- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Canım maasallah Rabbım saglıkla kavustursun:) Darısı başımıza inşallahKızlar çok mutluyum bebeğimin kesesini gördük içinde yolk kesesi de var allahima binlerce şükür her şey normal 5 haftanın icindeymisiz 15 gün sonrasina kalp atişi için çağırdı doktor
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes Hamiş olsun bu yıl inşallah
hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere de ben şunatta aşılama yaptıracağım kısmetseKızlar bende hamileyim darısı başınıza dualardasiniz
ALLAH(c.c) razı olsun aminnnnhayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere de ben şunatta aşılama yaptıracağım kısmetse
ALLAH RAZI OLSUN canımALLAH(c.c) razı olsun aminnnn
İnşaALLAH(c.c) en hayırlı sonuçları alırsınız aminnnn inşaALLAH (c.c)...
seni üzmek istemem canım ama bazen testlerde öyle çıkan ve yazan arkadaşlar da oldu ama en iyi kesin sonuç bence kan testi kafanda kalacağına git yaptır için rahat olur...Dun aksam test yapmıştım hic bisey ckmadi ara ara da baktim hatta. Sonra sabah ikinci çizgiyi belirgin halde cikmis gördüm adetim de tam 6gun gecikmisti nasil umutlandgimi kendiniz tahmin edin ancak simdi gelmeye başladı adetim.. Hala acaba üstüne görme olur mu diye umitlenmiyor degilim
Bu ay itibariyle 3 sene oldu tüp bebek yaptracaktik bu ay adet gecikince çok sevindim ama simdi önümüzdeki ay tedaviye baslayacagizseni üzmek istemem canım ama bazen testlerde öyle çıkan ve yazan arkadaşlar da oldu ama en iyi kesin sonuç bence kan testi kafanda kalacağına git yaptır için rahat olur...
ne zamandır bebek istiyorsun
hayırlısı olur inşallah canım benim üzme kendini moral çok önemli belki de sevineceksin yakın zamanda ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR...Tam
Bu ay itibariyle 3 sene oldu tüp bebek yaptracaktik bu ay adet gecikince çok sevindim ama simdi önümüzdeki ay tedaviye baslayacagiz
İnşallah en hayirlisidir Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin insallahhayırlısı olur inşallah canım benim üzme kendini moral çok önemli belki de sevineceksin yakın zamanda ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR...
amin inşallah canımİnşallah en hayirlisidir Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin insallah
eşin neden istemiyor istememe sebebini açıklıyor mukızlar merhaba
bende ikinci kez anne olmak istiyorum ama benim koca istemiyo. onu nası ikna etcem offfffff
eşin neden istemiyor istememe sebebini açıklıyor mu
borç harç yoksa iki çocuk büyütülebilir yani hem sonra keşke der kendi derahatına düşkün . bida uğraşamam diyo uykusuz geceler ağlamalar falan yaşlandım diyo :) tabi maddi yönüde var ama ben cok istiyorum 34 yaşındayım bir iki yıl içinde olmazsa zaten yaşta geçiyo. . nası kandırırım kocayı bilmiyom.
doktor ne tedavi verdi gülüm sen yine de doktora ayrıntılı sor ALLAH hayırlı uğurlu sağlıklı nasip etsim evladını sana canımSelam herkese bn hamileydim ve idrar kültürü yaptırdım negatif sonuç çıktı ama Üreme var dediler ne yapmam gerekiyor bebegime zararlı bisey olurmu
bir bebek battaniyesi bu kadar mı güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?