:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

Kizlar napiyosunuz bakiim. Bugün BURSA da meshur bir aktar var deva lokman diye.. Oraya gittim eşimle durumumuzu anlattım adam uzman bu arada raporlari tahlilleri görüp ona göre ilaç hazırlıyor. Bana ki yazık oluyor kizim size yumurtaniz büyüsün diye onca ilaç alıyorsunuz bir de üstüne zaten büyüyen yumurtalar catlasin diye iğne vuruluyorsunuz. Bunlar hep para tuzagidir zarari olir size dedi. Uzun uzun konuştuk. Defalarca tüp bebegi tutmayanlarin bile neden tutmadığını ve hazirladigi ilacla nasil dogal yoldan bebek sahibi olduklarini anlatti. BEN ŞOK.. sonra esimdeki sperm sorublarini anlatınca güldü kızım siz bunun icin mi tupbebek düşünüyorsunuz gunde bir avuç ceviz badem ve kuru uzum yiyecek dedi. Benim dusuklerimin sebebini anlatti hangi hormon ne işe yarar. Hangi hormon zararlidir.. Kısacası hayretle dinledim adami yaklaşık bir saat boyunca. Bana bir kavanoz ballı karışım yapti ilk kaşığı orada kendisi ikram etti besmeleyle şifa olsun dedi. Bir de yaklaşık yarım kilo çay karışımı yaptı onu da eşimle icecegim hormon düzenleme ilaciymis tüm hormonlara faydasi varmis. Yarindam itibaren düzenli özenli kullanacagiz insallah faydasini görürüz. Inanilmaz hikayeler duydum orası hakkinda gercekten deva bulan çok fazla aile var. Rabbim hepimizr hayirli saglikli salih evlatlar versin inşallah biz arıyoruz emek sarfediyoruz gerisi Rabbim in lutfu... İnanın alternatife arkadaşlar hic bir bitki ot yaprak boşa yaratilmadi. Ben çok inandim insallah üç ay içinde o guzel haberi alacagima da inaniyorum

İnşallah dediği gibidir çünlü piyasada artık böyle çok yalandan ürün satmaya çalışanlar var.

İnşallah dediği gibidir çünlü piyasada artık böyle çok yalandan ürün satmaya çalışanlar var.
Yok kuzum burasi Bursada meshur bir yer çok çok eski bir yer ve insanlar yurt disindan geliyorlar şifa için. Bana çok tavsiye eden oldu anca gidebildim simdiye kadar gitmedigime pisman oldum. Şifa bulur muyum orasi nasip kısmet ama inanmaktan umut etmekten daha güçlü hangi ilaç var ki şu dunyada :)

İnşallah bulursun inşaallah canı yürekten isterim bunu. Bana adres yollar mısınız bir de ne kadar tuttu aldıklarınız ortalama.

İnşallah bulursun inşaallah canı yürekten isterim bunu. Bana adres yollar mısınız bir de ne kadar tuttu aldıklarınız ortalama.
İnternetten bursa deva lokman yaz çıkar canım. Senden tahlil ve raporlari isteyeceklerdir ona göre ilaç yapip yollarlar. O kadar yogun bir yer ki adam yetistiremiyor. Dedigim gibi ben bursali degilim buraya gelin geldim. Insanlah hep dedi bana deva lokmana git diye ama ben pek ciddiye almiyordum. Ama tüp bebegi bile tutmayan insanlarin evlat sahibi oldugunu ogrenince gidip sormak istedim. Adam bana bilimsel yolla anlattigi seyler beni cok şaşırttı. Doktorlar hic böyle aciklamaz ya ilac yazarlar ya aşılama yaparlar sonra olmadi tüp bebek derler. Ki tupbebek denildigi halde normal yoldan hamile kalan bircok insan var. Yani aktara guvenmeyeyim tamam da doktorlar hic guvenilir değil ona bakarsan. Ayrica ben simdiye kadar bir aşılama dahil diger tedavilerle tahlillere 5 bin tl ye yakin para harcadim. Aktardaki ilaclara 200 tl ödedim. Tutmazsa da cok büyük bir para degil. Nelere para vermiyoruz ki canim evlat olacagini bilsek 10 bin lira da veririz. 200 tl ye bakarsin sevindirir Rabbim bizi şifa verir.

İnşallah çok haklısın valla iyice paranoyak olduk. Ayyy heyecan yaptım bak şimdi ne güzel olur öyle ya da böyle hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsa.

Bende varım daha olmadm umutlar nisan syına kaldı:))

İnşallah çok haklısın valla iyice paranoyak olduk. Ayyy heyecan yaptım bak şimdi ne güzel olur öyle ya da böyle hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsa.
Insallah kuzum. Biz zaten ortalama üç ay çok da cocuk çalışması yapmayacağız akışına birakacagiz tedavilerden yoruldum çünkü. Bu donemi de böyle degerlendireyim dedim. Rabbim beklentilerimizi sevincle hayirla sonuclandirsin inşallah

daha denemedik ama bende istiyorum
anne olmak yetişmez belki ama hamiş olmayı istiyorum

Oy kuzum benim çok sevindim hayırlı sağlıklı salih ve Saliha evlatlardan nasip eder inşallah amin bana da dua et gülüm bende memleketteyim annemin yanında
Cikolatami isterim:)
Amin ablacım aminnn.. Allahım sana da tüm isteyenlere de en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip nasip etsin inşallah.. hehehe çikolata dimi ver adresi göndereyim kız lafımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…