:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

2017 ye anne olmak isteyen bu kadar mıyız ?

Evet hepimiz düşünüyoruz dua ediyoruz:) Aşılamayı ne zaman yapıcan canım
Ramazan bayramından beri çok yorgunuz canım memlekete git gellerimiz çok oldu kaynatam rahatsızdı izinlerini uzattı hep eşim 15 günden fazla oldu vefat etti kaynatam onun yorgunluğu da var ikimizde de bir ay daha bekleyelim diyoruz inşallah kasıma yaptıralım diyoruz daha adet de olmadım 18 ggün geçti

bugün bir rüya gördün gece oğlum olmuş ay bir yandan da ders çalışıyormuşum ay çocuğumu doyurmadım diye koşa koşa yanına gidiyorum onu emdiriyorum sütüm geliyor ay bir güzel ismini soruyorlar babası kulağına ezanla okudu ismini diyorum ismi İbrahim diyorum bir kez de erkek çocuğu gördüm alnında emre yazıyordu erkek evladımız olursa hayırlı sğlıklı İbrahim Emre koyarız inşallah

ay ne güzeldi oğlum ya benim olduğuna o kadar çok hissettim ki rüya bile olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Öncelikle başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallah..
Rüyanda çok güzel maşallah Allah hayr etsin inşallah canım hadi bakalım inşallah ibrahimin yakın zamanda gelir.18 günün geçmiş peki test yaptın mı belki de hamilesindir

cok güzel bi rüya görmüssün canim hayra ciksin insallah ... asilamanda hayirlisiyl tutar insallah

cok güzel bi rüya görmüssün canim hayra ciksin insallah ... asilamanda hayirlisiyl tutar insallah
ay canım benim çok şaşkınım rüyama ama ne sevindirdi beni aşılama tutacağına inanıyorum

ALLAH(C.C) inşallah bizler için de OL der de bizleri de sevindirir ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah hayırlarla hayırlı zamanda amin

Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı

Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
canım ilerleme kötü değil zaten iki günde iki karına çıkması gerekiyor iki günde de hemen hemen 2 katına çıkmış içini ferah tut hayırlı uğurlu olsun ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eylesin inşallah amin bizlere de dua et lütfen

anne adayları çok sessizsiniz listemiz bakalım ne kadar şenlenip sonra da peş peşe müjdeleri de veririz birbirimize inşallah amin

Teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin
rica ederim canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah bir gün ben de hamileyim diye yazar mıyım acaba hayırlarla inş amin

ay canım benim çok şaşkınım rüyama ama ne sevindirdi beni aşılama tutacağına inanıyorum
insallah tutar canim saglikla hayirla.
anne adayları çok sessizsiniz listemiz bakalım ne kadar şenlenip sonra da peş peşe müjdeleri de veririz birbirimize inşallah amin
bana hic bildirim gelmiyor canim topikten ara ara buldum sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…