Benim de canım 2 sene oldu en son çatlatma iğnesi olmuştum bu ay çok unutluydum ama malasef dün hastalandım Allahım onunda zamanı vericek inşallah hepimiz içinsen ne kadar zamandır istiyorsun bebek canım benim 2 seneyi geçti
inşallah hayırlısıyla bakalaım canım ben aşılamaya karar verdik eşimle artık sabredemiyorumBenim de canım 2 sene oldu en son çatlatma iğnesi olmuştum bu ay çok unutluydum ama malasef dün hastalandım Allahım onunda zamanı vericek inşallah hepimiz için
İnşallah canım benim Allahım en güzelini en hayırlısını versin inşallah ilk denemede tutarinşallah hayırlısıyla bakalaım canım ben aşılamaya karar verdik eşimle artık sabredemiyorum
ay gülüm sağolasın bakalım hastane araştırıyoruz neler olacak güzel haberler peş peşe gelir inşallah aminİnşallah canım benim Allahım en güzelini en hayırlısını versin inşallah ilk denemede tutar
hoşgeldin aramıza canımbenide unutmayinbende cok istiyorum insallah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur hayirli saglikli evlatlar
hosbuldum :)hoşgeldin aramıza canım
dualarını esirgeme canım benimRabbim yuzunu guldurecek insallah bu sabrin sonu selamet arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?