 İÇİN DE KONUM VARDI 41 TANE ANNEMİZ VAR ORADA BAKALIM BİTMEDEN SENE BELKİ YİNE MÜJDELER OLACAKTIR HAYIRLARLA İNŞALLAH BİZLERE DE DARISI BULAŞSIN İNŞALLAH HAYIRLARLA AMİNHoş bulduk konun hayırlı uğurlu olsun bebişlerle dolsun inşallah
İnşAllah aminnTEŞEKKÜR EDERİM CANIM 2016 İÇİN DE KONUM VARDI 41 TANE ANNEMİZ VAR ORADA BAKALIM BİTMEDEN SENE BELKİ YİNE MÜJDELER OLACAKTIR HAYIRLARLA İNŞALLAH BİZLERE DE DARISI BULAŞSIN İNŞALLAH HAYIRLARLA AMİN
ay canım benim peş peşe seviniriz hayırlısıyla inşallah aminBeeeeennnnnn Beeeeennnnnn bennnn Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin bizede inşallah hepimizin gönlünce olsun kızlar inşallah hepimiz hamiş oluruz hayırlısı ile Rabbim bize de mucize versin inşallah :))))
Amin canımcımm aminnnnnnay canım benim peş peşe seviniriz hayırlısıyla inşallah amin
uğurlu yılımız 2017 olur inşallah amin
sen ne kadar zamandır istiyorsun bebek canım benim 2 seneyi geçtiAmin canımcımm aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?