:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

hayırlısıyla inşallah seviniriz cümlemiz de amin
Bide benim dünden beri göğsümün ucu çok sızlıyor azcık da köyü gibiydi bu bi belirti mıdır. Bata 6 gün var daha nasıl sabret cem ben bide sigara içiyorum öğrensem hemen birakcam

Bide benim dünden beri göğsümün ucu çok sızlıyor azcık da köyü gibiydi bu bi belirti mıdır. Bata 6 gün var daha nasıl sabret cem ben bide sigara içiyorum öğrensem hemen birakcam
sen yine de canım az içmeye bak

Kızlar bnm adetim nerdeyse 15 gün gecikti biliyorsnz buraya foto attım sizde gördünüz silik çizgiyi şu ana kadar 3 tane test yaptım ve bunlatı iki gün arayla yaptım bugün yine yine silik ince çizgi.bu çizgi gün geçtikte koyulaşması gerek bende niye öyle olmuyor

Çizgi o kadar silik ki belli bile olmuyo ayrıca hamile olsan 15 gün gecikmeyle o çizgi çoktan koyulasirdi bence yani bi kan testi yaptirsana canım için rahatlasin

Bende çoktan koyulaşcağını bildiğim için sizede danışayım dedim canım geç döllenme falan aklıma geldide.kan testine gdicem dha yni evlndgm için kmlkler yeni değişti esimin sigortasına gecicem fln ondan biraz sıkıntı oldu gdicem yoksa:)

Hm anladım cnm iyi düşmüşsün 15 gün ben bigün geçse soluğu hastanede alırdım bide erken gebelik testi alsaydın keşke onda ne var ne yok cikardi

Herkese merhabalar,
Bende 2017de anne olacagima inaniyorum :) aklima takilan bir cok sey oldugu icin yazmak istedim yardimci olursaniz cok sevinirim.Belki cok evham yapiyorum ama ilk sorum su olacak ilk haftadan itibaren cay kahve hazir gidalar makyaj oje krem sampuan gibi seyler zararli mi? Yani insan hamile oldugundan emin olmadan rutinini degistiremiyor ben gunde 3-4 bardak cay icerim makyaj yapiyorum oje de suruyorum aseton falan soludum resmen adetim de gecikince korktum daha test yapmadim ama zarari olur mu diye endiselendim siz ilk gunden itibaren nelere dikkat ettiniz?

krem şampuan gibi bir şey zararı olmaz ama çayı falan kısıyorlar hamile arkadaşlar yardımcı olur sana inşallah canım

Ben hiçbirşeyi kısıtlamadım canım. Sadece salam-sosis vd çiğ ürünler tüketmiyorum. Tabii ki bunları da hamile kaldıktan sonra kan testinden sonra dr yasak dediği için bıraktım. Onun haricince, makyaj-oje-agda-manikür-pedikür parfüm -çay kahve ne ararsan var

Kızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin

Selam kızlar ben yeni üyeyim süreli takipcisiyim bu sitenin, 1 yıllık evliyim 9 aydır çocuk istiyoruz ama daha olmadı, adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım biraz kafam karıştı çok mu erken yaptım acaba çok çok silik çıktı belirti olarak da sadece kasık ağrısı ince ince adet sancısı gibi oda bi gün var bi yok kızlar test için yorum alabilirmiyim sizden :)

Eklentiler

• IMG_20170112_134816.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah

Merhabalar,

Ben de hamile kalmak istiyorum inşallah.
2. çocuk istiyoruz bu ay itibariyle. Oğlum var şubatta 4 yaşında olacak. Bakalım en son adetım 1 ocaktı. Bakalım ne olacak?

hayırlarla darısı bizlere de inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…