- 10 Eylül 2013
- 271
- 240
- 103
- 35
- Konu Sahibi elyanorayura
-
Ah canim ne cektigini ben bilirim bendende yaklasik 10 gun boyunca hergun cektiler ama bana transfer yapmamislardi cok sukur ilaclarla desteklediler sen bol bol protein ye tavuk hindi kirmizi et cok yiyemiyorsan 6 tane yumurta akini 2 bardak sute kat seker at cirp mikserle ic hic anlamiyosun bile gidiyo miydeye bnm yeme sorunumda vardi boyle cozmustuk senin agir degilki transfer yapmislar yani iyi beslenerek kurtulabilirsin canim su halinden daha kotu olmazsin ilerlemez bnm birden oldu yogum bakimda bile kaldim cigerlerimde iltihaplandi hafif atlatiyorsun ama zor bir durum Allah yardimcin olsun bebege bise olmaz korkma sen eziyet cekiyosun o sekilde hamile kalanlar var icini ferah tut bnmde 6. Gunum bitti senin test tarihin ne zaman kacinci gun embriyosu vermislerdiMerhaba arkadaşlar bende nisan ayında transferi olup bekleyenlerdenim transferimin 6.ci günü zor günler geçirdim transferimin 2.ci günü sivi toplanmasi olduğunu ogrendim ve parasentez yapılarak su çekildi 2kilo dördüncü günü tekrar sıvı toplandı bakalım şimdi beklemediym inşallah bebislerim benimle dir.. çok sabirsizim rabbim yardımcımız olsun.
Tamam canim yicemAmma yinede canim benim sifalidi kayisi hemde demiri artiroyor sen az az yiyersin)))
Afiyet olsun canim benimTamam canim yicem
Tebriklerrr Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin canımBeta hcg 44. Hamileyim sanırım
teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun benim transferden önce yoktu böyle birşeyi transferin 2.ci günü şişlik nefes alamama oldu zaten transferi mi yaptırmazdım böyle olsaydı iki kere su çektiler hala da var inşallah bişey olmaz benimde perşembe transferim oldu 5.gun embriyosu pazar yapi cam testAh canim ne cektigini ben bilirim bendende yaklasik 10 gun boyunca hergun cektiler ama bana transfer yapmamislardi cok sukur ilaclarla desteklediler sen bol bol protein ye tavuk hindi kirmizi et cok yiyemiyorsan 6 tane yumurta akini 2 bardak sute kat seker at cirp mikserle ic hic anlamiyosun bile gidiyo miydeye bnm yeme sorunumda vardi boyle cozmustuk senin agir degilki transfer yapmislar yani iyi beslenerek kurtulabilirsin canim su halinden daha kotu olmazsin ilerlemez bnm birden oldu yogum bakimda bile kaldim cigerlerimde iltihaplandi hafif atlatiyorsun ama zor bir durum Allah yardimcin olsun bebege bise olmaz korkma sen eziyet cekiyosun o sekilde hamile kalanlar var icini ferah tut bnmde 6. Gunum bitti senin test tarihin ne zaman kacinci gun embriyosu vermislerdi
Canım Yaşın küçük nasıl yaptırdın üniversitenin kuralı nedir tüp bebek için. Kaç liraya yaptırdın. Bebeğin hayırlı olsunbelimde biraz agrı var onun dışında yok mens olacak gibiyim ama biraz önce idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı
teşekkür ederimCanım Yaşın küçük nasıl yaptırdın üniversitenin kuralı nedir tüp bebek için. Kaç liraya yaptırdın. Bebeğin hayırlı olsun
canım tebrikler, ben bu konuyu takip edenlerdenim, hiç yazmamışım galiba, sen bugünün 5. hamilesin tüp bebek yaptıranlarda.... Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım, darısı başımıza:)
Cok sevindim canim hikayeni bilmiyorum ama su noktaya gelmek kolay degil rabbim yuzune bakmis tamamina erdirsin ayipsiz ozursuz saglikli bjr sekilde kucagina almayi nasip etsin bizlere de nasil umut oluyorsun bir bilsen transferden sonra kacinci gunde yaptirdin merak ettim darisi bizlerin basina umarim bu ay sadece guzel haberler duyariz
ben bu forumu sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyordum . bi de ilk tüp bebek deneyimim . olumsuz olsa yazmayacaktım bne de burda okuduğum her hamilelik haberinde mutlu oluyorum bana da umut oluyordu. inşallah isteyen herkes sağlıklı ve hayırlısıyla kucagına alır. ben adana da üniversite hastanesinde yaptırdım. tüp bebek ekibi çok güler yüzlü ve ilgiliydi bana karşı ve benimle berabar yaptıran diğer bayanlara karşı. benimdeopu dan sonra sıvı toplandı minimal dediler ama ben çok iyi dinlendim . snra bir müdehaleye gerek kalmadı neyseki. traansferden sonrada dinlendim ama öyle sürekli yatmadım sevdiğim her seyi yaptım. transfer 7 nisanda yapıldı 4. gün embriyosuydu, 17 nisanda beta hcg baktırdım.Tebrik
Maşallah cnm sagsalim al kucağına inşallah.hangi hastanede yaptırdın canm
arkadaşım Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin, darısı başımıza inşallahben bu forumu sürekli takip ediyorum ama pek yazmıyordum . bi de ilk tüp bebek deneyimim . olumsuz olsa yazmayacaktım bne de burda okuduğum her hamilelik haberinde mutlu oluyorum bana da umut oluyordu. inşallah isteyen herkes sağlıklı ve hayırlısıyla kucagına alır. ben adana da üniversite hastanesinde yaptırdım. tüp bebek ekibi çok güler yüzlü ve ilgiliydi bana karşı ve benimle berabar yaptıran diğer bayanlara karşı. benimdeopu dan sonra sıvı toplandı minimal dediler ama ben çok iyi dinlendim . snra bir müdehaleye gerek kalmadı neyseki. traansferden sonrada dinlendim ama öyle sürekli yatmadım sevdiğim her seyi yaptım. transfer 7 nisanda yapıldı 4. gün embriyosuydu, 17 nisanda beta hcg baktırdım.
