İnşallah canım ya Allah seni de sevindirir tez zamanda inşallah neden vurmadı pekiolmadım canım vurmadı hayırlısıyla inşallah sen sevinirsin gülüm haberlerini bekliyorum
hayırlısıyla inşallah seviniriz cümlemiz de aminİnşallah canım ya Allah seni de sevindirir tez zamanda inşallah neden vurmadı peki
Bide benim dünden beri göğsümün ucu çok sızlıyor azcık da köyü gibiydi bu bi belirti mıdır. Bata 6 gün var daha nasıl sabret cem ben bide sigara içiyorum öğrensem hemen birakcamhayırlısıyla inşallah seviniriz cümlemiz de amin
sen yine de canım az içmeye bakBide benim dünden beri göğsümün ucu çok sızlıyor azcık da köyü gibiydi bu bi belirti mıdır. Bata 6 gün var daha nasıl sabret cem ben bide sigara içiyorum öğrensem hemen birakcam
iyi etmişsin gülümZaten azalttım gitgide daha az içmeye basladim
krem şampuan gibi bir şey zararı olmaz ama çayı falan kısıyorlar hamile arkadaşlar yardımcı olur sana inşallah canımHerkese merhabalar,
Bende 2017de anne olacagima inaniyorum :) aklima takilan bir cok sey oldugu icin yazmak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim.Belki cok evham yapiyorum ama ilk sorum su olacak ilk haftadan itibaren cay kahve hazir gidalar makyaj oje krem sampuan gibi seyler zararli mi? Yani insan hamile oldugundan emin olmadan rutinini degistiremiyor ben gunde 3-4 bardak cay icerim makyaj yapiyorum oje de suruyorum aseton falan soludum resmen adetim de gecikince korktum daha test yapmadim ama zarari olur mu diye endiselendimsiz ilk gunden itibaren nelere dikkat ettiniz?
Herkese merhabalar,
Bende 2017de anne olacagima inaniyorum :) aklima takilan bir cok sey oldugu icin yazmak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim.Belki cok evham yapiyorum ama ilk sorum su olacak ilk haftadan itibaren cay kahve hazir gidalar makyaj oje krem sampuan gibi seyler zararli mi? Yani insan hamile oldugundan emin olmadan rutinini degistiremiyor ben gunde 3-4 bardak cay icerim makyaj yapiyorum oje de suruyorum aseton falan soludum resmen adetim de gecikince korktum daha test yapmadim ama zarari olur mu diye endiselendimsiz ilk gunden itibaren nelere dikkat ettiniz?
hayırlarla darısı bizlere de inşallah aminKızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?