Hic birsey olmaz korkma bebege zaten birsey olmaz sende agir gecirseydin simdiye olurdu ilerlemez azalir biraz senin cabanla erken ya da gec olur bana boyle diyorlardi tiksinsen dahi tavuk ye yumurta aki ye varya nasil iyi geliyor etkisi o kadar cabuk oluyorki sasar kalirsin damarlarini kuvvetlendiriyor suyu kurutuyor resmen hic cekinme bol bol ye az kalmis tahlil gunlerimiz ayni ama cumadan sonra dayanmaya çalışacağım erken baktirmamak icin kendimi zor tutucam biliyorum bakalim umarim birbirimize guzel haberler veririzteşekkür ederim size de çok geçmiş olsun benim transferden önce yoktu böyle birşeyi transferin 2.ci günü şişlik nefes alamama oldu zaten transferi mi yaptırmazdım böyle olsaydı iki kere su çektiler hala da var inşallah bişey olmaz benimde perşembe transferim oldu 5.gun embriyosu pazar yapi cam test
Ayy canım inşallah bugün gittim kontrole azalma başlamış çekmedi bidaha su tahlil yaptı kan degerlerime baktı iltihabım yüksek biraz ama normal dedi içimdeki sudan olurmuş çok su iç dedi senin dediginide yapi cam bende çok heyecanla bekliyorum cumartesi yaptircam benHic birsey olmaz korkma bebege zaten birsey olmaz sende agir gecirseydin simdiye olurdu ilerlemez azalir biraz senin cabanla erken ya da gec olur bana boyle diyorlardi tiksinsen dahi tavuk ye yumurta aki ye varya nasil iyi geliyor etkisi o kadar cabuk oluyorki sasar kalirsin damarlarini kuvvetlendiriyor suyu kurutuyor resmen hic cekinme bol bol ye az kalmis tahlil gunlerimiz ayni ama cumadan sonra dayanmaya çalışacağım erken baktirmamak icin kendimi zor tutucam biliyorum bakalim umarim birbirimize guzel haberler veririz
Umarim bende bekleyebilirimAyy canım inşallah bugün gittim kontrole azalma başlamış çekmedi bidaha su tahlil yaptı kan degerlerime baktı iltihabım yüksek biraz ama normal dedi içimdeki sudan olurmuş çok su iç dedi senin dediginide yapi cam bende çok heyecanla bekliyorum cumartesi yaptircam ben
Bugün belki bakar dedim ama bakmadı bugün kacinci günün senin ne zaman cikar ki acaba idrarda cikarmikiUmarim bende bekleyebilirim
Haklısın bekliyorum sabırsızlıkla çok zor ama hayırlısı diyorum hep herşey rabbimden seninde inşallah olurr ...7 bitti 8.gunun icindeyim hamileysem daha yeni beta hcg hormonu salgilamaya basladi cikadabilir cikmayada bilir 10.gunden once yaptirip riske atamam oyle cok uzuntuler yasadim. Ben dondurulmus embriyo transferi oldugum icin catlatma ignesi olmadim dolayisiyla vucudumda bni yanilticak hormon yok ama yinede beklicem sana tavsiyem 10.gun den once baktrma cunku catlatma igneside hcg yi yukselttigi icin vucudunu terketmesini bekle bn oyle kendimi 2 gun hamile sandim zamaninda 2 gun sonra bir kez daha kan verince degerim dustu anladikki catlatma ignesi etkisi buyuk cokuntuydu sıkalim disimizi yapacak bise yok yuzduk yuzduk kuyruguna geldikosqemm
Amin canim inşallah beklicez gorucez olumlu olumsuz haber verelim ama ne olursa olsun heyecanimizida beraber yasiyalim acimizidaHaklısın bekliyorum sabırsızlıkla çok zor ama hayırlısı diyorum hep herşey rabbimden seninde inşallah olurr ...
Tamam canım haber vericem cumartesi yapi cam test dua et rabbim sanada hayirlisini versin..Amin canim inşallah beklicez gorucez olumlu olumsuz haber verelim ama ne olursa olsun heyecanimizida beraber yasiyalim acimizida
Sagol canim edicem güzel haberlerle don bana inşallahTamam canım haber vericem cumartesi yapi cam test dua et rabbim sanada hayirlisini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?